Welcome to Our Website

Tantrische sekstechniek: hoe je thuis nirvana kunt bereiken

Inhoud

Ale Romo Photography, Unsplash

Plaatsen in het appartement waar u seks kunt hebben. 7 beste plaatsen om thuis seks te hebben

Geheimen van goede seks die het beter zullen maken

Seks was en blijft een integraal onderdeel van iemands leven. Hij heeft serieuze relaties en in losse zaken, hij wordt begeerd door zowel jonge als vurige geesten en een oudere generatie. Iedereen benadert de kwestie van de diversiteit van het intieme leven anders. Voor sommigen is het voldoende om van standpunt te veranderen om het proces onvergetelijk te maken, terwijl anderen de meest perverse opties proberen om op zijn minst iets te voelen. Maar er is een soort intimiteit die niet iedereen beoefent, maar die de grootste gelukzaligheid belooft..

Tantrische seks is geen soort religie of een van de sekten. Dit is een kans om jezelf en je partner volledig te voelen, om het hele scala aan gevoelens te voelen: van de helderste en meest enthousiaste tot de donkerste en diepste. Vrij vertaald is tantra een rode draad. In dit geval is het een entiteit die al het bestaande doordringt en is het energie zelf.

In de meest vereenvoudigde zin is deze versie van liefdesvreugde gewoon een heel langzaam proces waarin elke partner zich zoveel mogelijk concentreert op zowel de geproduceerde als ontvangen strelingen. Hierdoor kun je abstraheren van alle irriterende stoffen en meer plezier beleven. We zullen je vertellen hoe je bij deze moeilijke kunst betrokken kunt raken, en of een modern persoon, die de haast beu is, over het algemeen in staat is tot zo’n experiment..

Waarom erotische tantra überhaupt nodig is

Als alle argumenten over de oude geschiedenis van dit soort plezier en de Indiase oorsprong erg vaag klinken voor een inwoner van de 21e eeuw, dan zijn er verschillende overtuigende argumenten om de effectiviteit van deze praktijk te overtuigen. Als u ermee vertrouwd bent geraakt, zult u begrijpen waarom velen, met lome aspiratie, over hun ervaringen op dit gebied praten en ze graag nog een keer willen herhalen..

 • Eindeloos plezier. Het beste van tantrische sekstechnieken is geen orgasme. Het proces zelf geeft veel meer plezier, en het duurt veel langer dan seconden spiersamentrekkingen.
 • Relaties opbouwen. Met behulp van dit soort intimiteit kun je je partner veel dieper leren kennen en al zijn erogene zones onthullen. Het zal niet langer een geheim voor je zijn waar zij het meest gevoelige punt heeft dat verantwoordelijk is voor opwinding..
 • De verbeterde gevoeligheid is nog een leuke bonus. Als je je eerder lange tijd moest concentreren, bekijk dan stimulerende foto’s en video’s, nu zal het niet moeilijk voor je zijn om in gevechtsgereedheid te komen..
 • Volledige controle over orgasmes. Dit geldt vooral voor jongens die “niet alles voor zichzelf kunnen houden”. Met behulp van training kunt u de geslachtsgemeenschap verlengen, het begin van een orgasme versnellen of uitstellen zonder stimulerende smeermiddelen, speeltjes en stimulerende middelen.
 • Gebrek aan “verslaving”. Elke moderne techniek faalt vaak juist omdat, als gevolg van frequente herhalingen, het gevoel van intriges en nieuwheid verloren gaat. Er bestaat niet zoiets met tantrische seks, want elke keer, zoals de eerste, onthul je alle nieuwe facetten van je helft en jezelf.

Over het algemeen, als je hebt besloten om de loop van je relatie echt drastisch te veranderen, dan is dit artikel iets voor jou. Het is tenslotte nooit te laat om al het wereldse en moeilijke weg te doen en aan zelfkennis over te gaan. En als deze activiteit ook prettig is, dan is dit gewoon een cadeautje voor de meest luie aard..

Ale Romo Photography, Unsplash

Beginnend bij de basis

Natuurlijk wekt niemand je op om letterlijk met je hoofd in een nieuwe religie te duiken en op pelgrimstocht naar boeddhistische tempels te gaan om je eigen ‘ik’ te leren kennen. Idealiter zou het natuurlijk handig zijn om verschillende thematische boeken te lezen, maar het is niet onze taak om alle subtiliteiten aan te leren, maar alleen om de meest toegankelijke basisprincipes te onthullen..

Allereerst moet u drie belangrijke dingen onthouden:

 • Voldoende tijd om voor te bereiden (minimaal drie dagen).
 • Comfortabele locatie zonder afleiding.
 • Een vaste partner hebben, want spiritueel herenigen met een toevallige vriendin is op zijn minst dwaas.

De voorbereiding omvat ook verschillende aanbevolen stappen. Je kunt ze overslaan, maar dan zal het effect van Indiase praktijken niet zo opvallend zijn. Probeer eerst de seks drie dagen lang volledig op te geven. Ja, dit geldt ook voor masturbatie, hoe vreselijk het ook klinkt. Je moet genoeg energie verzamelen om genoeg te zijn voor meer dan een uur aan sensuele experimenten..

Mahdi Chaghari, Unsplash

Ten tweede, eet niet te veel. Regel meerdere vastendagen voor jezelf, stop met zwaar, gefrituurd, zoute voedsel, beperk de consumptie van snoep. Je bereidt je dus niet alleen mentaal voor, maar bewijst ook je lichaam een ​​grote dienst..

Ten derde, onthoud wat strekken is. Misschien ben jij een van die gelukkigen die van nature een flexibel lichaam hebben. Als je plasticiteit gelijk is aan de elasticiteit van het blok, dan moet je het proberen. Bekijk de basisrekoefeningen en doe ze regelmatig tijdens je voorbereidingsdagen. De techniek van tantrische seks omvat het verweven van de lichamen van partners, wat soms weinig moeite kost en daarom niet hackt!

Er worden niet minder eisen gesteld aan de kamer waar het sacrament van de liefde moet plaatsvinden. U moet begrijpen dat niets u mag afleiden, en daarom kan een te hoge of lage temperatuur in de kamer sterk interfereren. Haal alle onnodige dingen weg, ruim op, maak het bed schoon linnengoed, stof de meubels af. De essentie van de beoefening ligt in de kristalzuiverheid van niet alleen je gedachten, maar ook de uitgangspunten waar je bent..

Je kunt de klassieke technieken gebruiken: kaarsen aansteken (kies veilige opties en verwijder ze uit de buurt van brandbare materialen), steek wierookstokjes aan met je favoriete geuren, voeg “zachtheid” toe met sommige interieurartikelen: kleine kussens, donzige dekens. Het belangrijkste is dat u en uw partner zich op hun gemak voelen in de kamer..

Nu. Als alle voorbereidingen voorbij zijn, kunt u doorgaan naar de volgende fase, waarin u de spanning moet wegnemen en uw hoofd volledig moet ontdoen van onnodige gedachten..

Een erotische trance binnengaan

Je hebt vaak gehoord dat een goede ademhaling wonderen kan doen. Het verlicht angst en stress, laat je pijn vergeten, geeft een gevoel van volledige kalmte en stemming voor “strijd”. Om direct met tantrische seks te beginnen, moet je volledig ontspannen en open zijn, anders zul je alleen maar verveling en sufheid voelen..

Zet wat mooie zachte muziek op. Zelfs als je een grote fan bent van rock, is het beter om iets neutraal te verslaan, zonder woorden. Geluiden van dieren in het wild, zoals het geluid van regen of het ritselen van de golven, zijn een geweldige optie. Probeer te mediteren. Om dit te doen, is het voldoende om te stoppen met nadenken over problemen op het werk, je ogen te sluiten en jezelf voor te stellen als een vat vol pure energie die je hele lichaam doordringt..

Nu is het de moeite waard om apart te ademen. Meest effectief = dit is de intervalmethode, die letterlijk bloed door uw lichaam verspreidt. Er zijn verschillende opties die zelfs voor beginners geschikt zijn:

 • Adem gedurende 10 seconden regelmatig door uw neus. Schakel daarna over naar normale ademhaling. Adem dan weer vaak, maar gedurende 15 seconden. Herhaal deze intervallen met toenemende tijd van snelle ademhaling tot u 1 minuut bereikt..
 • Adem diep in door je neus en tel tot jezelf tot 5. Houd je adem 7 seconden in. Adem uit door je mond gedurende 9 tellen. Je kunt deze oefening tot 5 keer herhalen..
 • Haal diep adem door je mond en houd je adem een ​​tijdje in. Adem uit voor 5 tellen. Adem de volgende keer uit voor 7 tellen. Dit zal je geleidelijk naar 12 brengen. Herhaal het proces dan opnieuw..

Wanneer u zich licht in uw lichaam voelt, bent u er helemaal klaar voor om uw partner persoonlijk te ontmoeten. Belangrijk: voordat je aan het eenheidsproces begint, zou je geen ruzie moeten hebben of erg moe moeten zijn. Dit verpest de hele ervaring en levert niet het gewenste resultaat op..

Kom nog dichter bij elkaar

De techniek van tantrische seks is niet alleen zitten, elkaar aanstaren en dromen om zo snel mogelijk in actie te komen. Dit is een uitwisseling van energieën en daarom moet je je erop afstemmen. Zelfs als je de titel van het beste koppel van het jaar aanvraagt ​​en echt een onafscheidelijk stel bent, is dat niet genoeg.

Allereerst moet je echt naar je partner kijken. Vang niet zomaar een glimp op, maar kijk haar recht in de ogen. Zodra je dit doet, verlies dan geen contact meer, want alles wat je doet, moet gebeuren met je ogen wijd open. Zelfs als het in het begin een beetje ongemakkelijk zal zijn, zul je er na een paar minuten aan wennen en zelfs wat plezier beginnen te vinden in het kijken naar de kleur van de ogen van je geliefde.

Omhels dan gewoon je geliefde. Maar zodat het tegelijkertijd mogelijk was om oogcontact te houden. U hoeft niets te zeggen, houd haar gewoon dicht bij u, ruik uw haar en lichaam, hoor uw hartslag en voel de warme adem. Dus je kunt tot op zekere hoogte met haar “synchroniseren”, afstemmen op haar golf. Tegelijkertijd hoef je helemaal niet naakt te zijn. U kunt alle kleding dragen, de belangrijkste voorwaarde is volledig comfort voor het lichaam.

Mahdi Chaghari, Unsplash

Luister nu naar de manier waarop ze ademt. Het zal gemakkelijk zijn om dit in stilte te doen. Stem af op haar ademhaling, probeer tegelijk in en uit te ademen. In de eerste momenten zal het helemaal niet gemakkelijk zijn, omdat de ademhaling van vrouwen en mannen anders is. Maar al snel zul je merken dat je een deel van je vriendin bent geworden, en zij is een deel van jou geworden. Synchroon ademen is de sleutel tot plezier, dus probeer er meer aandacht aan te besteden..

In dit stadium kun je je een kus behoorlijk veroorloven. Maar niet gewoon, maar tantrisch. Probeer op adem te komen. Adem in terwijl ze uitademt en adem uit terwijl ze inademt. Met deze techniek ontvang je haar energie en deel je die van jou. Een kleine nuance: natuurlijk moet je van tevoren voor de frisheid van je adem zorgen, anders komt er weinig aangenaams uit knoflook of amber vis.

Een andere versie van de “verbinding” is massage. Op basis van uw doelen zal dit proces duidelijk erotisch zijn. Je hoeft geen professionele massagetherapeut te zijn, het belangrijkste is om geen haast te maken, goed op elke bocht te letten, je partner te helpen in een staat van opwinding te komen. Je moet zelf van je acties genieten, anders komt alles neer op gewone intimiteit zonder een vleugje energetische eenheid..

Ale Romo Photography, Unsplash

Basistechnieken

Het is onmogelijk om alle varianten van tantra in intimiteit tegelijk te beschrijven. Het zijn er gewoon te veel, en sommige zijn zo moeilijk dat ze buiten het bereik van gewone beginners liggen. Maar we zullen de meest voorkomende manieren beschrijven om elkaar te plezieren, je zult naar jouw mening het beste moeten kiezen:

 • Tactiel plezier. Laat je partner haar ogen sluiten en kom helemaal tot rust. Op dit moment zou ze tenminste helemaal naakt moeten zijn. Het is jouw taak om met je vingertoppen verschillende plaatsen op haar lichaam aan te raken. Ergens kun je één vinger gebruiken, maar ergens alle tien. Druk harder of lichter, laat een kietelend teken achter bij uw aanrakingen, verander het gebied van streling en intensiteit vaker. In dit geval zal het haar lijken dat veel mensen haar tegelijk strelen, waardoor de opwinding zal toenemen..
 • Schildpad snelheid. Ben je gewend aan seks duurt zelden meer dan 15 minuten, of minimaal een half uur. Sommige recordhouders slagen er in minder tijd in om het hoofd te bieden. Probeer zoveel mogelijk te vertragen en richt je aandacht op de sensaties die je krijgt. Dit is precies hetzelfde als bij eten: snel eten doorslikken, we merken de smaak niet op. Zeker als je honger hebt. Maar zodra je elke hap begint te kauwen, wordt je het hele palet aan smaken onthuld. Het is hetzelfde met seks. Beweeg langzaam, streel je partner, kus haar nek, borst, hoor haar ademhaling en hartslag. Neem de tijd om sneller de top te bereiken, stel dit moment zoveel mogelijk uit.
 • Stel yab-yum. Een vrij gemeenschappelijk standpunt dat het nauwste lichamelijk contact garandeert. De man moet op de grond zitten met zijn benen gestrekt of gekruist. De vrouw gaat bovenop zitten. De romp van de partner vastpakken met de heupen. De ene hand moet de nek van de geliefde vasthouden, de andere op de onderrug. Probeer langzaam te bewegen en kijk het meisje in de ogen. Adem synchroon (indien mogelijk), maak geen plotselinge bewegingen.
 • Rug aan rug. Bedrijf liefde en piek. Probeer maar een paar ogenblikken op deze rand van een orgasme te blijven. Verbreek daarna abrupt het contact en ga met je rug naar elkaar zitten en raak je lichaam volledig aan. Ontspan, haal een paar keer diep adem. Je moet spanning loslaten, je energie in evenwicht brengen met die van je partner..
 • Geen penetratie. Ga tegenover elkaar zitten met al je kleren uit. Overigens kan het ontkleden ook een ritueel worden. De man moet zijn benen strekken, de vrouw zit er tegenover. Positioneer uzelf zo dat uw geslachtsdelen licht aanraken. Dit vereist blootstelling, aangezien deze oefening geen penetratie inhoudt. Raak het gezicht, de borst, de buik van je geliefde aan, geef je over aan haar aanraking. Voel de diepte van opwinding en verlangen, zonder jezelf te vergeten in blinde lust. Dus je zult de vector van je energie veranderen van destructief naar creatief.

Nu weet je dat er niet zo veel nodig is om de technieken van tantrische seks onder de knie te krijgen: oplettendheid, veel geduld en oprechte gevoelens voor je soulmate. En we raden u aan om uzelf vertrouwd te maken met nog een paar tips waardoor u geen fouten kunt maken tijdens het proces van voorbereiding en streling.

Mahdi Chaghari, Unsplash

Wat je niet moet doen om te voorkomen dat je het verpest

 • Probeer tantrische seks bij je eerste kennis. Zelfs als je sympathie hebt voor je nieuwe vriendin, is dit geen optie die geschikt is voor zo’n diepe oefening..
 • Drink alcohol of andere substanties. Als het u lijkt dat u op deze manier snel in een meditatieve trance terechtkomt, dan vergist u zich. Je geest moet helder en onbewolkt zijn.
 • Gebruik accessoires en speelgoed. Alle vreemde voorwerpen moeten uit je omgeving worden verwijderd, anders wordt het geen tantra, maar gewoon een nacht vol liefde met een paar pikante momenten.
 • Neem deel aan een liefdesrelatie in een slecht humeur of in een ruzie. Zoals eerder vermeld, is elk negatief onaanvaardbaar. Inderdaad, tijdens tantrische intimiteit wissel je energie uit met je partner, en daarom kun je zo’n ziekelijke “karmische terugkeer” ontvangen..

Mahdi Chaghari, Unsplash

Probeer anders gewoon een empathische en zorgzame man te zijn die alleen zijn soulmate ziet. Je zult nauwelijks in staat zijn om alle subtiliteiten van de Indiase kunst onder de knie te krijgen, want in het verre verleden waren dergelijke praktijken het lot van alleen de heersende elite. Ze wisten precies van de energiestromen en hun richting, en moderne mensen kunnen alleen de eenvoudigste basis leren. Maar geloof me: zelfs deze kleine dingen zijn genoeg om je intieme leven rijk te maken en relaties sterker dan ooit te maken..