Welcome to Our Website

De huwelijksoplichter: de laatste hand aan het portret

‘Wat heb je over hem gedroomd, je hebt alles alleen aan hem gegeven. “Ja, dat is precies wat er gebeurde: je gaf hem je ziel, je hart (hij vroeg niet om een ​​hand) en bovendien een grote som geld. En hij verdween in het Engels. Deze schok is niet in woorden over te brengen, soms belanden de slachtoffers van “egoïstische liefde” in psychiatrische klinieken. In ieder geval wordt de wond die door de huwelijksoplichter is toegebracht, nooit tot het einde genezen..

Waar en wanneer je hem kunt ontmoeten?

De praktijk van wetshandhavingsinstanties laat zien dat deze categorie oplichters merkbaar wordt geactiveerd in de herfst-zomerperiode en “verdwijnt” met het begin van koud weer. Nou, vraagt ​​u zich af: gaan huwelijksoplichters in de winter in winterslaap? Helemaal niet. Maar mijn lieverds, geef toe, wanneer de ziel het meest naar liefde hunkert – op een kille decemberdag of tijdens de hoogtijdagen van de natuur? Waar zijn we meer bereid om contact te maken – bij een besneeuwde stop of op een terras onder bloeiende acacia’s? Dat is het.

Al bent u in werkelijkheid nergens en nooit verzekerd voor een fatale ontmoeting. De jacht op de goedgelovige Juliet gaat het hele jaar door. En je kunt ze leren kennen van het openbaar vervoer en een speeltuin tot … maar in ieder geval een begraafplaats. Er zijn gevallen waarin de weduwe van een overleden zakenman besloot haar leven te verbinden met een man die in een nabijgelegen graf in ongenade was gevallen. Het ene gebroken hart werd naar het andere getrokken, en als resultaat werd de ontroostbare ‘weduwnaar’ getroost door de dame tot op het bot te beroven.

Wie zijn zijn potentiële slachtoffers?

De kwestie hoeft overigens niet te komen tot een stempel in het paspoort. Een burgerlijk huwelijk is ook voldoende. Immers, meestal richten dit soort ‘figuren’ hun inspanningen op de objecten van de rijken. En dit is in de regel niet een dame uit de eerste jeugd, die op persoonlijk vlak “niet werkte”, en de mars van Mendelssohn is voor hen niet zo relevant als het feit zelf een man in huis te hebben..

En aangezien ongehuwde en gescheiden mensen zich gewoonlijk toeleggen op zaken of carrière, hebben hun inspanningen om volwassen te worden tastbare resultaten, waarvan de “heren van fortuin” ernaar streven te profiteren. Dan zijn er nog rijke erfgenamen, weduwen en andere eigenaren van goed ingerichte appartementen, juwelen en bankrekeningen..

Maar het is op zijn minst naïef om te geloven dat als je financiën romans zingen, je automatisch uit het aantal potentiële slachtoffers valt. Er zijn echte artiesten in hun vak die niets nodig hebben om een ​​grote jackpot te winnen, waar over het algemeen niets te winnen valt. Ze hebben hun eigen, bijzondere knowhow, die helaas feilloos werkt. En het volgende verhaal is hiervan een levendige bevestiging..

In het appartement van Nadina was misschien de grootste waarde de trouwring, die bleef ter nagedachtenis aan een mislukt huwelijk. En Vladik was zo goed, attent, zorgzaam … Na een paar maanden van idylle kwam de pas geslagen common law-echtgenoot met een initiatief:
– Weet je, schat, het is genoeg voor jou en mij om betaald te worden. Laten we een gok wagen – we zullen een klein familiebedrijf opzetten. Je kookt perfect, we openen een café met tafels voor vijf of zes. Ik zorg voor alle organisatorische vraagstukken.
En hij ontwikkelde een krachtige activiteit: hij registreerde een bedrijf, vond een kamer voor een café, kwam de huur overeen … De kwestie was alleen voor het startkapitaal.
– We zullen een lening moeten aangaan bij een bank, ze zullen zeker een appartement onder zekerheid geven.
– Het is op de een of andere manier eng, maar ineens komen we niet meer terug?
– We komen zeker terug! Dat we, het ergste van alles, niet aankunnen of wat? Maar hoe zullen we dan leven! – laaide van enthousiasme Vlad. En Nadia gaf het op.
Onnodig te zeggen dat de poging om een ​​nieuw leven te beginnen een klap bleek te zijn? “Enthusiast” verdween met 40 duizend dollar, en het appartement werd eigendom van de bank …

Welke vermommingen draagt ​​hij?

Deze man leek van de poster “Glory to Labour!” Te zijn gestapt. Zijn handen kriebelden gewoon om het communisme op te bouwen in een enkele cel van de samenleving. Voordat hij je ontmoette, onderbrak hij op de een of andere manier, maar hij zou zo’n vrouw nooit toestaan ​​om hem te onderbreken. Je verdient meer! Wat zijn nobele impuls zal opleveren – zie hierboven.

Slank, respectabel, met gracieuze manieren en brede aard, speelt hij perfect de rol van een sprookjesprins. Daarin is alles niet alleen praten, maar ook schreeuwen over een uitstekende opleiding, een succesvolle carrière, de gewoonte van VIP-service en buitenlandse reizen. In gesprekken op zijn gsm werkt hij met cijfers waarvan u een lichte schok krijgt. Hij laat je geen kans om te twijfelen.

Nee, hij praat zelf (en heel kleurrijk) over zichzelf, en zijn “legende” ziet er altijd waar uit, aangezien er veel echte feiten in staan ​​die altijd worden bevestigd. Tegelijkertijd is de “grote combinator” niet erger dan een echte zigeunervrouw in een mum van tijd om al je ins en outs af te leiden. En tijdens het diner in een Japans restaurant komt het nooit bij je op dat je banket werd betaald door eerdere slachtoffers, en je moet nog steeds betalen voor je “mooie leven”.

“Romantische” beroepen: piloten, militaire doktoren, zeekapiteins worden veel gebruikt onder oplichters: het vrouwelijk geslacht ademt altijd “ongelijkmatig” naar uniformen toe. Dit type is “hard en eerlijk”. Ja, hij was getrouwd, maar zonder succes. Hij is een altruïst, en hij gaf al zijn bezittingen aan zijn ex-vrouw (kinderen, bejaarde moeder, wezen, enz.). MAAR

van alle sentimentele verhalen heeft de ‘kolonel’ niet alleen een wagon, maar hele treinen en oceaanstomers. En over het algemeen is geld voor deze geweldige persoon geen doel, maar een middel om je leven met hem te versieren en te veranderen. En hij zal haar echt veranderen.

Over het algemeen zijn er veel scenario’s volgens welke huwelijksoplichters handelen. Ze kunnen iedereen zijn, behalve wie ze zeggen dat ze zijn..

Het lijkt erop dat het de moeite waard is om te vragen of er een bedrijf is (militaire eenheid, agentschap, kantoor – de lijst is willekeurig) waarin uw pas gemaakte bruidegom werkt? En zo ja, staat deze burger daar dan vermeld? En niet alleen de moeite waard. In theorie is het nodig. Maar we hebben stellig geleerd dat mannen niet van opdringerige personen houden, en we geven er de voorkeur aan alles te nemen zoals het is..

Waarom pikken ze naar hem??

Hij weet zich onmiddellijk voor zichzelf te winnen en zorgt niet alleen voor, maar valt het beoogde slachtoffer direct aan, waardoor zij geen tijd heeft voor twijfels, noch de gelegenheid heeft om de situatie nuchter te beoordelen. Tot wanneer je hoofd zo duizelig wordt van complimenten, romantische bekentenissen en mooie gebaren!

Vaak worden niet alleen vrouwen, maar ook hun kinderen, ouders en vrienden het object van “verwerking”. De huwelijksoplichter maakt zich druk als een vingerhoed-gever: hoe meer afleiding en hoe groter het publiek, hoe gemakkelijker het is om de aandacht af te leiden van het voor de hand liggende. Als je ouders door hem gefascineerd zijn en het kind met veel plezier wacht op het volgende bezoek van de “goede oom”, dan zul je de “oom” niet eens kunnen verdenken van slechte bedoelingen..

Bovendien bezitten sommige exemplaren hypnotische en zelfs buitenzintuiglijke vermogens en gebruiken ze deze met macht en kracht om het object te verdoezelen. En zelfs als familieleden en vrienden vermoeden dat er iets mis is, blijft het verwerkte slachtoffer blind en doof voor alle argumenten en adviezen. Hij zal met zijn borst opkomen voor de verdediging van zijn uitverkorene en leeft op zijn bevel. Wat hij eigenlijk wil.

Maar wat zijn we allemaal over hem en over hem? Als je erover nadenkt, zijn de dames zelf verantwoordelijk voor het succes van de show. We zijn tenslotte zo bang om ons geluk te missen dat we ons met beide handen vastklampen aan elke schijn van gevoel. Als het lijkt alsof onze trein op het punt staat een afscheidsfluit te geven, haasten we ons om in het laatste rijtuig te springen en kort te bespreken waar die ons kan brengen. In de loop van de jaren worden we sentimenteel, de reactie dof, het gezonde jeugdige cynisme verdwijnt … Simpel gezegd: “we verliezen onze geur”.

Maar het meest verrassende is dat er zo velen zijn die, wetende van het dubieuze verleden van de “geliefde”, niettemin oprecht hopen dat ze dit type opnieuw kunnen opvoeden, hem op het ware pad zullen onderwijzen en hem tot een voorbeeld zullen maken. familieman. Toegegeven, hier is niemand ooit in geslaagd …

Hoe je er niet het slachtoffer van wordt?

Helaas is er geen universeel recept om niet online bij een huwelijksoplichter te komen. Er zijn ook geen tests die het nauwkeurig kunnen berekenen onder eerlijke mannen. Per slot van rekening exploiteert dit cohort van schurken de mooiste en meest weerloze gemoedstoestand: liefde. Dit onderscheidt hen van oplichters en manipulatoren in het algemeen en maakt ze gevaarlijker..

We hopen alleen dat ons gesprek een gelegenheid zal worden om na te denken en degenen die we in ons leven toelaten nader te bekijken. Begrijpen hoe belangrijk het is, zelfs in de liefde, om uw territorium te kunnen verdedigen en vooral uw belangen te observeren. Het klinkt raar, maar het verstoort het echte gevoel nauwelijks..