Welcome to Our Website

Seks met een dikke man: instructies voor actie

Wat te verbergen, we hebben niet allemaal een atleet met een gespierde torso en opgepompte biceps. Het gebeurt dat je met een knappe prins trouwt, en twee jaar later zakte zijn buik en verscheen de tweede kin – op wat zelfgemaakte taarten.

Of je bent gewoon aan het daten, en alles is met hem – en de geest, en een gevoel voor humor, en de ingrediënten van een toekomstige oligarch, maar een volledige lichaamsbouw remt de ontwikkeling van je relatie.

In dit artikel hebben we de meest voorkomende geruchten verzameld die het gerucht heeft toegekend "matig goed gevoed" Heren. Vrouwen die seksuele ervaringen met hen hebben gehad, maken ruzie over hun waarheidsgetrouwheid..

1. Hebben "Karlsonov" impotentie is niet ongewoon

Anya, 25 jaar oud: "Ik had seks met verschillende grote mannen, maar geen van hen had een vleugje impotentie. Ja, ze hebben meer tijd nodig om op te warmen, maar ze gaan erg lang mee. Hun erectie is niet te prijzen, en zelfs in omstandigheden die verre van ideaal zijn, bijvoorbeeld met spontane seks ergens op een ongebruikelijke plaats".

2. Hebben "Karlsonov" meer zweten

Masha, 26 jaar oud: "Het hangt af van de intensiteit van seks en op welke temperatuur. Als je het haastig en in een hitte van 40 graden doet, zal iedereen zweten. Maar hier is de hele zaak niet zozeer in kilo’s als wel in
persoonlijke gewoonten van de persoon. Als hij netjes is, zal hij met elk gewicht netjes zijn. Mijn man zorgt heel goed voor zichzelf, gebruikt hygiëneproducten en ruikt altijd erg lekker van hem".

3. Hebben "Karlsonov" kleine leden

Zhanna, 21 jaar oud: "Dat dacht ik ook, totdat ik mijn huidige vriend ontmoette. Hij is allemaal groot: hoogte (190 cm), en gewicht (124 kg) en een lid van ongeveer 18 centimeter. Daarnaast weet hij er naast maat ook veel van af. Alles past bij mij. Mijn exen waren atleten, maar hun verdiensten waren bescheidener. Het lijkt mij dat overmatige lichaamsbeweging daarentegen de seksuele prestaties vermindert. Het lichaam besteedt al zijn energie aan sport, maar ze blijven niet langer aan seks.".

vier. "Carlsons" meestal geknepen en geketend in bed

Lena, 24 jaar oud: "Stijfheid moet niet met voorzichtigheid worden verward. Aanvankelijk was mijn jongeman bang om me per ongeluk te verpletteren, maar nu voelen we elkaar perfect. De lichamen zijn aan elkaar gewend, de bewegingen zijn geverifieerd, daardoor is er geen stijfheid".

vijf. "Carlsons" het verlangen om te experimenteren is vreemd

Sasha, 26 jaar oud: "Juist het tegenovergestelde. Mijn man was de eerste die me andere functies liet zien dan missionaris en cowgirl. Met hem ontdekte ik orale en anale seks. En de door hem uitgevoerde prelude is gewoon gelukzaligheid. Misschien wil hij onbewust excuses verzinnen voor zijn onvolmaaktheid, of misschien wil hij me gewoon verrassen. Hij neemt constant het initiatief., "warmte" het gebeurt bijna nooit".

6. Er is geen pose waarin er geen gevaar is om te zijn "verpletterd" belangrijke partner

Masha, 28 jaar oud: "Mijn man en ik oefenen verschillende posities uit, maar zelfs als zendeling heeft hij altijd de controle over de situatie. Natuurlijk stoort mijn maag een beetje, maar ik vind het helemaal niet moeilijk. Hoewel ik er helemaal voor zou zijn als hij besloot een dozijn kilo af te vallen".

7. "Carlsons" sisser sneller uit, vind het moeilijker om te herstellen van een orgasme

Lera, 33 jaar oud: "Mijn man is meestal genoeg voor maximaal 3 keer, vaker voor 2. Maar gedurende deze tijd heb ik de tijd om volledig te genieten en aan het einde smeek ik mijn man om het af te maken. Meestal is hij over een paar uur klaar voor de volgende mars.".

Dus de geïnterviewde meisjes klagen over het algemeen nergens over. Verzekeren
dat dit geen toeval is, wendden we ons tot experts voor commentaar.

Seksuoloog Pavel Maev: "Dikke mensen zweten tijdens fysieke activiteit meer dan mensen met een gemiddeld postuur. Ik zou dit echter geen minpuntje noemen. Feit is dat onze zweetafscheidingen natuurlijke feromonen bevatten, die de mate van opwinding van de partner alleen maar vergroten. Dit gebeurt op instinctief niveau. Als het om de grootte van de penis gaat, is dit altijd een subjectieve vraag. Ja, met een gemiddelde grootte of zelfs groter dan gemiddeld lijkt de penis misschien klein in vergelijking met de buik, maar dit wordt in de praktijk gemakkelijk weerlegd. En overgewicht (zoals mager zijn) kan natuurlijk of pijnlijk zijn. Daarom wordt vertegenwoordigers van elke lichaamsgrootte geadviseerd om hun gezondheid in de gaten te houden. Fysiek gezond lichaam en veerkrachtiger in bed".

Seksuoloog Evgeny Kulgavchuk (www.doctorsexolog.ru): "Er zijn twee categorieën mannen met overgewicht: levensgenieters (die van eten, seks en het leven houden) en degenen die moeite hebben met het gevoel van eigenwaarde en voortdurend angstig zijn, en die stress aangaan. De eerste groep is vrolijk op zoek naar afwisseling, de tweede wordt zowel met als zonder overgewicht geperst. Obesitas is hier een gevolg, geen symptoom. Bij de keuze van posities, zoals in het geval van een slanke partner, moet je verbeeldingskracht tonen. Beveel poses aan de zijkant, staand of aan "doggy style". Over fysieke tekortkomingen gesproken, vergeet niet dat geslachtsgemeenschap niet zo lang duurt en dat fysieke vermoeidheid eenvoudigweg geen tijd heeft om zich op te hopen".

Instructies voor actie

Als een "carlsons" je bent beslist niet naar je zin, en je geeft niet toe dat je op een dag een bed met zo iemand zult moeten delen, en kom dan langs. En voor wie niet vies is van een adembenemende wandeling "op daken", we hebben enkele tips opgesteld.

een. "Baby, ik ben beter dan een hond. " Laat hem weten dat hij beter is dan een hond. Moedig hem aan, laat zien dat hij het meest wenselijk voor je is, maar oprechte vleierij is niet nodig. Het is niet nodig om een ​​sexy kont te bewonderen als hij er niet is. Als je een bierbuik hebt, dan verbiedt God je om de toespraak over de gespierde torso te pushen. Vergeet niet dat jouw knappe, maar dikke man ook slim is, dus prijs iets dat echt geprezen kan worden..

2. "Laten we landen, zeg ik!" Zoek een comfortabele positie. Probeer niet het hele gewicht te dragen. Trouwens "ruiters" en "doggy style" elke positie aan de zijkant is voldoende, evenals staan. Perfecte pose "69", als de vrouw bovenop zit. Verheug je: sommige jonge dames in deze positie kunnen niet ontspannen, bang om een ​​partner te verpletteren, maar je kunt alles vergeten en het hele scala aan sensaties krijgen. En als de zendingspositie u zo dierbaar is, vraag het dan aan uw "Carlson" schakel de motor niet uit en ga niet met al uw gewicht op u liggen.

3. "Schatje, laten we stout zijn, huh?" Het initiatief nemen. Wacht niet tot het volwassen is. Laat hem zien dat je helemaal niet in verlegenheid bent gebracht door zijn bouw. Er zal geen spoor van zijn beruchtheid zijn als je laat zien dat je klaar bent om in bed te liggen, zijn Miss Bok.

vier. "Het is een kwestie van alledag! U kunt het oplossen!" Geef hem tijdens het experimenteren de kans om zijn niet-standaard verlangens te realiseren. Als je iets nog niet wilt, weiger dan niet categorisch, maar verwijs naar je innerlijke onvoorbereidheid. Het is een kwestie van alledag, maar een scherpe weigering zal leiden tot de ontwikkeling van onzekerheid, die op de een of andere manier aanwezig is in elk "Carlson".

vijf. "Ik ben een man in mijn beste jaren!" Leid hem geleidelijk naar het idee dat als hij op zijn hoogtepunt wil blijven, hij zijn gewicht weer normaal moet maken. En niet omdat je hem verlaat als hij niet afvalt, maar omdat het beter is voor zijn gezondheid en zelfrespect. Zorg er daarom voor dat hij zich minder tegoed doet aan broodjes en dat er minder jamdagen voorkomen. Geluk zit tenslotte niet in taarten.

Zoals je kunt zien, doen matig goed gevoede mannen geenszins onder voor hun magere broers. Daarom is uw mogelijke interne instelling "Ik heb Pasternak niet gelezen, maar ik veroordeel het" in dit geval is het gemeen. En als je dat hebt gedaan "Carlson", wie is er klaar om je mee te nemen op een reis naar de daken (lees – naar de sterren), denk dan drie keer na voordat je hem alleen laat vliegen.