Welcome to Our Website

Sekstips om niet te volgen

“… Ik opende de deur naakt voor hem, gewikkeld in een kerstboomslinger, die ik speciaal van de mezzanine had gehaald, met lantaarns op pikante plekken. Hij stormde het appartement binnen als een boze leeuw en gromde: "Jij bent gek! En als het de buren waren die zout kwamen halen?!" Volg de tweede tip van het wekelijkse gedeelte "Seks" en om de een of andere reden heb ik mijn versleten kanten slipje niet in zijn diplomaat gedaan “.

Advies ‘daarover’, dat te vinden is in de kopjes van kranten en tijdschriften, is vaak nuttig, grappig en vrij toepasbaar in de praktijk.

Maar soms kan het gebruik ervan ertoe leiden dat een partner precies het tegenovergestelde verlangt van wat u had verwacht. Hij wil bijvoorbeeld een dokter bellen, je dringend in de badkamer wassen of zelfs weglopen voor zo’n schaamte..
Wat wordt ons aangeboden en wat kunnen we beter niet doen?

1. Kom op voor zijn werk, verkleed als prostituee. En in het algemeen – probeer je te kleden en je te gedragen als een prostituee.

Het is heel belangrijk om het subtiele verschil te zien tussen een heet ding dat elke man gek zal maken, en een onderbetaalde sekswerker die in bed op een boomstam ligt, met walging naar zijn lul kijkt en eruitziet als een koe in kanten kousen en beha’s..

Als je man echt intimiteit wil met een priesteres van liefde (of wil je hem verrassen) – word dan gewoon een priesteres, een tempelhetero of een geisha, een uurtje gesprek – gewoon een gesprek! – waarmee hij meer waard was dan een gewone samoerai die hij in een jaar verdiende.

Als God je erotisch talent heeft ontnomen, zijn er tenslotte speciale cursussen waar je wordt geleerd hoe je je in sexy lingerie kunt kleden, je kunt verleiden, charmeren en verbazen. Leer jezelf te presenteren als een kostbaar geschenk. Anders is er een ernstig risico dat een man je als een prostituee gaat behandelen, niet alleen in bed..

2. Kom naar een feest zonder slipje. Of om te werken. Of naar een restaurant. Of voor een galadiner met de schoonmoeder.

Ja, mannen worden opgewonden door het feit dat een vrouw geen ondergoed draagt. Maar ten eerste zijn ze vreselijk verlegen, en het ontbreken van een slipje bij een metgezel zou hen eerder in verlegenheid brengen dan onmiddellijke gevechtsgereedheid veroorzaken, en ten tweede zijn ze vreselijk jaloers, en de gedachte dat iemand je intieme charmes zal zien door een doorzichtige jurk of van onder een korte rok, zal ze tot een razernij drijven, maar zeker niet sexy. Als je echt wilt genieten van de sensatie van geheime naaktheid, zorg dan voor voldoende kuise bovenkleding – laat niemand behalve je man weten dat je niet zo’n belangrijk item als een slipje draagt..

3. Bel hem op het werk en vertel hem hoe je hem wilt en wat je met hem zou doen als hij er was. Of stuur een erotisch sms-bericht. Of tien sms’jes op een rij …

Theoretisch gezien, als je relatie zich in de “snoepboeket” -fase bevindt, heb je gisteren goede seks gehad, eergisteren, en hoogstwaarschijnlijk zal het over een week zijn – ja, dat kan. Een keer. Als je zeker weet dat hij op dit moment niet aanwezig is bij een vergadering of ‘op het tapijt’ met de directeur, dan tekent hij geen belangrijk contract, als de telefoon niet op speakerphone staat en er komt geen levendige secretaresse langs om te zien wat hij wil. is aan haar baas geschreven.

Helaas zijn voor de meeste mannen “het eerste ding de vliegtuigen”, maar de meisjes … je weet wanneer. En als een vrouw zich begint te bemoeien met de “vliegtuigen”, zou hij eerder de vrouw kwijtraken.

4. Bied hem seks aan bij de voordeur. Of in de vestibule van een trein, in een motel langs de weg, in een avondlift, op het dak van een gezinswoning.

Exoten kunnen relaties opwekken, opfleuren en blijvende herinneringen achterlaten. Bijvoorbeeld over een buurman die ongeduldig was om met zijn mopshond te lopen, net toen jullie allebei al bijna in extase klopten. Over de hiel die vastzat in de gleuf van de vestibule toen het geluk zo dichtbij was. Over de stewardess die zo ongelegen de deuren van het “toiletparadijs” opende met haar sleutel en je een boete schreef voor het overtreden van de vliegveiligheidsregels. Enzovoort.

Als je man zich onderscheidt door perfectionisme, als hij beïnvloedbaar, timide, verlegen is of gewoon uit een goede familie komt – riskeer dan zijn potentie niet … en tegelijkertijd je vrouwelijke geluk.

5. Regel een romantische avond. Met kaarsjes, champagne, bubbelbad, massage en fantastische seks erna.

Voordat je het schuim opklopt en de kaarsen aansteekt, moet je jezelf afvragen: wie wil het – jij of hij? Mannen zijn op een eenvoudige manier gerangschikt: ze geven de voorkeur aan een stuk vlees met bier boven truffels, een bak met koud water voor vermoeide ledematen tot exotisch schuim en een ontspannende erotische massage. Een hartige actiefilm voor volledig geluk … nu kun je naar bed!

Voor romantiek a la Hollywood heb je een ideale sfeer nodig en het volste vertrouwen dat je partner niet moe is, niet in beslag wordt genomen door problemen op het werk, dat kinderen niet over je oor zeuren en dat je moeder op het meest ongelegen moment niet belt. Anders ziet het er allemaal gekweld en gespannen uit. En kenmerkend zal het hetzelfde eindigen.

6. Voer een striptease voor hem uit.

Ten eerste moet je er zeker van zijn dat hij de tijd en zenuwen heeft om naar je erotische knieën te kijken. Ten tweede dat je hem visueel prikkelt: je hebt een goed, verzorgd figuur, manicure, pedicure, ontharing, etc. Ten derde dat je over het algemeen weet hoe je het moet doen: je kleedt je prachtig uit, danst met gevoel en weet precies hoe je hem moet prikkelen.

Start anders niet eens. Beter doen wat je echt weet hoe je moet doen – bijvoorbeeld borsch voor hem koken op een goed vleesbot en, nadat je je geliefde hebt gevoerd, intelligent onder de dekens naar hem sluipen.

7. Gebruik slagroom, honing, jam, champagne en andere eetbare ingrediënten voor erotisch likken.

Ja, het kan best sexy zijn. Maar eerst moet u ervoor zorgen dat de man geen fobieën heeft. Velen van hen zijn erg preuts, en de gedachte om te slikken wat er zojuist ‘daar’ is geweest, windt hen nooit op. Bovendien kunnen plakkerige honing, zoete jam of andere passie-ingrediënten eenvoudig je geslachtsdelen aan elkaar lijmen. Niet strak natuurlijk. Maar het is gemakkelijk om irritatie (vooral in de hitte) of een allergische reactie te veroorzaken.

Als je wilt experimenteren, doe dat dan voorzichtig en sla natte doekjes in, zodat je de gevolgen onmiddellijk kunt elimineren als het idee niet werkt. Zorg er overigens voor dat er geen huisdieren in de kamer zijn. Honden, weet je, hebben zo’n zoetekauw! En katten hebben ook klauwen.

8. Laat hem zien hoe je hem wilt!

Ga in een open houding zitten, lik loom aan je lippen, maak je haar recht, laat je polsen zien, wikkel je been om een ​​stoelpoot, raak het onbedoeld aan met je borst, buig voorover zodat hij de buste ziet, draai langzaam je rug naar hem – laat hem waarderen hoe de jurk de billen omhelst – en je zult eruit zien als een volslagen idioot.

Zeker als zijn collega’s of naaste familieleden het ook zien. Dergelijke technieken zijn alleen effectief als ze volledig natuurlijk zijn, ‘ingeschreven in de afbeelding’ – maar zelfs dan mogen erotische manipulaties niet worden misbruikt.

9. Geef een man geen eten voordat hij seks heeft.

Oh zeker. Houd er wel rekening mee dat hij “gaandeweg” helemaal niet aan de high (aan jou) zal denken, maar aan de laag-sappige biefstuk, malse forel of, in extreme gevallen, aan een hamburger en friet.

Zodat hij niet zwaar wordt, kun je een lichte snack serveren met producten die het verlangen stimuleren en de potentie verbeteren – chocolade, noten, pittige kaas, zeevruchten en, als hij alcohol drinkt, hem een ​​glas cognac of een glas champagne aanbieden. Begrijp goed, je kunt helemaal niet zonder eten, hij heeft kracht nodig! En een stevig diner – ja, beter daarna. En misschien, als hij vol is, wil hij weer een toetje.?

10. Word de koningin van seks. Voortdurend op zoek naar iets nieuws, de Kamasutra onder de knie krijgen, je geliefde ontmoeten met een pijpbeurt en afzien met aaien, de techniek van seks in theorie en praktijk bestuderen, elk weekend naar een sekswinkel gaan en de avonden doorbrengen met porno …

Ja, het is geweldig als je achttien bent en vrije tijd hebt om nieuwe horizonten te verkennen..

Meer volwassen mensen ontwikkelen een breed scala aan interesses, activiteiten en doelen. En hoeveel mannen ook beweren dat ze altijd aan seks denken, met de leeftijd hebben ze met totaal andere problemen te maken. Door uw Casanova te helpen de last van deze problemen af ​​te werpen, troost en steun te krijgen, om te schakelen en te ontspannen, krijgt u in ruil daarvoor niet alleen seks, maar ook liefde en zorg. Onthoud – in bed doen ze niet alleen “dit”, ze rusten en slapen daar ook..

En als je afstand neemt van de aanbevelingen van anderen en de ervaring van iemand anders, kan er maar één advies zijn: alles in bed is normaal en past bij beide. Wat jullie leuk vinden, wat boeit, aantrekt en interesseert – dat is goed.

Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat de man dit niet minder wil dan jij, en niet te doen wat onaangenaam of afstotelijk is..

Moge je nog lang en gelukkig leven! Nou, seks … waar zonder seks?