Welcome to Our Website

Fantasie seks

Onze drie maanden durende romance liep duidelijk ten einde. Seks, die aanvankelijk iets anders beloofde, rechtvaardigde categorisch mijn hoop niet.

Mijn vriend bleef, zowel toen we elkaar ontmoetten als nu, gebrek aan initiatief en berucht. En in bed was er zo’n verveling dat alle verlangens vanzelf wegkwamen. En alles zou zo afgezaagd en af ​​kunnen zijn, als ik het op een dag niet aan mij zou vragen "stervende zwaan" makkelijke vraag: "Luister, heb je geen erotische fantasieën? Droom je niet, althans soms, van ongelooflijke, geweldige seks?" De reactie die daarop volgde, verbaasde me tot in de kern.

Er zou een verlangen zijn
Over het algemeen was de fantasie die mijn saaie minnaar mij beschreef inhoudelijk niet zo treffend als het feit dat hij over het algemeen een soort erotische verbeeldingskracht heeft en enkele niet-triviale ideeën over seks. Hun aanwezigheid werd door niets bevestigd: woord noch daad. En op mijn vraag: "Waarom heb je me zoiets niet eerder verteld??" – gevolgd door een extreem ouderwets antwoord: "Ik dacht, wat als je beledigd bent!"

Onzin natuurlijk. Het is tenslotte absoluut niet nodig om uw eigen, matig of overdreven, krankzinnige fantasieën te verkondigen. Heb seks met jezelf
met je partner, maar bedenk wat je wilt: stel je voor dat je in een harem zit en tien concubines je liefkozen; "worden" in een gehoorzame gevangene, over wie een rondborstige wilskrachtige Amazone wordt geminacht; Stel je ten slotte voor dat je een prostituee hebt opgepakt en geniet ervan in je verbeelding.

Wat mannen ook in gedachten hebben, de kwaliteit van seks zal sowieso toenemen, het wordt zeker warmer in bed. Maar nee, hij is te lui om zich dit alles voor te stellen, en het is moeilijk om zijn wensen te uiten, en hij wil zelf geen actief seksueel spel beginnen. Maar zij, mannen, hebben meer behoefte aan erotische fantasieën!

Ze kunnen niet doen alsof we soms doen.
Immers, om seks te laten plaatsvinden, moet een man echt opgewonden zijn. En, zoals je weet, zijn mannen vooral opgewonden door wat ze zien, onthouden of waarover ze fantaseren – een denkbeeldige of echte visuele serie. Om deze reden zijn ze veel meer geïnteresseerd in foto’s van naakte vrouwen dan wij in foto’s van naakte mannen. Wie, zo niet zij, beter weet dat alleen de meest fantastische erotische gedachten, gecombineerd met fysieke stimulatie, tot een verbazingwekkende climax kunnen leiden.

Dus als hij in alle opzichten niet genoeg van mij is, laat hem zich dan iemand anders voorstellen. Mijn man, bijvoorbeeld, die hier naar kijkt. Of haar buurvrouw, die op het verkeerde moment binnenkwam en "verbonden" naar seks.

Eindelijk kun je fantaseren over de kleine dingen, je voorstellen "detailopname" allerlei mannelijke of vrouwelijke charmes. "Hier ben ik, – bekende een vriend, – ik ben dol op zulke mooie, ronde, smakelijke mannenbillen, en mijn Seryozhka heeft een volledig magere kont. Het is natuurlijk jammer dat hij niet zo geweldig is als die van Richard Gere, maar ik heb mijn hoofd op mijn schouders en mijn hersens zijn op hun plaats. En als de geliefde op sommige plaatsen geen volume heeft, kan ik me alles voorstellen wat ik wil tekenen".

Dit is blijkbaar een gezonde benadering van het probleem: er ontbreekt iets – maak het af en word geil.

Fantasieën delen
In feite maakt het niet eens uit wat hij voor zichzelf dacht – er zou een resultaat zijn. Het kan gebeuren dat zijn fantasieën, op de meest pittoreske manier geuit, mijn libido helemaal niet verstoren, of zelfs gemeen lijken. Toch is de mannelijke psychologie ruwer dan de vrouwelijke. Ik hou nauwelijks van de enthousiaste beschrijvingen van hoe hij deelneemt aan de meest perverse scènes met enkele sluwe meisjes. Hoewel ik, aan de andere kant, misschien zelf opgewonden zou raken door me in een soortgelijke situatie voor te stellen..

We zullen ook de verschillen tussen mannelijke en vrouwelijke fantasiewerelden niet buiten beschouwing laten. De fantasieën van mannen zijn scherper, grafischer en gericht op lichaamsdelen. Zoals bijvoorbeeld een verzameling poses, gemaakt door de man van mijn zus door middel van computergraphics en verborgen tussen andere bestanden. En er zijn er tenslotte ongeveer vijftig – je kunt er niet zoveel onderweg bedenken..

Vrouwen hebben meestal zachtere en meer romantische fantasieën, met eindeloze kussen, bekentenissen en liefkozingen. Dit is begrijpelijk, we dromen dat seks niet alleen fysiologie is, maar ook de ziel. Maar soms willen we ook extreme, coole seks..

"Mijn vriend, – mijn collega Marina vertelde me – heeft geleerd dat geweldige seks voor mij een lang voorspel is, bestaande uit de meest zachte aanrakingen en exquise orale strelingen met langzaam toenemende opwinding en, blijkbaar, besloot hij dit intieme scenario voor de rest te exploiteren van mijn leven. Maar soms wil ik dat mijn geliefde onmiddellijk aan de slag gaat, zonder administratieve rompslomp. En het liefst op een ongewone plek. De laatste keer dat ik deze gedachte had, was vorige week toen we naar de verjaardag van zijn moeder liepen. Ik wilde echt dat hij me meenam voordat we op de bel drukten, net buiten de deur van het appartement van zijn morele moeder.".

En er zijn fantasieën die mannen ons zelf opleggen, gebaseerd op hun eigen complexen.. "Toen ik niet tevreden was met seks of geen orgasme bereikte, – een vriend deelde met mij, – begon mijn ex-man te mopperen: "Geef je een lid natuurlijk de lengte van de gaspijpleiding Surgut-Odessa. Dan zou je niet beledigd op het bed zitten". Waarschijnlijk heb ik er zelf de schuld van dat mijn man gefixeerd is op de grootte van zijn orgel. Hij vroeg me ooit of ik een partner had met een grotere mannelijkheid, en ik gaf eerlijk toe dat ik dat deed. Vanaf die dag, of liever de nacht, kwam mijn ex in het hoofd dat de droom van mijn hele leven de eigenaar is van een lid van fantastische maten. En dit kwam niet eens bij me op. Het is grappig om te zeggen, maar juist daarom zijn we gescheiden. "

Zorgvuldig geplande spontaniteit
In de bioscoop zijn de heetste en meest inspirerende scènes die waarin de passie tussen de personages plotseling oplaait (en uitkomt). U begrijpt de scherpte van nieuwigheid, de dorst naar ongeteste sensaties. nou ja, al die jazz. Denk aan de aflevering in de keuken uit de film "De postbode belt altijd twee keer"? Misschien ben je Jessica Lange niet, en je geliefde is Jack Nicholson niet, maar heb je ook een keuken.

Het is waar dat het probleem is dat deze spontaniteit na een bepaald aantal jaren samenleven een vrij ongrijpbaar fenomeen wordt. Alles verloopt volgens een van tevoren gepland plan: diner voor de tv, de strijd om wie het eerst in bad gaat, lezen in bed en een goede nachtrust aan de vooravond van een nieuwe werkdag. Soms, in plaats van lezen, seks. Brrr, wat saai.

Jouw taak is om stereotypen te doorbreken.
Ieder "terugtrekken" van routine is in staat om een ​​element van spontaniteit en nieuwigheid aan een liefdesspel te geven. Verander allereerst het tijdstip van actie, dat wil zeggen, niet zoals gewoonlijk, voor het slapengaan, maar bijvoorbeeld tijdens de lunch. En de scène kan ook veranderd worden: niet thuis, maar bijvoorbeeld in een hotel. Overheidskantoren zijn altijd erg inspirerend.

Een andere optie is om niet de tijd en plaats te veranderen, maar het script zelf..
Manifesteren
initiatief nemen, direct en ondubbelzinnig handelen. Ga bijvoorbeeld in dezelfde keuken na het eten naar je geliefde, trek hem naar je toe, kus met een lange, oprechte kus en zeg: "Hoe zit het met hier en nu?" Ik garandeer 100% – door zijn reactie voel je je niet minder als een sekssymbool van de schaal van Pamela Anderson.

Fantasie en fantasmagorie
De kunst van erotische verbeeldingskracht wordt, net als elk ander talent, niet aan iedereen gegeven. Het is onmogelijk om het weg te nemen. Bovendien is fantasieseks een van de veiligste soorten seks, net als liefde op internet. Maak contact met een prostituee of droom er gewoon over – eens, andere dingen.

"Ik beschouw seks met een prostituee niet als verraad, – zegt Andrey, – maar ik zal nooit mijn toevlucht nemen tot haar diensten, niet om morele redenen, maar vanwege mijn natuurlijke afkeer. Maar als ik over dergelijke seks droom, groeit mijn mannelijke potentieel en is de mogelijkheid om ergens mee besmet te raken nihil. Overigens behoeden zulke passieve dromen mij voor teleurstelling. Vrienden zeggen dat de superkrachten van professionele vrouwen een mythe zijn. Maar in mijn dromen zitten deze motten altijd bovenaan".

Het is gewoon absurd om jaloers te zijn op het onderwerp van de fantasieën van de geliefde, aangezien dat zo is "denkbeeldig verraad" kan alleen worden gezien als een verzinsel van een zieke verbeelding. "Als ik fantaseer over seks met mijn baas, wil dat niet zeggen dat ik in werkelijkheid met haar wil slapen ”, bekent Marat. – Als ik dit echt wilde, zou ik haar speciale tekenen van aandacht beginnen te tonen – in het algemeen om te verleiden in de hoop op een positief resultaat.

In feite is denkbeeldige seks met haar een soort amusement voor mij, psychotherapie. Als ik me niet lekker voel, stel ik me voor dat ik haar verkracht, en ze gilt. En soms zie ik haar in gedachten gedwee en weerloos onder de tafel zitten en me mondeling genot geven. In deze minuten worden sommige vriendelijke gevoelens jegens haar in mij wakker. Als ze me op zo’n moment om overwerk vraagt, ga ik akkoord. In relatie tot haar houd ik van losbandigheid, de straffeloosheid van mijn fantasieën en hun ontoegankelijkheid.".

En in het algemeen is het in zekere zin niet eens humaan om te proberen een besluiteloze en ingehouden man te verbieden zichzelf voor te stellen als een ongebreidelde man, bezeten door ontembare lust, een soort koning der dieren. Het is onwaarschijnlijk dat hij "ga helemaal los" in werkelijkheid, maar het zal zeker leuker zijn in bed van dergelijke fantasieën.

Een man met zijn fantasieën, waanvoorstellingen en niet erg, zal het echter zelf uitzoeken. Het is veel interessanter voor hem om erachter te komen welke bizarre visioenen van erotische aard in het mooie hoofd van zijn vriendin zwermen. Geen wonder dat elke tweede partner ons een vraag stelt: "Waar denk je aan als je seks hebt?" – en hoort vleiend "Over jou".

In feite, als de seks goed is, denken we helemaal nergens aan; en als het slecht is, denken we wanneer het eindelijk zal eindigen. En als het voorbij is, beginnen we weer te dromen over de ideale partner en de mooiste seks ter wereld. Alleen, volgens de statistieken, vertelt 35% van de vrouwen hun partner niet over deze fantasieën. En alles blijft hetzelfde..