Welcome to Our Website

De meest effectieve manieren om geslachtsgemeenschap te verlengen

Inhoud

De keuze van een methode om geslachtsgemeenschap te verlengen en de effectiviteit ervan hangt rechtstreeks af van de aard van het probleem, de ernst ervan. Zoals de praktijk leert, hebben sommige mannen het echt nodig, bijvoorbeeld als de ejaculatie na een paar minuten optreedt. Anderen proberen de tijd van viagra online geslachtsgemeenschap te maximaliseren en daarmee hun partner te behagen. De meest populaire en eenvoudigste manier is om speciale middelen te gebruiken, waaronder anesthetica. Indien nodig kunt u een blijvend resultaat bereiken, maar hiervoor moet u psychologische trainingen volgen, die niet alleen veel tijd, maar ook geduld vergen..

HET IS BELANGRIJK OM TE WETEN! Artsen raden aan! Een effectieve manier om de seksuele handeling te verlengen! JUJU Langdurig smeermiddel (bestseller)

INHOUD:

Adem

Er zijn methoden waarmee u de ejaculatie kunt vertragen zonder pillen te hoeven slikken. Een van die methoden is ademen.. Het punt is dat de ademhaling moet worden gemeten en diafragmatisch moet zijn, dat wil zeggen, adem niet met uw borst, maar met uw maag. Om deze techniek onder de knie te krijgen, wordt aanbevolen om deze stappen te volgen:

 • Neem een ​​staande of zittende positie in. Strek je schouders uit, maak je ruggengraat recht.
 • Ademen is traag. Het is noodzakelijk om de buik op te blazen en leeg te laten lopen, in te ademen en uit te ademen door de neus.
 • Adem langzaam uit. Je moet ook langzaam lucht binnenlaten, terwijl je moet voelen hoe het diafragma zich ontvouwt.

Deze oefening moet elke dag worden uitgevoerd, met 10 tot 15 minuten, totdat middenrifademhaling praktisch de borstademhaling vervangt..

Tijdens geslachtsgemeenschap wordt aanbevolen om de ademhalingssnelheid te observeren. Het is belangrijk om te begrijpen dat hoe sneller en rommeliger het is, hoe sneller de ejaculatie zal komen. Om de ejaculatie te vertragen, moet u de billen maximaal ontspannen en een gelijkmatige ademhaling herstellen..

Kegel oefeningen

Om de duur van de geslachtsgemeenschap te beheersen, kunt u de pubococcygeale spieren samentrekken en ontspannen, die zich tussen de basis van de penis en de anus bevinden. U kunt deze spier voelen tijdens het onderbreken van het plassen. De essentie van de Kegel-oefening is het trainen van de bekkenspieren. Als u deze oefeningen regelmatig uitvoert, hebben mannen niet alleen de mogelijkheid om de duur van de handeling te controleren, maar ook om prostaatprofylaxe uit te voeren..

Het enige dat nodig is, is om de pc-spieren elke dag samen te trekken, waarbij u zich aan verschillende modi houdt:

 1. Oefening voor beginners. Comprimeer en ontspan de spieren zo snel mogelijk 100 keer. Indien nodig kunt u een gemengd programma gebruiken: 100 keer snelle weeën, 20 keer 2 seconden, 10 keer 4 seconden, 100 snelle weeën.
 2. Oefeningen voor het intermediair niveau. Korte weeën – 100 keer, 20 keer gedurende 4 seconden, 10 keer gedurende 10 seconden, korte weeën 100 keer.
 3. Oefeningen voor gevorderden. Korte weeën – 100 keer, 10 keer gedurende 10 seconden, 1 keer gedurende 30 seconden, 1 keer gedurende 50 seconden, herhaal dan 1 op 30 en 1 op 50.

Dit programma kan het beste meerdere keren per dag worden gedaan. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat hoe vaker en langer u oefent met de Kegel-methode, hoe effectiever het zal zijn om de tijd van geslachtsgemeenschap te verlengen. De eerste paar dagen in het perineumgebied kunt u ongemak ervaren, daarnaast kan er afscheiding optreden – dit is niet eng en na een tijdje zal het overgaan.

Als het naderen van een orgasme onvermijdelijk is en het nodig is om de geslachtsgemeenschap te verlengen, dan wordt aanbevolen – om de penis te verwijderen, diep adem te halen, een paar seconden in te ademen en de bekkenspieren te belasten. Een belangrijke regel is om niet overbelicht te zijn. De pauze moet worden gemaakt voordat het sperma de prostaat bereikt, anders kan er ernstige perineale pijn optreden..

Een andere bewezen manier om seks te verlengen, is door druk uit te oefenen op het punt tussen de testikels en de anus. (deze procedure kan worden geholpen door een partner).

Veel mannen hebben het vermogen geleerd om geslachtsgemeenschap te verlengen – ze ervaren een groot aantal orgasmes, maar er is geen ejaculatie.

Identificatie en behandeling van pathologieën

Zoals de praktijk laat zien, roept bijna 20% van de korte geslachtsgemeenschap fysiologische redenen op, waaronder de volgende punten kunnen worden opgemerkt:

 1. Voldoende kort hoofdstel.
 2. De zaadknobbels, de prostaat zijn ontstoken. ontstoken.
 3. Aanwezigheid van neurologische aandoeningen.
 4. Het lichaam heeft een tekort aan magnesium.
 5. Er zijn schendingen op hormonaal niveau.

Nadat alle bovengenoemde problemen zijn geëlimineerd (indien aanwezig), is het mogelijk om de duur van de geslachtsgemeenschap aanzienlijk te verlengen zonder veel moeite. De eerste stap is om contact op te nemen met een uroloog en vervolgens hulp te zoeken bij een neuroloog en endocrinoloog.

De juiste houding kiezen

Een correct gekozen houding kan de tijd van seks verlengen. Het is belangrijk om te begrijpen dat elke man individueel een pose moet kiezen, er is niet één win-win-oplossing. Het niveau van seksuele stimulatie hangt grotendeels af van de vorm van de penis, de grootte van de kop van de penis en de tonus van de vagina van de partner..

Bij het kiezen van een positie is het de moeite waard om je te concentreren op het feit dat de spanning in de heupen, onderrug en billen minimaal is, anders wordt het tegenovergestelde effect bereikt – snelle ejaculatie.

Het is het beste om tijdens seks de voorkeur te geven aan de volgende posities:

 • lepel – een man en een vrouw gaan op hun zij liggen, de man staat achter de partner;
 • doggy style – een vrouw ligt op het bed, een man ligt op de grond;
 • partner van bovenaf – wanneer een man voelt dat er een orgasme nadert, geeft hij een signaal aan zijn partner, die op zijn beurt de penis van de partner een paar seconden aan de basis van het hoofd knijpt.

Een andere manier om geslachtsgemeenschap te verlengen, is door de testikels iets terug te trekken, maar niet op het moment dat ze tegen het scrotum drukten.

Juiste voeding, levensstijl

Als u uw dieet en lichaamsbeweging regelmatig in evenwicht houdt, kan het werk van het lichaam zonder veel moeite worden aangepast.. Er moeten gunstige voorwaarden worden gecreëerd voor het volledig functioneren van het zenuwstelsel en het endocriene systeem, de prostaat.

U kunt de duur van geslachtsgemeenschap aanzienlijk verlengen door gezond voedsel te eten:

 • kippeneieren;
 • pompoenpitten;
 • noten;
 • honing;
 • eiwitproducten zonder vetgehalte;
 • peterselie;
 • selderij.

Door fysieke activiteit is het mogelijk om de testosteronniveaus te normaliseren, de prikkelbaarheid van het zenuwstelsel te verminderen.

Veel experts zijn van mening dat de meest effectieve manier om geslachtsgemeenschap te verlengen, het hebben van een stabiele intieme relatie met één partner is. De tijd neemt toe als gevolg van verhoogde zelfbeheersing, maar het uitsterven van sensaties tijdens een orgasme is ook mogelijk..

Psychologische aspecten

Korte geslachtsgemeenschap gebeurt vaak met een nieuwe partner, vooral als ze aantrekkelijk is voor een man. In dergelijke situaties bevelen veel psychologen een beetje afleiding van de partner aan, aangezien het een fysiologisch object is, het is het beste om geslachtsgemeenschap te hebben in het donker of bij zwak licht.

Waard schakel jezelf over naar de gevoelens van je partner, probeer haar een plezier te doen. Er waren gevallen waarin mannen probeerden de tafel van vermenigvuldiging of werkproblemen te onthouden, maar dit verlengde de tijd van geslachtsgemeenschap niet, maar verlaagde de stemming, leidde tot verlies van erectie.

Seksuele harmonie kan alleen worden bereikt door vertrouwensrelaties tussen partners tot stand te brengen. Als je haar over je problemen vertelt, dan kun je ze samen oplossen (de partner trekt de testikels eraf of klikt op het juiste moment op de punten).

Er zijn mannen die tijdens seks het faalverwachtingssyndroom beginnen te ontwikkelen – ejaculatie treedt van tevoren op vanwege psychische stress en de partner heeft hier geen effect op. Als dergelijke situaties zich voordoen, moet u hulp zoeken bij een psycholoog bij de verdere inname van antidepressiva..

Gebruik ringen en bijlagen

U kunt geslachtsgemeenschap verlengen met een groot aantal apparaten die gratis kunnen worden gekocht in gespecialiseerde online winkels:

  Speciaal mondstuk voor de penis met gesloten kop. Het gebruik van een dergelijk mondstuk maakt het niet alleen mogelijk om de gevoeligheid te verminderen en de geslachtsgemeenschap te verlengen, maar ook om de penis te vergroten. Keuze uit dopvormige bevestigingen die aan de coronale groef worden bevestigd, waardoor de schacht van de penis open blijft.

Veel soorten producten maken het niet alleen mogelijk om de tijd van geslachtsgemeenschap te verlengen, maar ook versnellen het begin van een orgasme voor de partner, wat wordt vergemakkelijkt door ingebouwde vibrerende elementen en een reliëfoppervlak.

Besnijdenis, operatie

Besnijdenis is een operatie waarbij de voorhuid die de kop van de penis bedekt, wordt verwijderd. Zonder bescherming wordt het oppervlak ruw en zijn de receptoren minder ontvankelijk, hetgeen beïnvloedt de toename van de duur van geslachtsgemeenschap. Het is belangrijk dat de voorhuid netjes wordt bijgesneden en goed wordt omzoomd. Frenum-plasty is een andere effectieve methode. Indien nodig kunt u een alternatieve optie voor besnijdenis kiezen – draag een speciale ring die voorkomt dat de voorhuid het hoofd sluit.

Het resultaat van de uitgevoerde operatie kan na 2 maanden volledig worden beoordeeld.. Volgens beoordelingen van mannen die hun toevlucht namen tot een besnijdenisoperatie, werd de duur van de geslachtsgemeenschap na 3-4 maanden met succes verlengd van 5 minuten naar 20 minuten, en gingen de sensaties en helderheid van het orgasme niet verloren. Wat betreft de plastische chirurgie van het frenum, merken veel mannen op dat de gevoeligheid sterk wordt verminderd, waardoor het bijna onmogelijk is om ejaculatie te bereiken..

Er is een andere manier om de geslachtsgemeenschap te vergroten – door het hoofd van de penis te prikken met hyaluronzuur. Effectiviteit duurt ongeveer 6 maanden.

Een radicale methode kan worden toegeschreven aan denervatie van het hoofd – dissectie van zenuwuiteinden.

Het gebruik van medicijnen om de geslachtsgemeenschap te verlengen

Het is mogelijk om de tijd van geslachtsgemeenschap te verlengen met behulp van geneesmiddelen op recept en actuele middelen. De eerste groep omvat geneesmiddelen die zijn gemaakt op basis van dapoxetine en PDE-5-remmers (deze omvatten Viagra, Cialis, en onder goedkope geneesmiddelen is het vermeldenswaard Sildenafil C3).

Remmers zijn uitstekend geschikt voor vroege ejaculatie van psychogene aard:

 • een versterkend effect hebben op de bloedvulling van de penis;
 • de duur van een erectie verlengen;
 • verkort de hersteltijd voor nieuwe geslachtsgemeenschap.

Het bekendste medicijn op basis van dapoxetine is Priligy – het beïnvloedt het zenuwstelsel, vermindert de reflex tijdens de ejaculatie.

Verdovende gels, crèmes en sprays zijn vrij verkrijgbaar zonder doktersrecept. Dankzij het regelmatige gebruik van deze medicijnen is het mogelijk om de geslachtsgemeenschap te verlengen met een hoge gevoeligheid van de eikel. Om het gewenste effect te bereiken, volstaat het om 3-4 druppels of 2-3 sprays aan te brengen. Ook kunt u zonder recept en schade aan de gezondheid effectieve middelen kopen om de geslachtsgemeenschap te verlengen..

“Lidocaïne” wordt vaak gebruikt als glijmiddel voor sommige merken condooms, wat resulteert in meer geslachtsgemeenschap. U kunt ook dikwandige condooms gebruiken..

Traditionele methoden

Volksmethoden voor het verlengen van geslachtsgemeenschap omvatten het gebruik van kruiden en het gebruik van geïmproviseerde middelen. Het is belangrijk om dat te begrijpen kruidengeneeskunde geeft geen snel effect, het werkt volgens het principe van accumulatie en wordt beschouwd als een uitstekende aanvulling op een uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging.

U kunt de duur van geslachtsgemeenschap op de volgende manieren verlengen met kruiden en planten:

 • Afkooksel op basis van verse bessenbladeren.
 • Thee met toevoeging van gemberwortel.
 • Aloë. Voeg voor 1 theelepel honing 1 theelepel aloëpulp toe en roer tot een homogene massa is verkregen. Elke dag vóór de maaltijd consumeren.
 • Ginseng-tincturen (elke dag).
 • Wilgeroosje of, zoals het in de volksmond wordt genoemd, ivan-thee. Voeg voor 1 glas kokend water 1 eetl. Ik wil wilgenroosje en blijf ongeveer 30 minuten staan.
 • Sint-janskruid. Neem 200 g sint-janskruid, giet 1 glas kokend water, sta erop tot het volledig is afgekoeld. Deze infusie moet 2 keer per week worden ingenomen, 100 ml vóór de maaltijd..

Veel mannen gebruiken geïmproviseerde middelen om de geslachtsgemeenschap te verlengen:

 • Zalven met pepermuntoliën.
 • Balsem “Zvezdochka”.
 • Mint tandpasta.
 • Mint afkooksel.

De eerste 3 producten worden aanbevolen om op de solar plexus van de glans penis te worden aangebracht, waarna ze grondig worden afgewassen met warm stromend water, met behulp van producten voor persoonlijke hygiëne. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat het gebruik van deze fondsen brandwonden kan veroorzaken..

Sommige mannen gebruiken alcoholische dranken om de duur van geslachtsgemeenschap te verlengen. In de regel kan deze methode eenmaal worden gebruikt, anders kan niet alleen de potentie, maar ook de gezondheid eronder lijden..

Conclusie

Korte geslachtsgemeenschap is een gevolg van ontstekingsprocessen in de regio van het hoofd van het geslachtsorgaan, urethra, prostaat. Voordat u maatregelen neemt om het probleem op te lossen, is het raadzaam om een ​​arts te raadplegen, alle noodzakelijke tests te doorstaan, ervoor te zorgen dat er geen infectieziekten en andere pathologieën zijn.

Als een man helemaal gezond is, raden artsen aan om conservatieve methoden voor langdurige geslachtsgemeenschap te volgen. Vergeet niet dat chirurgische ingrepen niet altijd helpen om het gewenste resultaat te bereiken. Als u de geslachtsgemeenschap periodiek moet verlengen en niet doorlopend, kunt u het beste gebruiken: speciale middelen voor het verlengen van geslachtsgemeenschap.

Dit artikel is geplaatst voor educatieve doeleinden en vormt geen wetenschappelijk materiaal of professioneel medisch advies. Raadpleeg een arts voor diagnose en behandeling.

Auteur van artikel: Orlova Elena Sergeevna | Arts-therapeut

Onderwijs: Staatsuniversiteit van Moskou, specialiteit – algemene geneeskunde, 2007.
Postdoctorale studie: Moscow State University, specialiteit – biochemie, 2010.

Op dit moment volg ik een postdoctorale opleiding aan de Faculteit voor Fundamentele Geneeskunde van de Staatsuniversiteit van Moskou in het profiel van “fytotherapeut”.