Welcome to Our Website

Extravagante seksplekken

Vraag "Ik wil, maar waar?" zeer relevant op elk moment van het jaar. Alle plaatsen worden in de praktijk getest en zijn geen fictie. Tips en verhalen om het navigeren te vergemakkelijken en het meeste uit elke situatie te halen.

1. STRAND
Alles is prozaïsch genoeg! We kwamen bij de rivier, baadden en gingen toen op het gras zitten, en toen regende het en zelfs met een onweersbui, nou, we gooiden onze spullen, stopten ze in een zak en onszelf – onder een boom, om niet te nat worden! En ze bleven zelf in strandkleren, geweldig – de regen was warm, nou, wij en. Een bijzonder prettig gevoel tijdens zo’n echo als er grote druppels water van een boom op je rug vallen! En de mensen verspreidden zich, dus we waren alleen en gingen weg!

2. FEEST
‘S Avonds ga je met een meisje op pensioen in een kamer, waar elke vijf minuten een draad van een dronken mok in slaap komt! Dit is niet langer een echotag, maar een aanfluiting van een persoon, eerlijk gezegd! F 😉 Aan kleding denk je hier niet.

3. BUS
Type stadsbus "Ikarus". Rond 20.30 uur. Alle stoelen in de bus zijn bezet. We zitten in het laatste paar stoelen. Ik wil heel graag. De vriendin bukt, maakt de vlieg los, haalt het apparaat tevoorschijn en de echotag begint. In het proces, geluidseffecten zoals "Oh!", "OE!", en anderen vinden het leuk, waardoor sommige passagiers terugkijken. En we geven geen fuck. Ze wilden de hele dag en er was nergens. Dus toen ze vielen. Aan het einde van het onderwerp veegde de vriendin haar lippen af ​​met een zakdoek, de kraag van het jasje en vielen we allebei zoet in slaap tot de laatste stop.

4. PARK
1. In het centrale park van Simferopol (hoewel om 2 uur ’s nachts). Ik herinner me ook een brutale hond die voorbij kwam rennen en zijn poot op ons hief en hem een ​​beetje nat maakte. Daarna viel alles eindelijk voor mij. 2. Parken, tuinen en andere ordelijke en wanordelijke clusters van bomen en struiken. Zij, IMHO, worden over het algemeen speciaal voor dit doel aangeplant;) Een ideale plek op elk moment van de dag. Ook hier, afhankelijk van de situatie – ofwel banken, ofwel een jas, een kleed, enz., Uitgespreid op het gras. Het is mogelijk tijdens het staan, vooral bij orale seks.

5. LIFT
Toen we verloofd waren "door deze" in de snelle lift in het hotel "Izmailovo", toen waren de mensen die beneden wachtten (en de echotag was op de 21e verdieping) erg nerveus. en toen ze onze ogen zagen fonkelen van geluk, hebben ze ons bijna vermoord.​

6. DAK
Mijn vriendin en ik kwamen bij haar thuis, en hier is haar zus thuis, nou ja, wij "Gaan wandelen" en ging naar buiten, terwijl hier en daar – we klommen op de vensterbank, en hier is het een spelbreker – of ik bereik het niet, of het valt. We besloten om op het dak te klimmen. Immers, een gebouw van negen verdiepingen – het lijkt eerst cool, maar dan. Toen begon dit verdomde dakbedekkingsmateriaal mijn knieën te snijden, in het algemeen keerden we allemaal vies naar huis terug – haar hele witte rok werd vuil en bovendien stroomde er bloed uit mijn knieën – het leek alsof er bijna een jaar voorbij was gegaan, maar nog steeds een litteken.

7. MAIDAN VAN ONAFHANKELIJKHEID
Ik las dat een jongen ook een amateur was "sensatie", en hij woont niet ver van het centrum. Dus besloten hij en een van zijn geliefden in de buurt van de fonteinen op het centrale plein van het land, ze wachtten tot de avond viel, de politieagenten zouden vertrekken, ze deden hun werk.

8. GEMEENSCHAP
3 uur van zaterdag tot zondag (na disco). De kamer heeft 4×4 meter, 5 personen in 3 bedden (3 jongens, 2 meisjes). Allemaal dronken in een watersnip. De tafel is bezaaid met wodka, gestoofd vlees, grondels. Stoned Tsjetsjenen bonzen op de deur, "vragen" wat geld. Rustig zeg ik tegen het meisje: "niet op letten" en streel haar teder. Aan het einde van de gang heeft een eenzaam, onervaren meisje (1e jaar) de onvoorzichtigheid om haar kamer naar het toilet te verlaten. Tsjetsjenen gooien mijn deur open en gaan ernaar toe. Dan begint mijn kamergenoot op het bed te braken en, na iets gemompeld te hebben, ploft hij met zijn gezicht in deze substantie. Een andere buurman van mij probeert al een uur zijn vriendin te promoten in termen van echo. Ze snurkt luid. De dwaas werd gewaarschuwd: "giet haar niet zo veel in". Met toestemming van mijn vriendin stel ik voor dat hij verandert, tk. Ik ben al moe en wil slapen (’s ochtends examen). Ik geniet ervan om te zien hoe mijn vriendin de liefde bedrijven met een vriend. Ik val in slaap bij het geluid van een gevecht in de gang en blaas met iemands hoofd tegen mijn deur.

9. ONDER DE BOOM
Op de een of andere manier werden we er erg moe van en begonnen we rond de universiteit te rennen op zoek naar een vrij publiek (gelukkig had ik een wachter en had ik toegang tot de sleutels), maar aangezien het overdag was en er overal lessen werden gegeven , we haastten ons naar het volgende gebouw, vonden een collegezaal, sloten ons op een stoel en reden weg. En op dit moment "Ingang" – een klop op de deur en een luide kreet van de wachter "openstellen!". We zwijgen. Maar ze wisten dat deze zaal niet met een sleutel was afgesloten en gingen de politie bellen. Binnen tien seconden trok ik het meisje een regenjas aan en verstop ik al haar kleren in een tas. Dan verstop ik het onder de vloer. Er zijn zulke nissen en, nadat ik me heb aangekleed, ga ik naar de opening, me voordoen als een slapende student. De oma’s mopperden, maar ze kalmeerden, en ik neem het meisje stilletjes mee de gang op en we verlaten de universiteit. we vinden een boom en dichtbij en beginnen te praten. Bovendien was het in Vladik. Alles is er op de heuvels en onder ons als het ware een dorp, en boven de universiteit staat. Er kwam zelfs een paar voorbij en keken met belangstelling naar onze bijeenkomst. Het is goed dat het meisje erin is geslaagd om overeind te komen.

10. STRAND
Zee stranden. Oktoberavonden, wanneer in Odessa a) het nog niet erg koud is – soms kun je zelfs naakt gaan b) de bezoekers zijn bijna allemaal vertrokken c) het wordt vroeg donker. Er is een verlaten strand, niet te winderig. en de herenmantel spreidt zich uit in het zand 🙂 Daarop vindt het proces plaats. De aanwezigheid van schraagbedden vereenvoudigt de situatie.

11. STADION
Verlaten stadion midden in het park. Alle in- en uitgangen zijn op slot, maar onder het hek is het makkelijk door te komen. Hij leek nogal wild en verlaten. Bankjes worden naast de loopband gestapeld – nou ja, zoals besteld. Alles is geweldig. En dus, op het meest pikante moment, verschijnen een vader en een kind op de tredmolen (zie je, ze besloten om te sporten), wat ons en onszelf in een idiote positie brengt. Waar kwamen ze om 14.00 uur vandaan ?! Gelukkig beseften ze al snel hun fout (of de onze;) en beperkten ze hun liefde voor hardlopen tot slechts één cirkel. Over het algemeen seks hebben "Buitenshuis" er moet aan worden herinnerd dat er geen idealiter lege ruimtes zijn. Zelfs op de meest afgelegen, donkere, regenachtige, onopvallende plek van het park, in de rustigste en meest verlaten straat, zelfs in de meest maanloze en koudste nacht, zal er zeker 15-30 minuten een voorbijganger verschijnen. En in de regel – ofwel een man met een hond, die zeker aan je wil snuffelen of blaffen, ofwel een moeder met een kind, idealiter met twee of drie, of zelfs twee van zulke moeders. En terwijl de volwassenen door het hele park bonzen, spelen de kinderen vijf meter van je af. Sod’s Law; (

12. PALEIS VAN CULTUUR
De meest extravagante plek was. 4e verdieping van het N-de Cultuurpaleis. Een solide oud huis, een enorme marmeren trap. En nu op de vierde verdieping, op de overloop. En beneden hangen de grootmoeders-wachters rond. En de akoestiek is geweldig. Het lijkt er constant op dat de grootmoeders de trap oplopen, dat ze al op de derde verdieping zijn. Dan leer je je snel aan te kleden 🙂 Na een paar minuten te hebben gewacht en ervoor te zorgen dat er niemand naar ons toe komt, kleden we ons weer uit. En weer staan ​​de zenuwen op scherp, weer luisteren we naar het volume van de stemmen van de bewaker.

13. BOOT
Rubber. Karelië, september, temperatuur is ongeveer +5. De plaats van de echotag is een rubberboot midden in een pittoresk transparant meer, waarvan de temperatuur waarschijnlijk kouder is dan welk ijs dan ook. Regelmatig. Niets bijzonders, behalve dat de boot wiebelt. Dus we moesten controleren om niet om te rollen;) We reden de dichtstbijzijnde struik in die boven het water hing, en daar. Net klaar – enkele vissers zwommen voorbij, ze zetten aas op deze plek.

14. FABRIEK
‘S Nachts werden er in de elektrische afdeling van de pijprolfabriek vaak repetities gehouden van een van onze duetten met het lied van de auteur (een van de deelnemers daar was het hoofd van de dienst). Het duet is prachtig, ik luisterde graag naar ze, dus sleepte ik mezelf naar de repetitie, verloste mezelf van zorgen en problemen (ik ging toen gewoon uit met mijn man). en het bleek dat een kameraad veilig in slaap viel op een of andere tribune, en met de tweede klommen we in een soort kast, nou ja. De cel was, zoals ze zeggen, "anderhalve vierkante meter", sommige tafels waren bezaaid met verschillende half gedemonteerde apparaten, waaruit stukjes ijzer, draden en ander afval naar buiten staken. Over het algemeen een zee van opwinding, zowel in de directe – vanuit de scherpe hoeken van deze apparaten en andere verschillende klieren;) als in draagbare zin – iemand van de werkploeg zou best op het verkeerde moment kunnen zijn wakker geworden. Maar ’s ochtends in de bus op weg naar huis was er een olieverfschilderij: 8 uur’ s ochtends, slaperige, sombere arbeiders, een volle bus – en een stralend meisje met absoluut geluk op haar gezicht. De hele bus staarde.​

15. TENT
Sommige – zelden, komt het vaker voor als er minstens 4 personen in een tweepersoonstent zijn, waar is het samen! En nog vaker doet iedereen in de tent de meeste echotagging! Dat wil zeggen, de jongeren in de tent zijn in paren gegroepeerd, en als iemand hier begon, begon de rest te bewegen! En het is leuk, het kan cooler zijn dan slechts twee!

16. TREIN
Ook hier is alles vrij prozaïsch, ik reed van Oekraïne naar mijn geboorteland Bryansk, en zo’n schattige donkerharige kleine Oekraïense reisde met me mee, dus we ontmoetten haar, we dronken bier rond 12 uur, toen mensen al sliepen op de onderste plank en. Toegegeven, er kwamen nog steeds drie of vier mensen langs, maar het kon ons niet schelen. En ik vond het erg leuk: het geluid van de wielen prikkelt, de beweging van de trein kalmeert! Voortzetting. Technologie. Ik had een ervaring tijdens een reis op een verdere reis (van Sotschi naar Moskou), bijvoorbeeld in een peddelwagen. cdelali ppocto – c vepxney polki cvecili odeyalo tak chtoby polnoctyu zakpyvalo lagere polky Po vcemy pepimetpy (HOE paz dvyx odeyal of komplekta cpalnogo belya xvatilo) tolko vot cocedi, navepnoe weredaolko ckonja ckonoyo ckono ckono kakazhen in sweet ckonja

17. THERMISCH PUNT
Bij het CV Station. Daar had ik ooit de gelegenheid om de auto te wassen. Dus daar zijn we gestopt. Het proces zelf vond als het ware plaats in de kofferbak van de auto. Eerlijk gezegd is het handiger dan op tafel;) Het lijkt erop dat er geen speciale zijn "valkuilen", afgezien van het feit dat op elk moment de arbeiders van deze cv-centrale binnen konden komen. Lucky, we zijn niet gegaan;)

18. SCHOOL
Een echo genoeg plek. Toegegeven, het was ’s avonds, dus op de een of andere manier viel het niet echt op. Het meisje staat met haar rug naar me toe, licht voorover gebogen, haar handen op de muur. Nou, dan zoals gewoonlijk;) Trouwens, ze vond het leuk, ze wilde het later zelfs herhalen;)

19. VOORRAAD
Alles lijkt goed, Zacht, comfortabel, maar alleen het hooi werd gemarteld en vervolgens afgeschud en uit het haar gehaald;) Ja, je moet oppassen dat je jezelf niet bezeert aan een soort rietje. Ze zijn scherp overgekomen

20. BIOSCOOP
Het meisje heeft haar rug naar de man die in de stoel zit, ze zit op deze manier bovenop hem, leunend op de rugleuning van de stoel voor haar. Je kunt ook een film kijken;)

21. BAD
Niet erg handig vanwege de krapte, maar het kan. En op verschillende manieren. In het algemeen, hoeveel volume van het bad is voldoende. Alleen als er water is – er kan veel uit spatten 🙁 En dus niets bijzonders (dit is als je in bad ligt). Je kunt staan ​​(ook tegenover elkaar staan ​​(het meisje leunt achterover tegen de muur, zet een voet op de andere rand van het bad (twee zijn mogelijk, maar het is moeilijk en niet erg handig)) of vanaf de achterkant (respectievelijk met zijn handen tegen de muur)) Het belangrijkste is om niet uit het bad te vallen in een vlaag van passie, vooral als een meisje "intensiveert" (Ik bedoel, maak actieve lichaamsbewegingen;) Zoals ik al zei!​Al een erg onstabiele positie (de badkuip is smal, maar we hebben het aan de overkant geprobeerd). Zo geprobeerd: het meisje ligt in bad, ik lig op de grond. Ook niets.
Vervolg. Technologie

Hoofdfuncties:
een. . ligt in bad op zijn rug. over hem heen gehurkt
2 .. ligt in bad op zijn rug. kniel over hem heen
3 .. ligt in bad op zijn rug. terug naar hem geknield over hem heen
vier. ligt in bad op zijn rug. terug naar hem gehurkt over hem heen
vijf.. ligt in bad op zijn rug. ligt op hem tussen zijn benen gebogen op de knieën
6 .. liggend op zijn rug ,. in de steun met de handen bovenop
7 .. zittend op de rand, voeten buiten de kuip ,. erop, van aangezicht tot aangezicht voeten in het bad
8.. de moeite waard,. met zijn gezicht naar hem gericht, zijn benen om zijn middel geslagen, handen op zijn schouders. Handen ondersteunen. van binnenuit onder de dijen, onder de billen
9. zit op een verhoging (bijvoorbeeld – op de wasmachine, benen – op de taille of op de schouders … – staat voor haar
10. Allerlei houdingen voor de staande positie
elf. in de knie-elleboogpositie in het bad. knielend achter
12.. zit op zijn hielen in het bad. terug naar hem in dezelfde positie
dertien. staat met één voet in de badkuip, de andere aan de andere kant.

22. KOFFERBAK
Handiger dan op tafel (auto eigenlijk, "Volga 2410", ze heeft een grote kofferbak) er zijn over het algemeen veel opties: 1) op de voorbank, tegenover elkaar 2) op de voorbank met een verlaagde rug a) een meisje bovenop (je moet wel je hoofd buigen, het plafond hindert;)) b) een man bovenop (klassiek) 3) beide voorstoelen zijn verlaagd (meestal blijkt het sexodrome;)) 4) op de achterbank. Daar, net als op het bed, kun je (benen steken uit de ramen;)). U kunt en liggend, u kunt, nogmaals, het meisje bovenop. Toegegeven, dit is nauwelijks all-in "Oké" uitwerken. Het gaat over "Volga"! Het is daar handig;)

23. LOGBOEK
Tegenover elkaar zitten. Geen eigenaardigheden, afgezien van de drukte van de plaats. Alleen u hoeft iets op het blok te leggen, anders is het pijnlijk vies.

24. KRUK
Het is erg, moet ik zeggen, handig als het meisje bovenop zit, tegenover elkaar. Geen probleem zoals "waar je je voeten neerzet". Ik raad aan. Maar voor verzekeringen kun je nog steeds een krukje achterin zetten, zodat je, als er iets gebeurt, erop kunt leunen. Je kunt ook, het meisje is terug bij de man. Het is moeilijker vanwege de instabiliteit van de structuur, maar ook niets..

25. UNIVERSITEIT
(Native, zou je kunnen zeggen, Alma Mater;)) We begonnen in de kelderverdieping, maar daar begon iemand actief te lopen, en we verhuisden naar de 5e verdieping naar een van de auditoria. Het was zaterdag, en zelfs voor de vakantie. We sloten de zaal op een stoel. Er zijn brede vensterbanken. Over het algemeen een soort plek, exotisch. Het meisje op de vensterbank, de man staat. Een voet kan op een nabijgelegen bank rusten. Interessant is dat als je een kind op deze manier verwekt, hij als Einstein zal worden geboren?

26. TRAPPEN
Als je van achteren binnenkomt, is de techniek als die van een school, als je tegenover elkaar staat, lijkt het bad op, maar het meisje hoeft haar voet niet op de rand van het bad te zetten, maar ook om te rusten tegen de tegenoverliggende muur (de doorgangen zijn vrij smal op de trap), of wikkel je been (benen) om de man. Nogmaals, als met beide benen, maar het is moeilijk, maar je kunt;)

27. BRUG
Op de brug bij een vijver die meer op een moeras lijkt. Op de brug, die zijn in de dorpen aan de vijvers. Ze vangen er ook vis van, strelen het linnen. Er is niets speciaals aan de techniek. De man zit, het meisje staat bovenaan. In!

28. BANK
Als op een kruk, tegenover elkaar, maar mensen lopen. Ergens in de buurt van vijvers, waar ze op catamarans rijden. Het was weliswaar avond, maar er liepen mensen. Uiteraard zonder zich vooral uit te kleden, anders komt de politie aangerend, ze kunnen het voor ophalen "cynisch hooliganisme".

29. ONDER WATER
Nou – alles is eenvoudig tot waanzin. Het meisje en ik zwommen in de zomer in het reservoir en plotseling voelde ik me alsof we eng waren. En we zwommen gewoon bijna naar het midden. En je kunt niet tegenspreken tegen de natuur – dat is wat ik moest doen. Zuig meer lucht in de borst – en naar beneden in de donkere diepten. Heel spannend, want Ik heb ergens gelezen dat bij verstikking in het lichaam endorfine wordt aangemaakt, die de kracht van het orgasme verschillende keren vergroten. Alsof dat alles is. Nog één ding – PROBEER HET NIET OM TE HERHALEN. Zelf hebben we op het einde amper gezwommen.

30. BIJ DE OUDERS
Ik kwam naar mijn vriend. Ze woont bij haar ouders. Dus ging hij op het bed zitten en begon, maar zo snel dat we het al vergeten waren. Na 25-35 minuten intense seks hapte ik naar adem – de deur in de kamer stond wagenwijd open en het bed stond recht voor de deur! En ik hoorde hoe ouders heen en weer liepen door de gang (de deur naar de kamer daarvandaan), waarschijnlijk alsof ze niets zagen. Er waren natuurlijk geen gevolgen.

31. BAD
Pannenkoek! De vlucht is voltooid. De schoonheid is verschrikkelijk! Ik probeerde met mijn liefdes # 1, # 2 en # 3, stierf niet. Dit is iets heel sensueels ((c) Vincent Vega): je vestigt daar eerst wereldrecords, en dan plof je in het koude water – een compleet orgasme. Maar dit is nog niet het meest geroezemoes, maar het geroezemoes is wanneer je, helemaal moe, elkaar wast als kleine kinderen. Ik deed dit in de datsja. Dus na dit alles moet je een kachel, een kampvuur (als het buiten warm is) of een open haard (als iemand er een heeft) aansteken en rond het vuur zitten met een mok koud bier..

32. NAAST MAMMA
Mam sliep met één rand, en we moesten het met een andere rand doen, hoewel we allemaal bang waren om een ​​of andere scherpe beweging te maken of hem niets te laten publiceren. De echo ging glorieus af.​

33. IN THEATER
Mijn vriendin deed ooit met haar voormalige geliefde wonderen van acrobatiek in het theater. Er waren niet veel mensen, en in de laatste rijen, waar ze hun vuile werk deden, waren er helemaal niet. Het moet gezegd worden dat de voorstelling uit 4 acts bestond, en tussen de 2e en 3e was er een antraciet. Dus ze bedachten ook tijdens de pauze (in het licht, weet je), terwijl de mensen langs hen renden. De originaliteit van de situatie zit hem niet zozeer in het feit van de echotag in het theater, maar in het feit dat ze helemaal naakt waren. Waarschijnlijk kan niemand dit herhalen.

34. OP HET STAGE
Het gebeurde zo dat de man als maagd naar het leger ging. Bij zijn terugkeer verzamelden zijn vrienden zich om de bijeenkomst te vieren en besloten ze de geschenken te overhandigen. We vonden een aangenaam meisje en organiseerden een feest in het recreatiecentrum (een van hun bewakers werkte). In de hitte van het feest neemt het meisje de pas gedraaide weg en leidt lange tijd door de donkere gangen. Hier is naar bed! Op het meest cruciale moment gaat het licht aan, staat het bed op het podium en in de zaal – het hele gezelschap.

35. IN DE METRO
‘S Avonds wordt de auto op bestelling gevuld, het meisje en ik staan ​​in de hoek y deuren (niet openend). Hy, speelde een beetje. Ik streelde haar met een pyka (ik denk dat het als een echotag kan worden beschouwd). Toegegeven, toen ze kreunde, besloten de mensen om haar heen dat ze zich slecht voelde 🙂 maar niets, alles werkte.

36. IN SCUBA
We waren op zee verwikkeld in losbandigheid met een meisje. Ik droeg vinnen, een masker en een snorkel, zoals een echte onderwaterterrorist zou moeten doen, en ze zat op een reddingsboei, en op zo’n harde, nou ja, reddingswerkers of schepen. Dit gebeurde natuurlijk allemaal ver achter de boeien, maar wie het wil, zal het zien. We wilden de redders zien, die plechtig om ons heen zwommen op scooters en vloekten dat ze te lang zouden zwemmen. Maar niets, hun aanwezigheid weerhield niet iedereen die een gelukkig einde moest maken en vervolgens een kick van hen moest krijgen.

37. HA SCOOTER
Die zomer had ik een prettig gesprek met een dame op deze scooter (ver van de kust, een boomstronk is duidelijk), waarbij we rustig tegen de reddingswerkers uitrustten terwijl ze wodka dronken. Het is goed dat deze rotzooi erg moeilijk om te draaien is, anders heb ik dit een keer geprobeerd op een surfplank te doen – het is een aantal keren omgedraaid.

38. HA STRAND
Toen was er een koffer op het strand (ik alleen en zeven meisjes), onder het geschreeuw van grootvaders en grootmoeders – yagusek, die naast ons een watermeloen aten.

39. HA TRAMPOLINE
Er zijn rubberen dingen zoals trampolines waar kinderen op springen (nou ja, zoals huizen en ander plezier). Ze worden altijd in allerlei parken, stranden en andere openbare plaatsen geplaatst. Nou, ik heb daar kunnen laten zien dat de harde Siberische sysops geen klootzak zijn. Met twee meisjes, ’s middags, met een heleboel mensen. Maar om de een of andere reden wilde niemand meedoen.

40. HA ELEKTRISCHE APPARATUUR
Dus, nou ja, thuis kan dit ook heel leuk: op een draaiende wasmachine, op een vensterbank (zwaai met een handvat naar mijn voormalige klasgenoot die in een buurhuis woont), op een aangestoken fornuis (centraal!),

41. IN DE SNEEUW
Winter, lichte sneeuw buiten, temperatuur -5 graden vorst (of kou), een oude begraafplaats die niet meer wordt gebruikt, gelegen nabij het centrale ziekenhuis, waar op dit moment de receptie open is, en de hele tijd dat er iemand voorbij komt, een zachte sneeuwjacht , terwijl het voor een van de geliefden beter zou zijn om een ​​lange jas van schapenvacht te hebben, want als je hele reet in de sneeuw ligt, raak je niet te opgewonden. Nou, in het algemeen knoopt een meisje een jas van schapenvacht los, ligt op haar rug, je kunt een jas van schapenvacht of een bontjas in de sneeuw spreiden, een jonge man bovenop is gewoon een klassieker, behalve de scène, dit geslacht kan zijn gebruikt tot ongeveer -10. -15 graden vorst (voor ons, Siberiërs. Voor normale mensen zal waarschijnlijk bij -15 of zelfs -10 moeilijk zijn). Shl op dezelfde dag, na deze aflevering, liep deze jongeman, die me naar huis begeleidde, de straat af (het was ongeveer 23 uur ’s avonds) en zag aan de kant van de weg iemands benen uitsteken uit een sneeuwjacht en vervolgens naar buiten kruipen van daaruit zichzelf afschuddend en krampachtig de spijkerbroek van een jonge man en een meisje aantrekken

42. HA HOGER
Oh, ik herinnerde me nog een exotisch moment. Het stond op een toren van 10 meter hoog in het zwembad. Schoonheid: er is een interessant (nogal aangenaam) gevoel dat er veel mensen in de buurt zijn, maar niemand ziet je met het meisje.

43. IN HET TOILET
Als de badkamer wordt gedeeld (het licht is optioneel): M opent het deksel van de toiletpot (!), Trekt zijn broek uit en gaat met zijn blote kont op de pot zitten, F gaat op zijn knieën zitten met het gezicht naar het gezicht. Gaan. Mocht het niet wenselijk zijn om op F te eindigen, dan is dit eenvoudig te doen door het apparaat op het cruciale moment te verwijderen en naar beneden in het toilet te kantelen. "Kikkervisjes" spoel af met een stroom water uit het toiletreservoir, was de handen en andere huishoudelijke artikelen. Vergeet niet F te kussen voor het geleverde plezier 🙂

44. OP HET BALKON
Op het balkon van een gebouw van zestien verdiepingen. Bovendien hangt één been van de dame door de rails. De grootste moeilijkheid hierbij: ervoor zorgen dat het andere been niet uit balans komt. Trouwens, de vriendin zei later dat zodra ze haar ogen sloeg en de auto’s zag met een formaat van een pakje sigaretten, ze zin had om een organisme..

45. HA DUBBEL BED
Zeven uur ’s avonds in het hostel. De kamer is vol mensen. We liggen op de eerste laag en er hangt een deken overheen. En onder het geluid van de opening, het kloppen van de deur die opengaat, echoën we. Een keer keek een nieuwsgierige buurman van boven naar binnen en vouwde de matras op, maar over het algemeen waren er geen problemen. Ik moest gewoon een langzame fictietechniek gebruiken, zodat je het gekraak van het bed niet hoort..

46. ​​JACHT
De lente is de tijd voor renovatie. Het jacht lag aan de oever "slee". We gingen met een vriend in de hut met pensioen, schijnbaar om de orde te herstellen. De bemanning was de onderkant van de buitenkant aan het schoonmaken en we gingen aan de slag. De zon schijnt door het open luik, stemmen buiten. Het was vooral goed als, op het meest indringende moment, iemand met de tang naar binnen zou klimmen en daarna van gedachten veranderde. Technologie: Het jacht is gewoon, plezierig, type "Neva". Overigens is er voldoende ruimte in de cabine bij rationeel gebruik voor twee paar. Op het water in een golf is een echotag in de cabine niet aan te raden – deze wordt binnen de kortste keren zeeziek. Een ander ding op de parkeerplaats, de golf in de zijkant bepaalt natuurlijk het ritme. Orale echo is een schattig ding op elke koers – naar buiten leunen uit het luik kan tegelijkertijd waardevolle instructies geven aan degenen aan dek.

47. KEUKEN
Ik probeerde het in de keuken met de lichten aan. Het was 11 uur ’s avonds en we deden het met niet-geblokkeerde ramen. Niet lang, ongeveer een kwartier, maar het was heel spannend dat ze ons konden zien. Ik zat bovenop en zag pubers die honderd meter van het raam stonden.

48. NACHTWEG
Ik reed met een Amerikaanse vriend over de nachtsnelweg. Hij zit, ik naast hem, buig voorover en begin de vlieg los te maken. Ik neem een ​​lid in mijn mond. Toen hij klaar was, stopte hij de auto, probeerde hem aan te steken, maar dat lukte niet – zijn handen trilden. Het leuke is dat voor gezagsgetrouwe Amerikanen een pijpbeurt onderweg iets ondenkbaars is. En toen gingen we naar een afgelegen plek en daar begonnen ze opnieuw.

49. RIJDEN
Al ’s avonds na wat bier, liedjes, wodka en oreva dronken fidoshniks. de overige zes mensen kropen over de enige kamer en één bed :)) Gelukkig is er een verdieping. En zij en ik waren overal! Hy begon om te beginnen kalm, en toen ze al verspreid waren, niet in het minst beschamend, weergalmden ze zonder zich in te houden. wat? Allemaal EIGEN! Toegegeven, ze keken ons vreemd aan.​het belangrijkste is het bedrijf!

50. IN EEN HETE BRON
Laten we gaan rijden met een vriend "figuur acht" in het dorp. Zoals altijd stopten we bij een discotheek en namen we twee vrienden mee. We gaven een biertje en gingen naar een warmwaterbron – we hebben zoiets als een geiser. Een straal stoom gutst onder de grond onder niet-grapachtige druk uit. Een pijp wordt in de put gestoken en de staart is in een rechte hoek gebogen, dus stoom blaast door de Halabuda die is gebouwd voor zwemmers – 2 muren en een dak, nou, het blijkt zoiets als een windtunnel om in te zwemmen. We hebben met z’n vieren ongeveer 5 minuten in deze stoomkamer gezwommen, daarna heb ik de restanten van de kleren van mijn vriendin uitgetrokken en toen mijn vriend dit zag, sleepte hij de zijne de auto in. Je echoën alsof je in de onderwereld bent! Rondom de stoom is niets te horen en is er niets te zien, bovendien staat de stoom onder druk – en ik ben als een stoomhamer !! Overigens, een minerale bron – reinigt de longen en heeft een gunstig effect op allerlei belangrijke organen..

51. CEMENTFABRIEK
Sump (water is daar niet steriel, maar nog steeds redelijk schoon), bedekt met ijzeren staven. Van water tot roosters – 50 centimeter, zo hangend. Zwembad 5×7, diepte 3 meter. Bomen groeien langs de omtrek van het reservoir, waarvan de dichte kronen een soort koepel vormen. Ongeveer 15 meter verderop ligt een grote berg rivierzand. Als het op weekdagen is, dan alleen ’s avonds, in het weekend is het mogelijk in de ochtend. Als je het beu bent om aan de tralies te hangen – dan kan dat "hangen" en op een partner, duik met open ogen (het water is vrij helder). Ik kan niet alles beschrijven – het moet worden ervaren, raad ik ten zeerste aan!

52. "EXTRA"
Op de speelplaats – in een huistype "hut" 🙂 Zeer lastig, weinig vrije ruimte.

53. BERGBEMANNING
Zeer koud water – een kleine dam met een kleine pittoreske waterval. Voor mensen met een goede gezondheid, nou ja, heel koud water. Heel mooi, stel je voor, rond de bergen, begroeid met bos, hoge kliffen, schone lucht. mmmmmm stuur! Jammer, ik had geen camera: (diepte – net boven de navel (mijn navel), kleine belletjes (gevormd door een waterval) – massage – maar één "maar": vanwege deze bubbels is zelfs ons eigen geslachtsorgaan praktisch onzichtbaar 🙂 Soms klommen we uit om ons op te warmen op de stenen (3 – 4 meter in diameter), opgewarmd door de middagzon, koel – je ligt, verwarm jezelf , en ernaast. leugens en glimlachen – zo.

54. ROTS
De top van een hoge klif is een stuk van 3 bij 3 meter. We hebben deze rots een halve dag beklommen. Rondom de schoonheid! De hoogte van de klif is 50 meter, de top van de naburige berg is bedekt met eeuwige sneeuw (het is heet, maar de wind waait, gevuld met de aroma’s van bergkruiden), hier en daar zie je kleine stroompjes uit de rotsen en stroomt in een kleine bergstroom. Toen we opstonden, besloten we iets te doen dat voor het leven zou worden herinnerd, geen inscriptie achter te laten op een rots zoals "Alex was er", of sla dezelfde woorden in grote letters op deze patch over. De gedachte flitste door om woorden te schrijven die ons geliefde Fidonet-netwerk verheerlijkten, maar we besloten – waarom zou je het uitzicht op de rots bederven (nee, niet met de inhoud). Oh, ik werd meegesleept. Na dit alles was het erg moeilijk om naar beneden te gaan: (Heel interessante sensaties, als je valt, is het onwaarschijnlijk dat je gevonden wordt, en in het algemeen voel je je een deel van al deze schoonheid.

55. HA BOUW
We keerden te voet terug naar huis van een groot stadsfeest. En onderweg wilden mijn vriend en ik echt seks. Onderweg was er een mooie, strakke lijn. Daar gingen we met pensioen. Gelukkig was het zomer, dus de bouwplaten waren nog niet afgekoeld. Het meest interessante is dat er letterlijk op een steenworp afstand van ons mensen waren die naar huis terugkeerden. We waren van de straat gescheiden door verschillende bouwplaten en schaarse begroeiing. Alles werd bemoeilijkt door het feit dat ik nylon panty’s en shorts droeg (!), Uiteraard moest ik hiervan af. De pose kon niet comfortabel worden genoemd – staand, van aangezicht tot aangezicht, rustend op de bouwplaat. De seks bleek nogal overhaast te zijn, aangezien de verwachting van gevaar (en wie zal onze privacy verstoren?) Adrenaline toegevoegd.

56. BIJ VERANDERING
Er was seks op het instituut, alleen met minder voorzorgsmaatregelen dan in een nep. Dit alles gebeurde lange tijd in een niet-afgesloten auditorium. Het was gewoon best warm, en bij de grote doorbraak was iedereen liever buiten. Alleen de meeste botanici of koppels zoals wij konden binnenkomen :). De pose was als volgt – hij zit op een stoel, ik ben voorbij.

57. HA SKIËN
De dame en ik gingen ’s middags skiën. Zon, veld 2×2 km, geen ziel. We reden naar het midden van het veld en deden het heel netjes. En zonder je ski’s uit te doen. Ze liet haar slipje een beetje zakken en draaide haar rug naar mij toe, een beetje voorovergebogen. Ik reed van achteren aan. De sensaties zijn onvergetelijk. Het belangrijkste is een gevoel van volledige kalmte, want er is geen ziel binnen een straal van een kilometer.

58. Gangbang
Als je groepsseks wilt hebben op een feestje, sta jezelf of iemand anders dan niet toe dit proces in entertainment te veranderen. Meer dan eens probeerden we dit met een dronken opgewekt hoofd te doen, maar telkens kwamen er verschillende verschillen tussen. Er kwam eens een groep bij elkaar, die zich voornamelijk bezighield met het aanmoedigen van anderen. Als gevolg hiervan bevonden zich drie of vier halfnaakte mensen in "schijnwerper", en de rest, zoals in een theater, nestelde zich rond. Zoals je waarschijnlijk al vermoedde, ging het niet verder dan kussen. Ik voel me bijvoorbeeld niet een exhibitionist genoeg om serieus seks te hebben met zo veel aandacht en een groot aantal mensen die botte counseling hebben. Conclusie: Ofwel heeft iedereen seks, of niemand, die rondhangt – ga weg! Een andere keer waren we met z’n drieën en verspreidden we de slechte adviseurs. Ze boden hen eerder aan om terug te keren wanneer ons proces in volle gang is, zodat u op een natuurlijke manier kunt meedoen. De poging was gewaagd en verstandig, maar als resultaat. Het meisje portretteerde zichzelf als een amorf lichaam (uiteraard vanwege de aanzienlijke hoeveelheid alcohol die werd ingenomen), en de tweede "een jonge man" sloeg op "Hee hee". We waren door alles geamuseerd: van de meisjesachtige reactie tot onze bewegingen en eindigend met ons eigen uiterlijk. Het ging die keer verder dan kussen, maar toch werden we te veel door gelach meegesleept, dus vertrok het meisje "intact". Conclusie: lachen is lachen en seks is een serieuze zaak.

59. HUISMUSEUM
De heer Nekrasov in Karabikh. Hij heeft een park. Het park is niet ziekelijk, en veel mensen dwalen constant. Het was een geweldige herfsttijd, en wat ons daar op die dag bracht – ik kan het me nauwelijks herinneren. De handeling werd staand uitgevoerd – het gras was te nat, en het land ook. Een vertakte boom bleek een prachtige latente boom te zijn, bij de vork waarvan het meisje eenvoudig op haar buik ging liggen, zodat ze zich in de meest aantrekkelijke en comfortabele positie bevond. De voorbijtrekkende mensen, godzijdank, durfden ons niet van het proces af te scheuren, waarvoor veel dank aan hem.

Gebaseerd op materiaal van RU.SEX, fidosh-bronnen en brieven van MEN’S LIFE-lezers aan de redactie.

We wachten op uw toevoegingen aan het onderwerp.

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!