Welcome to Our Website

PMS-overlevingsgids

Inhoud

Hoe je je ook verzet, vroeg of laat zullen vrouwen in je leven komen. En dan leer je ze van de slechte kant kennen. De slechte kant ervan, zoals weerwolven, manifesteert zich met een beangstigende cycliciteit en wordt PMS genoemd. Je moet deze vijand van gezicht kennen en in staat zijn om terug te vechten.

Tegenwoordig ontkent alleen de meest wanhopige en in de regel eenzame mannelijke persoon het bestaan ​​van een dergelijk destructief natuurverschijnsel als het premenstrueel syndroom, dat we vertrouwd PMS noemen. Zelfs zo’n halve eeuw geleden leek deze afkorting niet minder mystiek dan UFO, en nu heeft de PMS niet alleen een eervolle plaats ingenomen in het werk van fotojamartiesten, maar wordt ze ook officieel erkend door de Wereldgezondheidsorganisatie..

Als PMS een microbe was die in de hersenen van een vrouw kruipt en daar aan de hendels trekt (we patenteren alleen dit scenario), dan zou het niet moeilijk zijn om er een einde aan te maken. Maar PMS wordt geactiveerd door de viagra kopen uitbundige dans van hormonen. We zullen u niet alleen in detail vertellen wat PMS is en wat het inhoudt, maar u ook leren de aanpak ervan te voorspellen en er effectief mee om te gaan. Je verdient tenslotte een objectieve houding die niet afhankelijk is van hormonen. Niemand anders zal je zonder reden “wrede zielloze bruut” noemen!

Tijdens PMS kan je vriendin:

• onverwachts huilen;
• bedekt raken met acne;
• geïrriteerd raken door kleinigheden;
• de hele tijd willen slapen;
• zwelling (er is een gewichtstoename tot 2 kg);
• eet zonder te stoppen.

Maar als je van haar houdt (of haar nog steeds schuldig bent voor de auto), dan zul je deze onaangename, net als tijdelijke moeilijkheden het hoofd bieden..

Theoretisch gedeelte

Om beter te begrijpen hoe om te gaan met PMS-symptomen, is het een goed idee om te beginnen met het begrijpen van de oorzaak van het probleem. PMS is een complex van lichamelijke en gedragssymptomen die 2-10 dagen vóór de menstruatie optreden, uitsluitend bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd. Het bestaan ​​van de PMS is geschreven door de Romeinse arts Soranus van Efeze in de 2e eeuw na Christus. In zijn grootschalige werk “Gynaecologie” vermeldt hij dat “kort voor het bloeden” vrouwen verschillende onaangename symptomen beginnen te ervaren, zoals zwelling van de ledematen, slaperigheid, traagheid en zelfs “roodheid van de wangen”..

Aangezien Soran van Efeze al is overleden, wendden we ons tot een andere arts voor advies – een kandidaat voor medische wetenschappen, verloskundige-gynaecoloog van het medisch centrum “Clinic + 31” Madina Kuchukova. En dit is wat ze ons vertelde: “Tegenwoordig heerst de hormonale theorie van de ontwikkeling van PMS. De oestrogeenspiegels stijgen, waardoor hypoglykemie ontstaat, die wordt gekenmerkt door vermoeidheid. Tegelijkertijd neemt het niveau van het hormoon progesteron af en begint het vasthouden van vocht in het lichaam. “.

Onze specialist vond ook een wetenschappelijke verklaring waarom een ​​meisje tijdens PMS de gewoonte verwerft om je onschatbare vinylcollectie van de 16e verdieping te dumpen: “Geslachtshormonen beïnvloeden de aanmaak van een belangrijk peptide in de hypofyse – melanostimulerend hormoon. Dit hormoon, dat in wisselwerking staat met endorfine, kan de productie van aldosteron verhogen, wat veel veranderingen in het lichaam veroorzaakt, waaronder stemmingswisselingen. ” Madina vertelde ons ook wat we konden verwachten van een meisje met PMS..

Misdaadroman

Praktisch gedeelte

U moet op uw hoede zijn, laat de vijand niet onopgemerkt sluipen. Als je op een zonnige ochtend merkt dat je niet alleen geen ontbijt kreeg, maar ook de deur uitgetrapt werd met een schommelstoel en drie kinderen, geef jezelf dan helemaal de schuld. Tijdig erkende PMS zal uw verliezen aanzienlijk verminderen.

We verwachten natuurlijk niet dat je de cyclus van vrouwen dicht bij je in je zakkalender gaat markeren. We leven tenslotte in de eenentwintigste eeuw: websites zijn al lang voor alles uitgevonden! Registreer op pmsbuddy.com. Voer gegevens in over de geschatte start van PMS voor vijf vrouwen, van minnares tot conciërge, en de site zal u maandelijks een waarschuwing sturen voor een naderende ramp. Ga dan verder volgens onze instructies hieronder. En moge een lekkende fietstoeter je helpen (of welke mascotte je ook hebt)!

Een goed idee

• Laat haar alleen zijn
Het is tijd om je ouders of je favoriete zebra in de dierentuin te bezoeken. In de vroege stadia van PMS nemen de testosteronniveaus bij vrouwen toe. Een van de resultaten van het proces is het verlangen naar eenzaamheid. Het is niet veilig om de natuurlijke behoeften van haar lichaam te verstoren. We raden je aan om je even terug te trekken..

• Stuur haar om te sporten
Geef haar een eenmalig sportcertificaat dat uw collega’s, klanten of moeder u naar verluidt hebben gegeven. Michelle Beck, auteur van The Taming of the Monthly Witch, beweert dat “lichaamsbeweging angst, stemmingswisselingen en andere stemmingssymptomen van PMS kan verminderen door middel van gelukshormonen – endorfines, die tijdens inspanning in de bloedbaan terechtkomen.”.

• Vul de koelkast met speciaal voedsel, of kook zelfs het avondeten
Onze deskundige Madina Kuchukova raadt u aan speciale aandacht te besteden aan voedingsmiddelen die magnesium, vitamine B6 en C bevatten. “Vitamine B6 en magnesium zijn essentieel voor de normale werking van het zenuwstelsel”, legt Madina uit. “Vitamine C heeft een antioxiderende en immuunstimulerende werking, wat zeer actueel is, aangezien de immuniteit verzwakt is tijdens PMS.” Daarom raden we je aan om eieren, ontbijtgranen, peulvruchten, noten, garnalen, lever, lam, kip en kiwi in te slaan. Maar de theorie dat een vrouw tijdens PMS met chocolade moet worden gebreeuwd, heeft de test niet doorstaan. “Producten als kaas, koffie en chocolade tijdens PMS kunnen angst, migraine en hartkloppingen veroorzaken”, legde de dokter ons uit..

• Wek haar niet bij zonsopgang
Je kunt zelfs je toevlucht nemen tot een smerig spel en de mobiel op haar iPhone uitschakelen. Het is beter om haar ’s ochtends te laat op haar werk te laten komen dan’ s avonds tijd te hebben om een ​​schandaal te veroorzaken. “Een vrouw zou 8-9 uur moeten slapen tijdens PMS”, zegt dokter Kuchukova ons gezaghebbend. “Slaapgebrek verergert angstgevoelens en andere negatieve emoties, en verhoogt de prikkelbaarheid.”.

• Zet haar een romantische komedie
Omdat ze nog steeds moet lachen, huilen en haar neus moet snuiten, laat haar dat dan doen met behulp van een film..

• Neem een ​​aantal huishoudelijke taken op u
Laat al 58 jaar dat je een niet-bindende relatie hebt, zij was het die wast, reinigt, poetst, waxen en mastiek, maar op haar PMS-dagen moet je een aantal huishoudelijke taken op je nemen. Trek een sok recht op de droger, was een vork, gooi een bal naar de kat – het is allemaal beter dan weer naar verwijten luisteren.

• Masseer haar nek
“Hoge niveaus van oestrogeen kunnen premenstruele migraine veroorzaken, die wordt verergerd door harde geluiden en fel licht”, zegt Stefan Jaskell, auteur van The Men’s Guide to PMS. Hij geeft ook een gedetailleerde massagetechniek, die we hebben teruggebracht tot één zin: masseer de nek van het meisje vanaf de rug (anders zal ze denken dat je hebt besloten haar te wurgen), druk op het gebied aan de basis van de schedel. Er zijn spieren die kunnen worden gemasseerd om hoofdpijn te verlichten..

• Omring haar met aangename geuren
Een vrouw met PMS is vooral gevoelig voor geurtjes. Je kunt de kebab die je vrienden je voor je diploma hebben gegeven gewoon uit de koelkast gooien, of je kunt verder gaan. “De aroma’s van vanille, aardbei en lavendel werken op een vrouw als een afrodisiacum,” vertrouwde Stefan Jaskel ons toe. Voor het geval dat, koop douchegels met de genoemde geuren (zo zij het, behalve aardbeien).

• Toon bezorgdheid
“Ben je te moe?” “Is het kussen zacht genoeg?” “Was je nog een watermeloen?” – deze moeilijke vragen kunnen je in haar ogen binnen enkele seconden veranderen van een nutteloos harig stuk vlees in een ridder op pantoffels.

• Spreek af om seks te hebben als ze dat nodig heeft
In de vroege stadia van PMS bij vrouwen schiet het testosteronniveau, het belangrijkste mannelijke hormoon, omhoog. Stefan Jaskell legt uit: “Testosteron is verantwoordelijk voor haar honger naar agressieve seks, initiatief en demonstratie van dominantie in relaties.” Probeer niet te verwijzen naar hoofdpijn en vermoeidheid: ze zal het maar één keer op een minnelijke manier vragen..

Slecht en heel slecht idee

• Om ver en voor een lange tijd te gaan
Deze beslissing is niet alleen onsportief, maar ook gevaarlijk. Een vrouw met PMS kan lange tijd niet koken in haar eigen sap. Ze besluit dat je haar opzettelijk mijdt (wat waar is, maar ze kan het maar beter niet weten). Als je terugkeert, zul je een schandaal krijgen met beschuldigingen als “Ik had dood kunnen gaan, maar je zou te laat zijn gekomen voor mijn begrafenis en heb mijn moeder nooit ontmoet”..

• Samen sporten
Alleen een chronisch zelfverzekerde vrouw (en deze soort staat op het punt van uitsterven) kan het zich veroorloven om tijdens PMS te zweten voor het andere geslacht. Ze voelt zich nu dikker, onhandig, roder en warriger dan normaal. Ze houdt niet van zichzelf. Het maakt haar boos. De kans is groot dat ze de woede op het mannetje zal uiten en onstuimig met een racket aan de andere kant van het veld springt..

• Geef een verrassingsfeestje
Als je denkt dat een paar dozijn beste vrienden en onbekende mensen, die in gekleurde petten door je huis zweven, zullen voorkomen dat ze een schandaal voor je veroorzaakt, dan vergis je je dodelijk. Integendeel. Elke partij is stressvol en elke stress tijdens PMS is beladen. ‘Zet grote evenementen en groot nieuws opzij tot het beste moment waarop ze weer in haar gedachten is. Het item “doe alsof u een gastvrije gastvrouw bent” is nu het laatste item op haar prioriteitenlijst..

• Haar alcohol geven in de hoop haar in slaap te brengen
Alcohol verandert van je bondgenoot in je vijand wanneer je het in een vrouw giet die PMS ervaart. Bovendien moet men niet hopen dat alcohol de persoon die zich in het epicentrum van de hormonale storm bevindt, zal kalmeren of zelfs zal sussen. Michelle Beck benadrukt dat “alcohol en sigaretten PMS-symptomen verergeren.” Je loopt het risico een dronken woede te krijgen die dingen voor zonsopgang wil regelen. Verberg de fles.

• Ga naar een tentoonstelling met militaire foto’s
Elke sterke schok tijdens de PMS zal er onvermijdelijk toe leiden dat ze providentiële vragen begint te stellen: “Waarom doden mensen elkaar?”, “Zullen de nakomelingen ons herinneren?”, “Of ze hem meteen op de tentoonstelling moeten verlaten? ” Geloof me, je wilt ze niet beantwoorden.

• Gedraag u precies zoals gewoonlijk
Het testosteron negeren dat onheilspellend in haar ogen gloeit, is op zijn minst kortzichtig. Hier is wat Stephanie Eldred erover denkt: “Vermijd alledaagse conflicten – over de noodlottige verhoogde toiletbril, overvolle mand met vuile was – als je weet dat ze elke gelegenheid zoekt om het uit te schreeuwen.”.

• Raak haar borsten aan
Ja, het ziet er geweldig uit. Precies zoals het zou moeten zijn. Niet meer en niet minder. Aanraken en aanraken. Maar nee, tijdens de PMS-periode worden de eigen borsten van een vrouw een zware last voor een vrouw. Het groeit niet alleen, maar doet ook pijn, jeukt en doet andere niet zo prettige dingen waarvan je niet hoeft te weten. Triest maar waar: je kunt alleen visueel bewonderen.

• Er is knoflook
Helaas is dit niet het moment voor je beroemde knoflooktaart met durian en brie. Als onaangename geuren een meisje meestal irriteren, kunnen ze een driftbui veroorzaken bij een meisje met PMS. Geen risico.

• Maak grapjes over PMS, zeg dat u haar toestand begrijpt, of breng actuele onderwerpen naar voren
Een grap over PMS vertellen aan een vrouw met PMS is als een kale vriend een grap vertellen over kale. Vertel een kale vriend beter een PMS-grap. Je moet ook niet overdreven empathisch zijn. Hoe meer onderzoek naar PMS, hoe meer vrouwen trots zijn op hun positie. Als je aan een meisje meldt dat je haar toestand begrijpt, lieg je ten eerste en ten tweede ontneem je haar haar gevoel van exclusiviteit. En u mag natuurlijk uw mening over het uitsterven van de instelling van het huwelijk nu niet met haar delen..

• Eis seks als ze dat niet wil
De PMS Men’s Guide vertelt ons dat “progesteron, dat afneemt tijdens PMS, de verlangens van een vrouw doodt en de productie van feromonen door haar lichaam vermindert.” Dat wil zeggen, ze wil het niet, en je vindt je fronsende vriendin niet langer aantrekkelijk. Seks zoeken waar het niet ruikt, is ondankbaar..