Welcome to Our Website

Mash het volledig: de geheimen van voorspelmassage

Inhoud

21 oktober 2019

Kwaliteitsmassage ervoor, en goede seks erna. Een paar simpele trucs om haar vermoeide lichaam te ontspannen. Het zal je helpen het meisje af te stemmen op de juiste seksuele golf..

  • Ons Telegram-kanaal – abonneer je!

De kunst van het masseren is een van de opties voor het tijdverdrijf voor seks, waarvoor je natuurlijk een aantal geheimen moet beheersen. Aanraakvaardigheden helpen je om je partner snel te ontspannen en het meisje te laten opwarmen en snel in de juiste conditie te komen..

Je kunt gemakkelijk de geheimen van massage combineren met enkele van de erogene zones van het meisje, je maakt seks leuker, spannender en technischer, zowel voor jou als voor het meisje..

Over het algemeen volgen hier een aantal technische oplossingen die van pas zullen komen bij voorspelmassage.

1. Creëer een sfeer

Terwijl u het meisje uitkleedt, moet u haar een tijdje volledig ondergeschikt maken aan uw wil, met haar gezicht naar beneden op een handdoek of een comfortabel bed. We dimmen de lichten, zetten ontspannende muziek op en beginnen haar beetje bij beetje het hof te maken.

Knijp in de palm van je hand een beetje massageolie of glijmiddel met massage-effect en strijk met je vingers langs de gebogen rug, kneedend, maar oefen geen kracht uit in aanzienlijke mate.

Verleidelijke massage kan een goed alternatief zijn voor voorspel voor seks

2. Begin langzaam

Regel het ritme van je bewegingen, begin met zeer langzame bewegingen en verhoog geleidelijk de snelheid en intensiteit.

Gebruik de basis van je handpalmen in lange, soepele bewegingen met al je spieren. Maar onthoud dat je bij al je inspanningen niet alle kracht van je spieren moet gebruiken – breek je vriendin niet!

Concentreer u tijdens de massage op de hoofdspieren en de beweegbare verbindingsspieren.

3. Beweeg soepel

Als je haar een massage geeft van het hele verleidelijke lichaam, begin dan met de benen. Beweeg soepel van de bovenkant van de dijen naar de enkels, stop dichter bij de voeten. Er moet aandacht worden besteed aan de grote teen door ze voorzichtig te kneden.

Geef elk lichaamsdeel minstens 2-3 minuten. Als u knopen en strakheid onder uw vingers voelt, probeer deze pijnlijke punten dan onschadelijk te maken met zachte aanrakingen en streken..

Verleidelijke massage kan een goed alternatief zijn voor voorspel voor seks

4. Ga hierboven verder

Het is begrijpelijk dat ze erogene zones en hogere dijen heeft. Ga naar het bovenlichaam, nek en schouders, knijp zachtjes en wrijf het met code. Als ze begint terug te deinzen, verminder dan de kracht, ze zou zich moeten ontspannen van je aanraking en niet moeten lijden.

Daal geleidelijk af van de schouders naar de onderrug en maak zachte cirkelvormige bewegingen. Evenzo haar handen masseren.