Welcome to Our Website

Seksuele levensstijl als sleutel tot blijvende interesse

Hoe meer je in het huwelijk leeft, hoe meer je ervan overtuigd raakt dat hoogwaardige en diep bevredigende seks een van de belangrijkste voorwaarden voor een gelukkig huwelijk is..

Als alles in dit opzicht goed is, kan al het andere worden overeengekomen..
Dit is waarschijnlijk verkeerd, maar voor mij is het beste bewijs van liefde wanneer een man me altijd wil hebben. Ik moet me organisch gewild voelen.

Eens brachten gebruikers, meestal huisvrouwen, op een van de vrouwenforums een brandend onderwerp naar voren: hoe de gedoofde seksuele interesse van een man in zichzelf te hernieuwen?

Het bleek dat het onderwerp veel vrouwen zorgen baart. Ik heb de laatste tijd zelfs de indruk dat vrouwen veel meer naar seks willen dan mannen..

Te oordelen naar de uitspraken op fora en artikelen in damesbladen en internetpublicaties, komt een man ’s avonds moe, uitgeput thuis van zijn werk en heeft hij nergens tijd voor – gewoon eten, op de bank voor de tv liggen – en slaap.

Alle gadgets die worden aanbevolen door damespublicaties zijn uitgeprobeerd – een nieuw kapsel, geplukte wenkbrauwen, speels ondergoed, erotische sms gedurende de dag – het blijft een feit – vrouwen aarzelden om het initiatief te nemen!

Alle 10 huwelijksjaren heb ik het initiatief genomen
in seks. Ik had altijd meer nodig dan mijn man. Ik ben het beu om te vragen, te eisen, te nemen wat van mij is. En dit ondanks het feit dat ik geen nymfomane ben, heb ik ook periodes van kalmte, en een vrouw met een gezonde seksuele lust, natuurlijk onderhevig aan schommelingen afhankelijk van de cyclus, stemming, vermoeidheid, enz..

Ik begrijp ten dele dat als ze pesten, lastigvallen, ik van tijd tot tijd wil zeggen: laat me met rust! Maar het verlangen naar seks voor een gezonde 30-jarige man is tenslotte niet de norm?

Toen legde ik een directe relatie tussen het libido van mijn man en problemen en stress op het werk. Dat wil zeggen, als er veel problemen zijn op het werk, wil een man thuis niet lastig gevallen worden met vragen en over het algemeen achterblijven. Evenzo spraken andere bekende mannen over libido..

De man die na haar man verscheen, leek uiterlijk erg op hem. Dus hij nam zelfs aanstoot aan en zei: je ziet in mij alleen een seksueel object! Ik ben, zeggen ze, geen dier dat je in de gang bespringt ?! Wat moet ik doen als ik wil worden aangevallen?

En wat is aanstootgevend dat ik een seksobject in een man zie? En hij vertelde me: "Ik moet eerst praten, praten". Gedurende de tijd totdat we over alles praten en alles bespreken, werd ik weggeblazen en niet meer verbrand zoals voorheen.

Op dat forum bespraken vrouwen vele mogelijkheden die het seksuele verlangen van hun man zouden kunnen aanwakkeren. Intieme kapsels, verwijderen van al het mogelijke lichaamshaar, ontspannende massage en bad, enz. enzovoort.

En hier tussen het koor "wanhopige huisvrouwen" een vrouw schreef schuchter: "Ik weet het niet, mijn man wil me allerlei soorten – in een kamerjas, joggingbroek, geschoren of met harige benen, enz. Het is vreemd om er zelfs maar aan te denken wat er gebeurt als een man zijn vrouw niet wil. ". En ze vielen allemaal op de een of andere manier stil. En ik wilde niet eens verder lezen. Het blijkt dat scheren – niet scheren, plukken – niet plukken, – het mechanisme van het ontstaan ​​van verlangen nog steeds van iets anders afhangt?

Ik denk dat aanvankelijk de primaire rol wordt gespeeld door het libido van een man, dat wil zeggen hoeveel seks hij in principe nodig heeft voor een goede gezondheid en normaal functioneren. En het is erg belangrijk dat het libido van het paar overeenkomt. Als er 1 keer genoeg is

een week van nature, en elke dag een andere – zo’n huwelijk is aanvankelijk gedoemd te mislukken. Je kunt het met je verstand doen – let wel, geest! – bedenk een heleboel voordelen van het samen zijn met deze man en een heleboel van zijn voordelen – een vriendelijke, zorgzame, geweldige familieman, drinkt niet, rookt niet, noemt zijn schoonmoeder een moeder, enz. – vroeg of laat zul je huilen en de muur beklimmen.

Je kunt de aanvallen van prikkelbaarheid PMS, magnetische stormen en al het andere verklaren – het blijft een feit – een vrouw heeft seks nodig, net als een man, voor gezondheid, welzijn en nog veel meer..

En op een gegeven moment voldoet u niet aan sociale normen en grondslagen. Omdat, zoals ik eindelijk begreep, seks dezelfde natuurlijke behoefte van het lichaam is als eten, drinken en slapen.

Stel je voor dat ze het immoreel zullen verklaren om buitenshuis te slapen, maar dat ze je thuis geen slaap zullen geven? Je gaat een dag mee, twee. En in slaap vallen op het werk. En je zult er niets aan kunnen doen, en de hersenen zullen niet eens nadenken over het feit dat je de normen van moraliteit overtreedt. Je valt gewoon in slaap. En als ze het onfatsoenlijk verklaren om buitenshuis te eten, maar thuis zullen ze geen eten geven?

Velen zullen natuurlijk proberen sandwiches te kopen en ze thuis stiekem kraken als niemand het ziet. Het lijkt erop dat ze niet schenden, maar ze zullen het verstoppen beu worden.

Veel vrouwen hebben op dezelfde manier vibrators voor zichzelf gekocht, en als de man in slaap valt, krijgen ze stiekem voldoening. De meeste van mijn vrienden hebben vibrators verborgen onder het bed..

In veel gezinnen die ik ken, gaven echtgenoten hun vrouw – wat typisch is, op 8 maart – vibrators. En slechts 1 getrouwd stel koos en kocht samen een vibrator voor seksueel spel. Hoe moet je zo’n geschenk begrijpen? Een man lijkt tegen een vrouw te zeggen: vermaak jezelf?

Hoe meer ik in het huwelijk leefde, hoe meer ik ervan overtuigd raakte dat hoogwaardige en diep bevredigende seks een van de belangrijkste voorwaarden is voor een gelukkig huwelijk. Als alles in dit opzicht goed is, kan al het andere worden afgesproken. Begrijp me niet verkeerd, ik neem geen extreme standpunten in – bijvoorbeeld totaal verschillende sociale niveaus, ander geloof en wereldbeeld, enz. En ik neem geen situatie waarin niets dan seksuele aantrekkingskracht, mensen niet bij elkaar blijven, of ze bijvoorbeeld in hun jeugd zijn getrouwd om legaal seks te hebben.

Als mensen zich samen goed voelen, zullen ze toch proberen om op andere gebieden tot overeenstemming te komen. In die zin komen we natuurlijk met de leeftijd tot het feit dat de geest in seksuele aantrekkingskracht nog steeds een bepaalde rol speelt. En om het verlangen op te laten komen, is het al nodig dat zowel de drive van de geest als de drive van de ziel erbij betrokken is, en niet alleen de drive van het lichaam alleen. En om je libido te activeren, moet je natuurlijk nog steeds je hersenen verbinden.

Nadenken over wat je interessante dingen kunt aanwakkeren en hoe je alles kunt regelen?

Nou, en natuurlijk wordt alles geweldig als je als het ware op dezelfde golflengte zit – de verlangens en sensaties van de ander opvangt. Vangen blijkt wanneer je afstemt op een persoon en hem oprecht goed wilt doen. De methode helpt me nog steeds veel – doe het zoals je wilt dat het je wordt aangedaan – het werkt perfect.

Maar aan de andere kant is het ook niet goed om de geest op de eerste plaats te zetten. Gebrek aan evenwicht en het scheeftrekken naar één ding – lichaam, geest of ziel – leidt ook tot een onbalans in relaties. Een man die in het leven gewend is de geest aan het hoofd van alles te stellen, leeft volgens de geest en analyseert alles – dienovereenkomstig worden al zijn seksuele verlangens aan analyse onderworpen. En we komen terug op het feit dat het libido extreem afhankelijk wordt van problemen op het werk..

Eerlijk gezegd denk ik dat alle soorten oligarchen – stoere zakenmensen en allerlei analisten geen actieve seksuele partners zijn, omdat hun hersenen zitten constant vol met deals, aandelenrapporten, dalende dollar, Dow Jones, enz. Dit is mijn persoonlijke theorie, ik pretendeer niets, maar voor mezelf denk ik dat het goed zou zijn voor een man om dichter bij de natuur te zijn, chtoli, met gezonde instincten.

Ik ontmoette de man van mijn dromen. We zijn al 5 jaar samen – we leven echter niet samen, we hebben geen gemeenschappelijk leven, maar we communiceren elke dag heel nauw.

Ik ben in ieder geval wenselijk voor hem – met of zonder epileren, met of zonder make-up, slaperig, krachtig, ziek, huilend. In mijn aanwezigheid kijkt hij niet naar andere vrouwen. Ze bestaan ​​niet voor hem – hij houdt zijn ogen niet van me af. Ik val ermee in slaap "goede nacht lieveling" en wakker worden met "goedemorgen welkom".

Waarschijnlijk is het niet juist om iemands houding ten opzichte van zichzelf af te meten aan de mate van zijn wenselijkheid. Ik weet helemaal niet hoe ik het goed moet doen. Maar dit is belangrijk voor mij. Het geeft me vertrouwen in mezelf, in mijn vrouwelijke aantrekkelijkheid. De behoefte om me een vrouw te voelen is voor mij als ademen.

De gedachten die ik heb geuit zijn zeker niet nieuw. Psycholoog Nekrasov schreef dat de eerste impuls van een man moet komen, en een vrouw pakt het op en creëert een ruimte van liefde. En dat de evenwichtige werking van de Drie-eenheid noodzakelijk is – Eros, Geest en Ziel.

Ik was van deze impuls beroofd. Of misschien heeft ze het niet gevoeld en niet opgevangen. Ik weet het niet. Maar er was geen harmonie.

Nu is er natuurlijk een soort onbalans: vrouwen zijn actiever en agressiever geworden. Maar dit zijn mannelijke eigenschappen. Dienovereenkomstig verwerft een man vrouwelijke trekken, en als gevolg daarvan begint hij zich op de een of andere manier als een vrouw te gedragen – beeldhouwt excuses, dat hij hoofdpijn heeft, zich terugtrekt en wispelturig is.

Waarschijnlijk hoef je een man in het leven minder te bevelen, zodat hij zijn vleugels uitslaat