Welcome to Our Website

Casual seks: veiligheidsmaatregelen

Soms gaat alles snel: we ontmoetten elkaar, zaten in een café, liepen, de wandeling sleepte zich voort. In het licht van de opkomende zon kijk je naar de achtergronden van andere mensen en luister je naar de ademhaling van een man die naast je slaapt, wiens bestaan ​​je een dag geleden niet eens vermoedde, en domme vragen beginnen in je hoofd te kruipen. Wat doe ik hier? Wat zal hij denken? Waarom was ik het ermee eens?.

Reden één – liefde op het eerste gezicht

Dit gebeurt niet alleen in romantische romans: je werd verliefd en verloor je hoofd volledig. Daarom lijkt afscheid onmogelijk, en volg je plichtsgetrouw je geliefde rechtstreeks in zijn hartstochtelijke omhelzing. In dergelijke gevallen is er in de regel geen ruimte in het hoofd voor wroeging, spijt en twijfels over het eigen gedrag. En de volgende ochtend kan alleen de vraag storen: houdt hij zoveel van mij??

Tip: Voel de eerste tekenen van verliefdheid, zelfs aan de kust van passie, ontdek meer over de kandidaat voor Big Love en probeer antwoorden op al je vragen te krijgen. Is hij bijvoorbeeld bij toeval getrouwd? Gaat het door uw stad? Vergeet niet te vragen naar werk, opleiding, salaris. Het is beter om meteen het slechte te kennen dan om ’s ochtends teleurgesteld te zijn..

De tweede reden is sexy

Maar dergelijke situaties worden meestal in films getoond. Een loom meisje flirt met een verleidelijke jongeman en nadat het tweede glas wijn hem aanbiedt: laten we misschien naar mij toe gaan? Misschien zullen er in werkelijkheid maar weinigen hierover beslissen, maar dergelijke gedachten komen soms voor. En als je held aan hetzelfde denkt en tegelijkertijd vastbesloten is, dan zal het niet moeilijk zijn om het meisje uit te praten.

Tip: het maakt niet uit wat – zijn charisma, de kracht van geld of gewoon een seksueel instinct – zorgde ervoor dat je op zijn voorstel reageerde. Martel uzelf en hem niet door min of meer aanvaardbare redenen te bedenken om uw lichtzinnige gedrag uit te leggen. Uw verlangen is een volkomen geldige reden en een waardige verklaring waarom u bij hem bent gebleven..

De derde reden is dom

Je had plezier in een groot bedrijf met een vriend, waar veel leuke en geestige vreemden waren. Ze lachten, dansten, dronken en aten. Een van de vreemden leek bijzonder aangenaam en hij toonde duidelijk interesse in jou. Het was dan ook heel normaal dat een geslaagde avond soepel overvloeide in dezelfde nacht. Maar ’s ochtends, als je hoofd een beetje pijn doet van plezier en slapeloosheid, ziet alles er heel anders uit..

Tip: Een avondje samen is natuurlijk geen reden om elkaar te leren kennen. Maar toch is het stom om niet met een vreemdeling naast hem te praten en te doen alsof er niets is gebeurd. Als hij niets voor je betekent en je niet van plan bent de relatie voort te zetten, laat dan zien dat je je schaamt. Het is mogelijk dat hij zich ook schaamt omdat hij de controle over zichzelf heeft verloren..

De vierde reden is saai

Of misschien was het andersom. Je verveelde je wanhopig, het leven leek eentonig en leverde lange tijd geen verrassingen op. Daarom begon je opzettelijk te flirten om op zijn minst wat afwisseling toe te voegen aan het saaie dagelijkse leven, en merkte je dat je in zijn armen zat om de spanning te krijgen. Maar helaas kan verveling niet worden verdreven en kan vreugde niet werken, omdat rationalisme emoties onderdrukt.

Tip: u kunt natuurlijk proberen het vuur zonder lucifers aan te steken. Soms gebeurt dit: twee leven naast elkaar en als gevolg daarvan laait er iets tussen hen op. Alleen in jouw geval is het hout te vochtig. Dus als de teleurstelling niet is overwonnen, kun je altijd de oud-Engelse manier gebruiken: weggaan zonder afscheid te nemen. Terwijl hij slaapt, een douche neemt of koffie zet in de keuken – sluip weg in het geheim, zonder briefje of telefoon achter te laten. Zo’n einde kan trouwens veel meer spanning geven dan het avontuur zelf..

De vijfde reden is slecht

Er zijn tal van wrekers die de ontrouw willen onderwijzen en de onoplettende willen straffen. Mannen denken er niet eens aan hoe vaak hun vriendinnen dames bleken te zijn die ondanks een ander de nacht bij hen doorbrachten. Een gedeeld bed kan dan in alles veranderen en zelfs een geweldig helder gevoel geven, en degene die gewroken is, zal spoorloos uit het geheugen worden gewist, maar op de eerste nacht die twee uur nadat ze elkaar ontmoetten, zal de vrouw genieten van wraak..

Advies: De mooiste overwinning is in de armen van een andere man te zijn, niet eens te herinneren waarom je daar was. Dus ontspan en geniet met volle teugen. Wanneer je bij het object komt waarvoor wraak werd genomen, dat mysterie en onafhankelijkheid uitstraalt, zal hij zeker spijt hebben van zijn onbezonnen acties. En probeer niet de schuld te geven – de winnaars mogen niet onder ogen komen.

Reden zes – eenzaam

Hoe dan ook, ik heb nu niemand en ben helemaal vrij. Dus je denkt, alle voor- en nadelen van overhaaste seks afwegen. En evalueer zorgvuldig uw nieuwe kennis vanuit het oogpunt van voortzetting van de relatie. Als hij geslaagd is voor de test en u besluit dat hij geschikt is voor de rol van uw man, dan gaat u bij hem op bezoek. En maak ’s ochtends, nauwelijks je ogen open, al gezamenlijke plannen voor morgen, voor het volgende weekend en voor de vakantie, die over een jaar zal zijn.

Advies: Het is helemaal geen feit dat “uw man” klaar is om uw plannen te delen of al heeft gerealiseerd dat u Zijn Vrouw bent. Maar je hebt ook geen haast met conclusies. Eén nacht is geen garantie voor uw aanstaande huwelijk. Maar ze is misschien wel het begin van een nieuwe romance..

De grootste ervaring

“Hij heeft alleen seks nodig” is de favoriete beschuldiging die we naar mannen gooien, zelfs nadat ze meer dan een jaar bij hen hebben gewoond. En als we elkaar net hebben ontmoet, worden de vermoedens van onwaardige bedoelingen alleen maar sterker. Hoewel, wat is onwaardig? Wees in de eerste plaats blij dat ze je zien als een interessante vrouw, en niet als een wetenschappelijke worm of een veelbelovende zakenvrouw..

Welnu, als je belangrijk voor hem was als vinkje op een grote lijst van schitterende overwinningen, haast je dan niet om om jezelf te rouwen en te denken dat hij je ‘gebruikt’ heeft. Uiteindelijk ging ook jij, om de een of andere reden, akkoord met deze avond, dus je hebt het volste recht om met hypocriet verdriet in jezelf te zuchten: je kunt mensen natuurlijk niet zo behandelen, maar om eerlijk te zijn, heb ik het gebruikt en nu ben ik niet geïnteresseerd.

Dit zijn overigens de “winnaars” die de telefoon aannemen (zoals het hoort volgens de etiquette), maar niet terugbellen. Gedachten als “Ik ben niet mooi genoeg, slim genoeg, sexy” zijn zinloos. Je kunt Cindy Crawford, Madonna en Irina Khakamada in één zijn en nog steeds geen aanbod horen om elkaar weer te ontmoeten. Het is alleen dat de veroveraar niet geïnteresseerd is in het opnieuw innemen van het verslagen fort..

Hoe je je daarna moet gedragen

Wijze vrouwen hebben een ongeschreven regel: hoe lang de date ook duurt, je moet de nacht thuis doorbrengen. Natuurlijk, zonder de heer ken je het amper. Laat de klok minstens twee uur ’s ochtends aangeven, minstens vier uur’ s ochtends, maar nodig hem uit om dapperheid te tonen en je mee naar huis te nemen. In dit geval kunt u vervelende kleine dingen vermijden, zoals versleten cosmetica, het ontbreken van een tandenborstel en een gerimpelde blouse. Bovendien ziet de romantische heer van gisteren er bij daglicht heel anders uit: ongeschoren en slaperig.

Als je toch wakker werd in zijn bed en geen tijd had om weg te sluipen of dit niet gaat doen, kun je de ochtend het beste met enthousiasme begroeten – in een goed humeur, opgewekt en opgewekt. Er zijn geen problemen opgetreden, je hebt een leuke tijd gehad en ervan genoten. Zelfs als dit niet waar is, doe alsof u dat wel denkt. Het is echt voorbarig om dingen uit te zoeken..

Tenzij je sterft van liefde voor hem, vraag hem dan niet: “Zullen we elkaar weer ontmoeten?”, “Laat je je telefoon achter?”, “Wil je me bellen?” Al deze vragen moeten door hem worden gesteld. Als hij het niet vroeg, betekent dit dat de antwoorden hem niet erg interesseren, dus verdwijn uit zijn appartement en zijn leven met een lieve glimlach..

Als je zelf zijn vragen niet wilt beantwoorden, is er een eenvoudige en oude truc. Beloof dat je jezelf belt, schrijf zijn telefoonnummer op een vel papier en gooi het om de dichtstbijzijnde hoek.

Elkaar begrijpen!

Wat zal hij er nog van denken als u het eens (of oneens) bent op de allereerste kennismakingsavond om “een kopje koffie” bij hem te komen drinken? Hier worden de meisjes gevangen door een breed scala aan waanideeën..

Als ik het ermee eens ben, zal hij dat denken.

. Ik ben zo lichtzinnig en slecht. Nauwelijks. Toch gaan mensen, die anderen evalueren, in de regel uit van de eigenaardigheden van hun gedrag. Het is onwaarschijnlijk dat hij zou denken: “Ik ben zo slecht, ik heb elkaar net ontmoet en ik sleep haar al naar bed.” En als hij niets verwerpelijks ziet in het feit dat hij je plotseling begeerde, dan zal hij je reactie heel natuurlijk vinden..

. Ik heb alleen seks nodig. Zou je willen dat hij denkt dat je smoorverliefd op hem bent? In feite is seks voor de meeste mannen niet alleen een onafhankelijke waarde, dit betekent ook dat hij je tenminste leuk vindt, maar hooguit – en jij vindt hem leuk..

. Ik vind hem echt leuk. Bovendien twijfelt hij er nauwelijks aan. U kunt verschillende redenen hebben om in te stemmen met zijn gepassioneerde suggesties, maar u hoeft ze niet te uiten..

. Ik heb niemand. Het is misschien een heel logische aanname. En niets beledigend voor jou. Wat als hij uit zijn vel kruipt om een ​​vacature in te vullen?

Als ik het er niet mee eens ben, denkt hij dat ineens.

. Ik ben geen modern meisje. Nooit. Hij zal duizend verklaringen geven voor uw weigering – van puur fysiologisch tot diep psychologisch, maar de gedachte aan uw “ouderwetse” concepten zal niet eens bij hem opkomen. Tenzij u het zelf zegt.

. Ik had niemand. Bent u bang om verdacht te worden van onervarenheid? Ben je ouder dan achttien, dan zijn je zorgen tevergeefs. Hij zal je eerder als een slimme ‘dynamiek’ beschouwen.

. Ik wacht opzettelijk tijd. Als je voor de 15e keer een nauwere kennis opgeeft, zal hij ervoor zorgen dat je hem dynamiet of onverschillig staat voor zijn charmes. Maar in de eerste ontmoeting kan zelfs een echte “dynamo” ermee wegkomen.

. Ik vind hem niet leuk. Maar dit kan echt bij hem opkomen. Daarom, als je het moment van toenadering met een preventief of een ander doel uitstelt, vergeet dan niet om hem aan te moedigen met een soort belofte, een glimlach of zelfs een kus. Anders durft een bijzonder eerbiedige heer je misschien niet opnieuw uit te nodigen voor een date..