Welcome to Our Website

Hoe je een meisje kunt winnen met astrologie

Inhoud

Het maakt niet uit dat je niet in horoscopen gelooft, het belangrijkste is dat meisjes erin geloven en zich daarom ook dienovereenkomstig gedragen. En als dit zo is, dan is voor elk sterrenbeeld een speciale benadering nodig voor verleiding. En ze worden allemaal uiteengezet in dit artikel.!

Wij geloven in horoscopen! Niet in horoscopen geloven is het tonen van een bekrompen geest en traagheid van denken. Het is niet zo dat we denken dat de sterren het lot van een persoon daadwerkelijk beïnvloeden. Sterren zijn zulke mega-gaton vlammende ballen, volledig geconcentreerd op het proces van fusie-verval, die niet geven om 70-80 kilogram protoplasma, zwermend voor miljoenen parsec. Desalniettemin is bekend dat als mensen (liefst veel) heel, heel hartstochtelijk ergens in gaan geloven, dit iets zeker zal verschijnen.

Neem bijvoorbeeld Galileo. Dankzij zijn vurige overtuiging dat de aarde draait – een overtuiging waarmee hij veel mensen heeft besmet – zijn we nu gedwongen te leven op een planeet die geen seconde stilstaat..

Hetzelfde geldt voor horoscopen. Zoals u weet, geloven vrouwen in horoscopen. Bijna alle. En omdat ze geloven, bouwen ze hun leven op volgens het plan dat door de horoscopen wordt voorgesteld. Na het lezen van het 541e artikel in een damesblad over het feit dat Vissen wordt gekenmerkt door onvoorspelbaarheid en extravagantie, zal het meisje uit haar vel komen, maar extravagant en onvoorspelbaar worden. Zelfs als ze de procureur-generaal is.

En elke zichzelf respecterende dame Ram in bed zal koken van hartstocht en grommen als een wild beest, omdat dit, vanuit het oogpunt van horoscopen, het soort gedrag is dat kenmerkend is voor Ram. Zelfs als deze “ram” drie van de vier overgrootvaders heeft – Esten, en één een Indiase asceet uit de sekte van “onverstoorbaar”. Mee eens, we hebben gewoon niet het recht om dit niet te gebruiken in de moeilijke zaken van het daten met meisjes.

Als je een voorliefde hebt voor academische bezigheden, voeg dan sjamanistische literatuur toe. Als je te lui bent, lees dan onze korte samenvatting waarin de horoscopische soorten vrouwen worden beschreven. Nu hoef je alleen maar een mooie vreemdeling te vragen, wegkwijnend van luiheid aan de bar, slechts één vraag: “Wie ben jij volgens je horoscoop?”

Ze gelooft dat …

Melancholische kankers zijn gevoelig voor alle kritiek, tolereren geen spot en zijn buitengewoon kwetsbaar. Dit komt door het feit dat Kankers de neiging hebben om allerlei soorten angsten te ervaren: ze twijfelen aan hun intelligentie en aantrekkelijkheid, zijn bang voor honger, oorlog en geweld, en leven over het algemeen met een verhoogd gevoel van angst..

Daarom houden ze vooral van complimenten en geld. Ze redden beide gretig – voor hen is het een garantie voor stabiliteit en vertrouwen in de toekomst..

Dus jij …

Gebruik klassieke verleidingstechnieken. Laat me zien hoe breed je schouders zijn. Nee, echt breed. Zeker als je er vanaf de zijkant naar kijkt. Wat een sterke gespierde armen! Wat een betrouwbare dikke portemonnee! Maak geen grapjes, maar zeg dingen eenvoudig en duidelijk. Over hoe mooi ze is, slim, slank en prachtig in alle opzichten. Alleen mist ze duidelijk betrouwbare ondersteuning in het leven, althans voor vanavond..

En ja, bied haar zeker een wandeling naar het water aan: in de horoscopen staat geschreven dat Kankers vooral graag wandelen op een maanverlichte nacht in de buurt van waterlichamen. Als je geen enkele rivier of een overlopende oceaan bij de hand hebt, kun je jezelf beperken tot een badkamer. En wat, je steekt kaarsen aan, zit op de oever, dat wil zeggen, aan de zijkant, en luistert aandachtig naar de plons van water … Geen enkele zichzelf respecterende Kreeft heeft het recht om zo’n duizelingwekkend aanbod te weigeren.

Tweelingen

Ze gelooft dat …

Tweelingen zijn een teken van veranderlijkheid, een combinatie van verschillende karakters en temperamenten in één lichaam. Ze zijn onvoorspelbaar en onstuimig. Hun interesses veranderen, als in een draaiende caleidoscoop. Vandaag kan een Tweeling-vrouw een voorbeeldige moeder en huisvrouw zijn, morgen – een felle verdediger van dierenrechten, overmorgen – een zakenvrouw, en een dag later – een dromer, dichter en muzikant die het niet kan schelen wat er gebeurt op aarde. In de liefde zijn ze net zo wispelturig en net zo onvoorspelbaar..

Dus jij …

Breek niet af als de kennis aanvankelijk niet lukt. Bij Tweelingen, die in hun tweeling-essentie geloven, is het beste dat ze het als hun plicht beschouwen om elk half uur hun mening over alles in de wereld te veranderen..

Het is jouw taak om naast haar stand te houden tot de komst van die fase waarin ze zich plotseling inbeeldt dat je helemaal geen saai, irritant type bent, maar de man van haar dromen en over het algemeen maar één keer leeft. Twijfel hier niet: pak het meisje meteen onder je arm en sleep haar naar je hol voordat ze tijd heeft om door te gaan naar de volgende transformatie.

Ze gelooft dat …

Vissen leven in een wereld van dromen en fantasieën die alleen voor hen zichtbaar zijn. Ze hebben de neiging om met de stroom mee te gaan en zich aan het leven aan te passen, maar ze doen het niet bewust, maar instinctief. Ze zijn dromerig, ze zijn vaak goede kunstenaars, schrijvers, kunstenaars – over het algemeen mensen van kunst. De tweede hoofdkwaliteit van Vissen is een neiging tot mededogen en zelfopoffering..

Tijdens de oorlog gaan ze als verpleegsters naar het ziekenhuis, in vredestijd dienen ze altijd de armen, voeden de hongerige straatkatten, staan ​​klaar om dit laatste te delen met vrienden en zelfs volslagen vreemden als ze hen ongelukkig lijken. Het element van vis is water, ze drinken veel vloeistof en zijn helaas niet onverschillig voor alcohol.

Dus jij …

Romantiek en mededogen zijn goed. Help het meisje om romantisch medelijden te hebben, en ze zal het niet zo aan jou overlaten. Deel de laatste. Vertel haar een paar trieste verhalen uit je leven. Tegelijkertijd is het niet nodig om je aan de realiteit te houden: een triest verhaal over hoe je moeder je in de kindertijd met een mattenklopper sloeg, en nu verhoogt de baas de salarissen niet, heeft alleen invloed op de meest visachtige vissen, en zelfs dan niet altijd.

Kies verhalen die fantasie voeden. Vertel hoe je een kitten uit een brand hebt gered en vervolgens vier weken in coma hebt gelegen. Hoe werkte je als poolreiziger in Siberië en bevroor je daar belangrijke delen van je lichaam? Net als bij het trainingskamp werd je toevertrouwd om het munitiedepot te bewaken, maar het explodeerde per ongeluk en nu stotter je. Maar alleen als u zich zorgen maakt. En het is onmogelijk om niet in een ruzie te raken met zo’n mooi en gevoelig meisje … Dan weet je zelf alles. En om eindelijk haar geweten te zuiveren, nodig haar met een reden bij u thuis uit, maar om de albums van Picasso en Bosch te bekijken. Ze is tenslotte een kunstzinnig persoon, of een voetenlaken?

Ze gelooft dat …

Leeuwen zijn trots, verliefd en zelfgenoegzaam. In de natuur zijn ze de koningen van dieren, dus ze proberen er altijd koninklijk uit te zien. Ze zijn genereus, beschermend voor anderen en houden van luxe. Leeuwinnen zullen nooit met een zwakkeling omgaan: hun partner moet een echte man zijn – dapper, sterk en succesvol..

Dus jij …

Zelfs als jij en ik weten dat een echte man iemand is die Linux in twee uur kan installeren, zodat het niet blijft hangen (en het maakt niet uit dat de man een Twiggy T-shirt en tienerjeans draagt), – nu kunnen we zal moeten doen alsof hij een kruising is tussen een oligarch en Che Guevara.

Bestel oesters en amontillado. Geef de ober een milde traktatie voor een salade die niet op tijd wordt geserveerd. Beweeg je wenkbrauwen dreigend naar een tafel waar iemand hardop lachte of sprak. Heb je ooit een tangodans gezien? Herinner je je het mannenfeest daar nog? Dus doe hetzelfde: vastberaden hand om je middel, je kaak heen en weer bewegen, een strenge draai, vangst, pirouette – en nu hangt de leeuwin trots en vorstelijk aan je handen, met de roos in haar tanden. Druk, druk en meer druk!

Als je geld hebt voor een diamanten halsketting of een ander schattig snuisterij, heel goed. Leeuwen waarderen opscheppen en pronken boven alles..

Ze gelooft dat …

Ram is doortastend, moedig en boven liefde plaatsen ze succes, dat ze echter zelf moeten bereiken. In relaties met mensen proberen ze te domineren: de Ram-vrouw houdt het liefst naast die mannen die ze kan beheersen en die ze in alles overtreft. Ze is liever geen prooi, maar een jager: ze kiest een partner voor zichzelf en bereikt zijn locatie. Bij seks zijn Ram bevrijd en geven ze de voorkeur aan een actieve rol..

Dus jij …

“Liever een actieve rol” klinkt veelbelovend. Voor dergelijke vooruitzichten kunnen offers worden gebracht. Bijvoorbeeld om tijdelijk een klaagzuchtig en ruggengraatloos wezen te worden, maar met zeer strikte morele principes. Je kunt voor haar aan tafel vallen en het bewustzijn verliezen van de benauwdheid en de verliefdheid.

Als je bij zinnen bent gekomen, vergeet dan niet ijverig met je wimpers te wapperen, naar haar te luisteren met je mond open en regelmatig zinnen in te voegen: “Je bent zo slim!”, “Ik heb altijd sterke vrouwen bewonderd!” Neem zelf geen neigingen – integendeel, als je je betuttelend op de schoft klopt, schaam je dan op charmante wijze.

Graaf met je vingernagel een gat in het tafelkleed. Eindelijk, wanhopig piepen als je wordt gegrepen door … nou, laten we zeggen, bij de mouw en weggedragen in een taxi – om losbandigheid te plegen.