Welcome to Our Website

Moet ik verraad verdragen of wegjagen?

Natalya Tolstaya, psycholoog: ik zou de man van de rokkenjager willen aanraken, de man Casanova, de man, zo’n assistent van het vrouwenhart. Er zijn zoveel vrouwenvragen. Is het op enigerlei wijze mogelijk om verraad te voorkomen??

Is het mogelijk om een ​​man te vinden die niet vals speelt? Ik kan je liever vertellen over een man die zeker vals speelt. Er is een bepaald aantal mannen dat gelooft dat het mogelijk is om te leven van de energie van vrouwen. Zelfs in zijn tijd omringde Genghis Khan zich met jonge meisjes om te kunnen leven. En mannen die al een flink aantal jaren hebben geleefd, zeggen: “Zodra je een jong meisje ontmoet dat in brand staat, straalt degene die over een stoel kan springen. “.

Het is gewoon zo’n meisje dat het leven kan kleuren, jeugd kan toevoegen, je een aantal eigenschappen uit je jeugd weer kan herinneren, je kan herinneren aan een aantal eigenschappen van een meisje waar je lang geleden, 20 jaar geleden, van hield. Inderdaad, als we het onder ogen zien, gebruiken mannen vrouwen vaak als energiedonor. Op dezelfde manier gebruikt een vrouw een man. Omdat geld energie-uitwisseling is, is seks energie-uitwisseling, glimlachen, communicatie, wat voor soort hersenactiviteit – dit alles is energie-uitwisseling.

Maar hier is alles over mannen die het lot van vrouwen volgen,
ze kunnen ook worden onderverdeeld in bepaalde typen en ze zijn ook te herkennen aan het zicht. Dat zal beginnen met het feit dat een man die zeker zal bedriegen, natuurlijk heel veel van cialis werking zichzelf houdt. Hij houdt ervan om zich te verkleden. Dit zijn doorschijnende shirts, dit zijn opgepompte spieren, dit is de juiste blik van dichtbij, de persoon raakt je aan met zijn handen, ademt in je oor, zegt de woorden die je wilt horen, belt op tijd, zorgt goed voor je . Heeft een bepaald bedrag in uw portemonnee voor u of voor een ander, maar hier is precies een bepaald bedrag om het vandaag uit te geven, en morgen – morgen besteedt u alles zelf.

Een man is zo gearrangeerd dat zodra hij erin slaagt om verliefd te worden op een vrouw, hij stilletjes, krakende riemen, de boot van het leven in de tegenovergestelde richting begint te draaien. De vrouw begint automatisch liefde te verdienen. En dit spel van de damesman met de vrouw van zijn dromen, met de ene, tweede, derde, vijfde, tiende, dat is waarschijnlijk zoiets bijzonders dat al eeuwen wordt geprezen. Inderdaad, deze man leest damesbladen, hij is echt gefocust op de laatste mode. Hij weet hoe hij moet zorgen, hij weet de juiste woorden te spreken. Hij is intellectueel ontwikkeld, hij is goed verzorgd.

Soms wekken mannen daarentegen de indruk zo zielig te zijn dat een vrouw er spijt van heeft. Sommigen wekken de indruk ontevreden te zijn met het leven, volledig gefrustreerd in hun dromen, in het algemeen in de zin van het leven. En dan probeert de vrouw “Ik zal je leven kleuren, ik zal je meenemen in mijn wereld, ik zal het schilderen in een regenboog”. Ze proberen, proberen, proberen tot een bepaald moment, wanneer hij op een dag, zittend aan tafel, plotseling de telefoon niet opneemt en met iemand begint te koeren. Ja, met een stem die je in lange tijd niet hebt gehoord in relatie tot jezelf. En hij vindt de woorden die je lang geleden eens hoorde, maar nu niet meer. Je vraagt: “Wie is het?”. Hij zegt: “Dus dit is mijn goede collega. Ze heeft me zo goed gedaan. Doe geen moeite, alles is in orde”. En hij: “Ik zal je terugbellen. zhur-zhur-zhur. Het allerbeste, schat”.

En dus, voor een seconde, wordt een of ander mechanisme binnenin ingeschakeld. En je denkt: oeps, er is iets voorbij vanbinnen. En daarom zijn we dit gesprek begonnen? Om vrouwen te waarschuwen die dat begrijpen, ja ik ben echt met een man die niet verbergt dat hij zal veranderen. Als hij zijn eerste vrouw heeft bedrogen, als hij zijn tweede vrouw heeft bedrogen, op welke basis kan iemand dan denken dat hij u zijn hele leven trouw zal zijn? Maar dit is zo stom. Als we een soort fortuin hebben met een man die helemaal geen geld heeft, worden we geconfronteerd met het feit dat het dagelijks leven kapot is, of misschien breekt het niet, maar na een tijdje begint de vrouw de man echt te verwijten.

En het meest beledigende is wanneer ze hem naar een andere sociale status verheft, van kleding verandert naar haar zin, en plotseling op een bepaald moment zegt hij: “Je weet dat ik niet meer van je hou. Nou, ik heb geen gevoelens voor je”. Keert zich om en bladeren hier zo gepompt, mooi, daar uitgegoten in een nieuw leven.

Wat als een man niet verbergt dat hij zal veranderen? Hij zegt: “Ja, ik hou van je, jij bent de meest elementaire. Ja, je zult mijn kinderen baren, we zullen samenwonen. Maar ik zal altijd, altijd een man zijn. En ik zal in dit opzicht geen medelijden met je hebben. Als ik met mijn vrienden naar het badhuis ging, betekent dat misschien dat er andere vrouwen zullen zijn. Als ik ging jagen, zouden er misschien andere vrouwen zijn. Je weet gewoon dat jij de belangrijkste bent. Ik zal naar huis terugkeren, ik zal voor je zorgen, ik zal de kinderen ondersteunen. En je kunt doen wat je wilt of gewoon thuis zitten”.

Maar er zijn niet zo veel oligarchen, en er zijn steeds meer mannen die status willen verwerven ten koste van vrouwen. Ik zou vrouwen aanraden om zichzelf niet te vleien en niet te denken dat deze specifieke rokkenjager bij haar zal stoppen en nooit meer, dat hij zijn huishouden zal vastbinden met een roze strik. En zelfs als ze met een vriend naar een ander land vertrekt om uit te rusten, zal hij over de oceaan kijken, de traan van zijn man met een zakdoek afvegen en trouw zijn. Nee het zal niet! En des te meer als hij dit in eerste instantie zelf zei. En nog meer als je hem bij de familie weghaalt. En nog meer als je hem afslaat van het meisje met wie hij aan het daten was. Bovendien, als je weet met welke methoden je hem afslaat, zal de volgende vrouw misschien op precies dezelfde manier proberen hem voor zichzelf te nemen..

Dit is niet nodig om naar huis te gaan. Hier moet je duidelijk begrijpen dat een man-minnaar en een man-man totaal verschillende dingen zijn. Daarom is er van eeuw tot eeuw zo’n probleem voor zowel mannen als vrouwen. Die. zowel een vrouw-minnaar als een vrouw-vrouw zijn absoluut tegenovergestelde mensen. En het is uiterst zeldzaam om ze in één fles te combineren. Als je ziet dat de man naast je nu op je let, is hij verliefd. En ondanks het feit dat de aanbiddende menigte meiden visitekaartjes in zijn zakken stopt. Als je bijvoorbeeld van alle kanten ziet hoe jaloers ze op je zijn, schrijft de pers, moet je duidelijk beperken, laten we leven voor vandaag. Probeer met deze persoon nergens over te dromen, want het doet veel pijn..

Als de prikkels van jaloezie komen, beperk dan in ieder geval uw uitgaven en uw mentale kracht. Na een bepaald punt is alles echt afgelopen. De Heer geeft niets voor altijd. En als hij lof zong, als hij poëzie las, ’s nachts riep, trompetterde onder het balkon, de hele tijd de risico’s van een ontmoeting met haar man. Als je zag dat iemand echt gek is geworden, dan bedrijft hij de liefde, terwijl hij zingt. Maar hoe lang kan iemand de hele tijd in deze toestand zijn? Nee. En na een tijdje realiseer je je ineens:
Ik verspil tijd, ik verlies geld, ik verlies mijn zenuwstelsel.

Als ze zeggen dat geheime liefdesrelaties worden gegeven zodat iedereen in geluk en vreugde is, waarom maakt deze man me dan zo ongelukkig? Waarom ben ik gestopt met me te verheugen en blijf ik maar denken hoe slecht hij is? Op welke gronden? Die. als dit een minnaar is, laat hem dat dan blijven. Die. zij denken van wel, waarom denken wij anders? Waarom laten we onszelf proberen te dromen van gezinsmodel nummer twee? Waarom denken we dat deze specifieke man, die nu wegloopt van zijn vrouw, plotseling de beste vader ter wereld en de beste echtgenoot ter wereld zal zijn? Het is niet waar!

Als het hem ontgaat dat zijn vrouw boodschappen doet en met een rugzak naar huis gaat, dan draag je na een tijdje vier tassen. Als hij daarvoor geen eten mee naar huis heeft genomen, zal hij het ook niet brengen. Waltz Mendelssohn en plotseling verandert deze man. Ja, hij zal zich na 65 jaar settelen, wanneer hij van dit apparaat alleen naar het toilet kan. Als een vrouw bereid is haar hele leven te wachten op dit gelukkige moment, wanneer het eindelijk zal stoppen met functioneren zoals het haar hele leven lang functioneert, maar ik denk niet dat dit de beste motivatie is voor de hemelse krachten.

Niet iedereen is klaar om te parallelliseren. Die. sommige vrouwen zeggen: “Oh, ik ken er een, en de tweede, en de derde. We groeten vriendelijk: “Hallo”. Maar er zijn geen conflicten, want iedereen krijgt wat ze verdient.”. Onlangs sprak ik met een oosterse vrouw, ze zegt: “Ik heb medelijden met je Russische vrouwen”. Ik zeg: “Dat is hoe, hoe leef je? Jullie vier hebben dezelfde man”. Hij spreekt: “We zijn allemaal blij. We zijn oké. We hebben medelijden met je, want bij jou is alles hetzelfde, alleen niet officieel. We hebben allemaal ons eigen huis, we hebben prachtige decoraties. We reizen, we ontmoeten elkaar op vakantie. We hebben gezonde, gelukkige kinderen. We helpen elkaar. En jij, zo blijkt, is een constante oorlog”.

Waarom heeft een vrouw een minnaar nodig? Waarom heeft een man een andere vrouw nodig? Iedereen heeft zijn eigen motivatie. Maar zodra je begrijpt dat deze relatie je in een pijn begint te brengen, als je begrijpt dat je met je liefde nu je gedrag rechtvaardigt, en ter wille van deze liefde, min of meer ter wille ervan, verdragen we, we vergeven, we laten binnen, we hopen – dit is allemaal prima, maar voorlopig ook. Eens is er een moment waarop we ons realiseren dat alles voorbij is. Wanneer je voor het eerst een man ontmoet die verklaart dat hij je niet zijn hele leven trouw zal zijn, moet je duidelijk weten dat zo’n punt zal komen.

Als je er in eerste instantie op voorbereid bent dat dit op een dag zal eindigen, zul je er veel gemakkelijker overheen komen. Als je voor vandaag leeft, als je een soort schandaal uitlokt en als eerste vertrekt, als je deze zin eenmaal begrijpt die beledigd was, en uitgaande van deze zin, zul je op een dag kunnen zeggen: “Goldfish zei niets, zwaaide alleen maar met zijn staart in het water en zwom de blauwe zee in”. Op een dag is het afgelopen. En laat hem op zoek gaan naar de volgende, degene die zal verdragen, vergeven, lijden, wachten op de oproep. Als een man in eerste instantie zegt dat ik je nooit trouw zal zijn, dan vertel ik je de waarheid en doe ik met haar wat je wilt – probeer te begrijpen dat het opbouwen van je leven met zo iemand erg gevaarlijk is..