Welcome to Our Website

Hoe krijgt u een recept voor Modafinil van uw vriendelijke arts

Hoewel u Modafinil online kunt bestellen, zijn er een aantal redenen waarom mensen misschien willen leren hoe u een recept voor Modafinil nl kunt krijgen.

Voor een, afhankelijk van uw verzekering de prijs van de generieke kan overeenkomen met die van de online verkoper.

Nog belangrijker, het krijgen van Modafinil bij uw lokale apotheek is veel sneller dan het wachten op de levering. Het probleem is hoe Bestellen Goedkope Modafinil met prescription.

Uiteraard kun je’t schrijf er zelf een (tenzij je een licentie hebt, in welk geval waarom lees je dit zelfs?).

Hier is onze gids over het krijgen van het van een vriendelijke arts zonder hen of jezelf in de problemen.

Aankoop Online Modafinil met Prescription 6 stappen

Heeft u zelfs een recept nodig?

Modafinil is een lijst IV gereguleerde stof in de VS en heeft soortgelijke beperkingen op het gebruik in de meeste landen. Wat gebeurt er als je het online bestelt?

Er is een kleine kans dat de douane kan grijp het.

Wanneer de Amerikaanse douane Modafinil in beslag neemt, bieden zij u de mogelijkheid om in beroep te gaan met bewijs tegen Modafinil’s vernietiging. Als je niet’t reageren op hun brief laten ze je met rust en gerenommeerde Modafinil-leveranciers zullen opnieuw verzenden. Geen kwaad gedaan.

Als u een recept heeft, kunt u dat als bewijs voorleggen aan de douane. Zij zullen het pakket niet vernietigen en u zou uw online verkoper wat geld hebben bespaard.

Anders dan dat, als u van plan bent om Modafinil online te krijgen, is er geen noodzaak om te gaan door de moeite van het krijgen van een Recept. Het is alleen de moeite waard als je het bij een apotheek wilt kunnen krijgen. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van uw verzekering, dit misschien een veel duurdere manier om te gaan.

Hoe Een Recept Voor Modafinil Te Krijgen: Het Vinden Van Een Arts

Afhankelijk van uw situatie, zijn er verschillende manieren om dat recept te krijgen.

Als u een zeer dicht familielid of vriend met een licentie, dat zou kunnen doen de truc. In dit geval is het beste beleid om volledig eerlijk te zijn. Wees voorbereid voor hen om te weigeren, hoewel. Het is absoluut mogelijk en je zult begrijpen waarom als je eenmaal jezelf in hun schoenen.

Als je regelmatig naar een dokter gaat, moet hij of zij de volgende persoon zijn waar je aan denkt. . Hopelijk heb je ze door de jaren heen leren kennen en zullen ze je medische geschiedenis kennen. Beide kunnen een voordeel of een groot nadeel zijn.

Als je niet’t hebben een huisarts in gedachten, je zou kunnen proberen om artsen in uw omgeving te onderzoeken. Soms kom je informatie tegen over artsen die meer bereid zijn om het voor te schrijven. In dat geval, natuurlijk, kies ze omdat ze al goed geïnformeerd zijn over het medicijn en het’s voordelen.

Zelfs als je kunt’als je zo ' n dokter vindt, vraag dan tenminste een vriend om een aanbeveling. Als je blindelings gaat, kom je misschien iemand tegen wiens ego zo groot is dat ze je verzoek niet eens in overweging zullen nemen.

Door Uw Arts Kijken’s ogen

De meeste Amerikaanse State medical boards adviseren artsen tegen casual voorschrijven. In feite hebben ze zeer specifieke richtlijnen over wanneer het een goed idee is om een medicijn voor te schrijven aan een vriend of familielid.

Stimulerende middelen zijn zeker niet.

Omdat artsen’t zijn primaire of regelmatige zorgverleners om directe familie, de meeste zouden zich onthouden van het voorschrijven van hen alles en al. Rechtszaken en mogelijk verlies van licentie zijn legitieme gevaren en artsen gewoon liever niet om het risico.

Maar ik dacht dat Modafinil veilig en geweldig was?

Het is.

In feite is Modafinil een heel vreemd stimulerend middel. Het is niet verslavend en het heeft niet de enge bijwerkingen van traditionele stimulerende middelen. Vergeet niet, dat medische school leert artsen niet over elk medicijn.

Het leert hen over stimulerende middelen en de meeste stimulerende middelen zijn echt geen geweldig idee voor gezonde mensen die don’ik heb ze niet nodig. Als uw arts’s specialiteit heeft niets te maken met neurologie, psychiatrie, of iets dergelijks, de kans groot dat ze zullen niet erg goed geïnformeerd over Modafinil.

Het is een stimulerend middel en je vraagt het voor een off-label doel is genoeg voor hen om nee te zeggen.

Waarom zouden ze het riskeren??

Om precies die reden moet je strategisch zijn over de manier waarop je vraagt. Alleen in een select aantal gevallen kun je 100% eerlijk zijn. Dit zou zijn als de vriendelijke arts in gedachten een zeer goede vriend is die u volledig vertrouwt, en die u ook vertrouwt.

In alle andere situaties, zal er een soort van oneerlijkheid bij betrokken zijn. U moet uw arts ervan overtuigen dat u een aandoening heeft die door Modafinil kan worden geholpen. Idealiter, vraag het voor een FDA-goedgekeurd gebruik.

Als dat je ongemakkelijk maakt, dan don’t doen.

Waar Is Modafinil Voor??

Anders dan je superproductief en gefocust te maken, dat is.

Er zijn drie goedgekeurde toepassingen van Modafinil in de VS.

 

  • Narcolepsie – een aandoening waarbij mensen willekeurig in slaap zouden vallen gedurende de dag. Het is een zeer ernstige strijd voor mensen die het hebben. Het maakt dagelijkse activiteiten zoals autorijden mogelijk levensbedreigend. Helaas, we nog steeds don’t begrijpen waarom het gebeurt. Modafinil is toevallig zeer effectief bij de behandeling ervan. Dit is het enige goedgekeurde gebruik van de drug in de EU.
  • Overmatige Slaperigheid Overdag – je hoeft dit niet uit te leggen. EDS kan een symptoom zijn van narcolepsie, maar het kan ook te maken hebben met een andere aandoening. In tegenstelling tot narcolepsie, is deze makkelijker te vervalsen wat van pas zal komen

    modafinil modalert.

  • Slaapstoornis In Ploegendienst – dit is wat er gebeurt met mensen wiens baan hun circadiaanse ritmes eraf gooit. Modafinil kan patiënten helpen een meer voorspelbare cyclus van slaperigheid en waakzaamheid te hebben. Omdat ploegenarbeid slaapstoornis veel artsen treft, zijn de meesten relatief goed geïnformeerd over het (je probeert door de medische school te gaan zonder er getuige van te zijn of het te ervaren)).

 

Moet Je Een Stoornis Faken, En Welke?

Ik ben in de meeste gevallen absoluut tegen liegen tegen een dokter. Maar als je een recept voor Modafinil wilt, moet je de waarheid een beetje verdraaien. Er zijn twee manieren om hier te gaan. U doet alsof een van de aandoeningen waarvoor Modafinil is goedgekeurd door de FDA, of u overtuigt uw arts dat u een andere aandoening heeft die door Modafinil kan worden geholpen.

Mijn voorstel is om een combinatie van de twee.

Ten eerste, het is een heel stom idee om narcolepsie te vervalsen.

Je zou kunnen denken dat, omdat patiënten soms alleen episodes krijgen als ze alleen zijn, narcolepsie onbewijsbaar is. Verkeerd.

Artsen hebben uitstekende leugendetectievaardigheden. Narcolepsie is ook niet zo ongewoon, dus de kans is groot dat ze er ervaring mee zullen hebben. Er zijn tests die ze kunnen doen, ze sturen je meestal naar een slaapspecialist, enz. Narcolepsie faken is het gedoe niet waard.

EDS is echter een goede keuze. Het is een zeer brede conditie en de manier waarop het werkt is niet goed begrepen. In feite is EDS meer een symptoom dan een ziekte. Wat je kunt doen en het zal geloofwaardig zijn, is zeggen dat je er mee worstelde. Zeg dat je al hebt geprobeerd om veranderingen in je levensstijl aan te brengen, maar dat je echt wat hulp zou waarderen. Je moet EDS niet bij naam noemen.

“Ik’m altijd moe”, zal meestal volstaan prima.

Op die manier, zelfs als je’t ‘aanmerking’ het is duidelijk dat u een probleem met vermoeidheid hebt. Dat zijn de problemen die Modafinil kan helpen. En dan don’t vraag naar Modafinil.

Niet Expliciet Om Modafinil Vragen

Vooral niet direct nadat je hebt beschreven uw ‘symptoom’. Dit is een junkie rode vlag voor artsen. Je zult hun vertrouwen verliezen in een kwestie van seconden. In plaats daarvan wil je ze laten denken dat het hun idee was.

Vraag uw arts wat hij / zij zou kunnen helpen. Vraag hen om het medicijn en het te beschrijven’mogelijke bijwerkingen. Zodra ze Modafinil noemen, ga daarvoor. Ze zullen het niet erg vinden, het is immers een goede praktijk om behandelingsopties met de patiënt te bespreken.

Als uw arts alleen Adderall (een.k.een. amfetamine), zeggen dat u bezorgd bent over de mogelijke bijwerkingen. Alleen dan Modafinil vermelden.

Wanneer artsen medicijnen voorschrijven, is het belangrijkste voor hen ‘Doe eerst geen kwaad’.

Het is clichéé maar ook heel waar. Om die reden zijn de minimale bijwerkingen van Modafinil uw beste argument om uw arts te overtuigen. Zich onthouden van diepgaande uitleg over waarom Modafinil geweldig is.

Die zijn het beste gereserveerd voor collega noötropische liefhebbers. Artsen don’T genieten van patiënten preken op hen, vooral degenen met een groter ego. Wat ze wel respecteren, is je zorg voor je eigen gezondheid. .

Zeg iets in de trant van:

Ik deed wat onderzoek naar wat me kon helpen en ik las over Modafinil. Het lijkt een beetje veiliger. Kunnen we dat eerst proberen??

Vragen om toestemming is zeer efficiënt omdat het niet strippen uw arts van hun gezag. Ze voelen zich nog steeds gerespecteerd als specialist.

Welke Dosis Zullen Zij Voorschrijven

Modafinil wordt geleverd in 200 mg tabletten of u het merkproduct of de generieke.

Volg uw voorkeur schema alleen als het niet hoger is dan het schema dat u werd voorgeschreven. Op deze manier zult u uw arts niet argwanend maken als u eerder dan normaal komt voor een vulling. Trouwens, minder is meer en meer betekent meer bijwerkingen en leverschade voor de meeste mensen.

Als u geà nteresseerd bent in het leren van meer over het doseren en bijwerkingen, stel ik de Drugs voor.com artikel over Provigil voor professionals (link). Het is misschien niet gemakkelijk te begrijpen, maar het geeft je veel informatie. Zo blijf je zo veilig mogelijk.

Vragen over hoe u een recept voor Modafinil kunt krijgen? Laat ze beneden…

PS: Als je kunt’t erachter te komen hoe u een recept voor Modafinil van uw lokale vriendelijke arts te krijgen, adviseer ik om Modafinil hier.