Welcome to Our Website

Intieme vervelende dingen. Wat irriteert mannen aan seks?

In de wereld van mannelijke seks zijn er geen ongelooflijke taboes. Er is niets dat geen mens ter wereld ooit heeft gedaan. Maar ze zouden nog steeds graag iets achter de zijkant van het bed laten staan..

Ik drink geen bloemen en snoep!

Een rijke verbeeldingskracht is in veel opzichten de fout van een vrouw. Jullie meisjes houden ervan om je voor te stellen hoe alles zou moeten zijn. Tegelijkertijd negeer je vaak helemaal niet hoe de dingen werkelijk zijn..
Het zou bijvoorbeeld nooit bij het hoofd van een man zijn opgekomen om het bed met bloembladen te besprenkelen. Dit is een uitvinding van een vrouw. Natuurlijk zijn er enkele fetisjen opgeslagen in de oude kast van mannelijke seksualiteit, maar ik zeg je het zeker: er zijn geen bloemen. Seks is voor velen van ons de energie van onze meest directe reflexen. En natuurlijk de veroveringen.
In de typische mannelijke aard is het copulatieproces geenszins gecultiveerd – we hoeven helemaal niet mooi te zijn tijdens seks. Ons libido heeft signalen nodig om het te activeren. Simpel gezegd, we hebben iets nodig om ons op te winden. Maar ik weet niet zeker of een meisje het leuk zou vinden als haar vriend toegaf dat hij altijd door kaarsen werd aangezet..
Om het nog duidelijker te maken, zal ik dit zeggen: seks is als een doos chocolaatjes. De verpakking kan zo mooi zijn als je zelf wilt, maar als de inhoud niet lekker is, gaat de doos naar de prullenbak. Besteed dus meer aandacht aan de “inhoud”, dan zullen er een orde van grootte minder seksuele misverstanden zijn..

Trots en vooroordeel

Het stereotype dat mannen meisjes niet serieus nemen die ermee instemmen seks te hebben op de eerste date, is door de meisjes zelf bedacht. De meesten van hen streven er over het algemeen altijd naar om seks ondergeschikt te maken aan een soort rationele regels. Daarom zijn de hoofden van meisjes gevuld met verhalen over seks, die van het hoofd van de ene vrouw naar het andere dwalen – van vriendin naar vriendin, van oudere zussen naar jongere. En het stereotype over de ontoelaatbaarheid van seks op de eerste date is de leider van de hitparade van vrouwelijke vooroordelen. Ik zou het graag willen verduidelijken.
Dames, er zijn geen mannen die er niet van dromen om seks te hebben op de eerste date, dit is waar ze heen gaan. We begrijpen natuurlijk dat het bijna onmogelijk is om in zo’n situatie een goed resultaat te programmeren. En we zijn er zelfs mentaal klaar voor dat we niet de eerste keer toestemming krijgen, maar pas bij de dertiende bijeenkomst, maar dat weerhoudt ons er niet van om op de eerste date samen te willen overnachten. En als u dit ook wilt, hoeft u geen onnodige problemen vanaf nul te maken.!
Ik zal nog meer zeggen, als ik een meisje was, zou ik op mijn hoede zijn geweest als ze op de eerste date niet eens een idee had gekregen van de mogelijkheid om samen tijd door te brengen. Alleen avonturiers en mannen die al lang hopeloos met iemand worden geassocieerd, kunnen zo voorzichtig zijn..

Vrouwen hechten te veel belang aan hun eigen orgasme. Dit gebeurt vaak bij mensen die de aard van de dingen niet begrijpen. De meiden hebben iets gehoord over een orgasme, iets gelezen, ze weten dat dit het grootste genot ter wereld is. Als je ernaar luistert, kan een orgasme je net zo gemakkelijk opzoeken, net als de beste vriend. Meisjes zijn zich er niet van bewust dat een orgasme een zeer moeilijk proces is voor het zenuwstelsel. Soms duurt het jaren van training om je lichaam eraan te laten wennen..
Een van de grootste fouten is dat meisjes in bed uitkijken naar een orgasme, zoals kinderen die wachten op de beloofde geschenken voor het nieuwe jaar. Natuurlijk moet een man altijd proberen zijn vriendin goed te doen. Toch zou het voor meisjes nuttig zijn om te leren dat ze geen seks hebben om een ​​orgasme te krijgen, net zoals ze niet naar fitness gaan om wereldrecords te vestigen. Gewoon ontspannen en genieten van het proces.

Seksmanipulatie is een van de lelijkste, oneerlijke manieren om jouw zin te krijgen. Maar het is duidelijk dat de zachte seks zonder hem kan. Vrouwen zijn zwakker dan mannen en daarom verraderlijker, anders overleven ze het niet naast de sterke. Geen enkele vrouw zal tegen haar man zeggen: “Beste, ik zal 15 kilo afvallen zodat jij voor mij de bontjas koopt waarvan ik droom.” Ze zal de toegang tot het lichaam sluiten, omdat het voor haar duurder zal zijn om op een eerlijke manier te onderhandelen. En misschien staat ze wel op haar eigen manier. Maar.
Vrouwen zijn te arrogant. Ze denken dat ze grote manipulatoren zijn en kunnen hun zelfvertrouwen niet verdunnen met zelfs maar een klein schepje zelfkritiek. Ze denken vaak dat ze meesterlijk handelen. Maar de meeste van hun pogingen om mannen te manipuleren worden op een mijl afstand gezien, we leven tenslotte al eeuwenlang zij aan zij. En als lieftallige dames overal mee wegkomen, betekent dat alleen dat mannen een oogje dichtknijpen voor dergelijk gedrag. We doen dit om vele redenen, het is niet in mijn belang om geheimen prijs te geven. Ik wil maar één ding zeggen: meiden, je moet een man manipuleren zodat hij nooit iets raadt. En als u geen vertrouwen heeft in uw capaciteiten, is het beter om niet te beginnen..

Alles verloopt volgens plan

Als ze in bed komen, gedragen meisjes zich vaak alsof ze alles van tevoren wisten. Ten eerste zeggen ze dat er een voorspel moet zijn. Dan – wrijvingen. En het beste van alles, zeggen ze, als de partners tegelijkertijd naar de finale komen..
Dames, het gebrek aan verkennende opwinding zal u op een dag verpesten. Je probeert de hele tijd seks te waarderen, streeft ernaar dingen in orde te brengen en alles op de planken te zetten, waardoor je bed verandert in een mooi peperkoekhuisje, een gezellig nest. Maar met hetzelfde succes kun je naar mijn mening proberen kippen in de ruimte te fokken.
Meisjes, seks is onmogelijk voor jezelf te maken als een jurk volgens universele patronen uit een modeblad. Het is voldoende voor een man om te ejaculeren om een ​​orgasme te ervaren. Uw lot is eindeloze experimenten, u bent van nature een complexer organisme. Dus laten we al deze onveranderlijke waarheden zoals “zeg nee tegen anale seks!” of “trio is een zin voor een relatie.” Met hun handvest duiken overal alleen complete onweters op.