Welcome to Our Website

“Van 16 tot 20” of “Waarom kiezen mannen voor jongeren”

In de moderne wereld is niemand verrast door de foto wanneer een volwassen man arm in arm loopt met een heel jong meisje.

Desalniettemin heeft deze trend, die zich de afgelopen twee decennia heeft ontwikkeld, naar mijn mening enkele veranderingen ondergaan. BIJ "Jaren 90 onder de snel rijken "karmozijnrode jassen" er was een mode voor langbenige, rondborstige blondines met dollartekens in plaats van de eerste beginselen van intelligentie. Het NIET hebben van zo’n pop werd beschouwd als slechte manieren en een teken "geen man". Tegenwoordig zijn er steeds vaker koppels met een groot leeftijdsverschil, maar met dezelfde sociale status. Dat wil zeggen, er worden bijvoorbeeld paren gevormd, "voor de liefde". Maar waarom? Wat trekt een volwassen man aan tot een jonge dame? En wat trekt een jonge dame aan tot een volwassen man?

De ontmoeting die de dag ervoor plaatsvond, zette me aan het denken over deze vraag. Daar is een man. Rijke, knappe man van 46 jaar oud. Laten we hem bijvoorbeeld Nikifor noemen (ik wilde al lang iemand Nikifor noemen). Nikifor heeft dus een bijnaam onder zijn vrienden "Pedofiel". In feite is alles onschadelijk. Hij heeft gewoon een kleine rage: hij ontmoet jonge dames tot 20 jaar oud. 16 tot 20.

En nu heeft hij nog een drama: de vrouw van het hart, met wie Nikifor drie jaar doorbracht, draaide zich om
19. Frontier, om zo te zeggen. Het is tijd om te rennen, vlaggen op te steken en staart te zwaaien, op zoek naar een nieuw jong. Omdat het lastig was om Nikifor zelf tijdens de eerste ontmoeting naar zulke intieme details te vragen, en mijn door kakkerlakken gedreven gedachten al in een stroomversnelling kwamen, begon ik Nikifors vrienden met vragen te terroriseren. Ik zal meteen een voorbehoud maken dat dit niet de mening van psychologen is, het kan geen onveranderlijke waarheid zijn, maar dit is de mening van een man, die mij het antwoord op de vraag leek.

Om eerlijk te zijn, mijn verbijstering "Waarom is dat?", de eerste zin was: "Ik wil reinheid!"

Laten we beginnen met Matthew.

Op de kleuterschool tonen een jongen en een meisje de eerste interesse in elkaar. De jongens dragen hun koffers, ze vechten en tonen hun kracht en superioriteit. En de meisjes kijken met bewondering naar dit hele ding. En op de een of andere manier wil het meisje bevriend zijn met de sterkste en mooiste jongen. Bij wijze van spreken, "Alpha mannetje" voorbereidende groep.

Verder. Verder, op 12-13 jaar oud, beginnen hormonen te rellen. En de jongen denkt voor het eerst dat hij een man is. Seksuele aantrekkingskracht, nachtelijke palen, ochtendstonden, erotische foto’s op internet en loomheid bij het zien van de blonde nek van Svetka Ivanova vanaf het eerste bureau. En dit is het meest verbazingwekkende verlangen. Een ongelooflijke combinatie van ontzag, lust en instinct om het beste te hebben (Svetka Ivanova is tenslotte het mooiste meisje van de klas).

Verder. Verder van + – 16 jaar en ouder. Iemand is jonger dan 20, iemand is jonger dan 30 en iemand heeft zijn hele leven alleen maar seksueel verlangen. Een wens "zaai zaad". Kwantiteit, geen kwaliteit. De wens om te laten zien dat je cool bent. Het kan worden vergeleken met wanneer u een nieuwe auto koopt en gewoon uw rijbewijs haalt. Ten eerste rijd je voorzichtig, eerbiedig en volgens de regels. Dan wil ik rijden, alle wetten overtreden, om iedereen en alles dat te laten zien "Ik kan dat doen!". En dan komt het verlangen naar comfort. U wilt dat uw geliefde in uw auto kan ontspannen en in slaap kan vallen, en niet verwoed de stoel vastgrijpt terwijl u "een andere klootzak doen". En voor sommigen duurt deze race-etappe enkele maanden, terwijl anderen jaren of zelfs voor altijd vastlopen..

Dus dat is het. Laten we teruggaan naar de jongensmeisjes. Het volgende is de bruiloft. Hij is 20-25 jaar oud. Hij is vol hoop en vooruitzichten, alle wegen van de wereld voor hem en de beste vrouw, sorry, het meisje naast hem. Hij is de koning. Hij is op de top van de wereld.

En dan barst de gletsjer. De eindeloze wervelwind van alledaagse problemen, het constante, onophoudelijke zweet van werktaken slepen zowel hem als haar over. Hij kan nergens laten zien dat hij "Alpha mannetje". En ze heeft het niet langer nodig. Ze kent hem allemaal. Met alle slechte gewoonten, neuspikken, computerspelletjes en voetbal. En ze wordt oninteressant voor hem. En hij wil nog steeds een tovenaar worden. En het ergste voor een man is te weten te komen over het verraad van zijn vrouw..

Over verraad van mannen en vrouwen

Een man is a priori polygaam. Natuurlijk keur ik het verraad van mannen niet goed en noem ze geen dieren, omdat we anders zijn dan dieren doordat we een geest hebben. Maar op de een of andere manier heeft de natuur bepaald dat het mannetje zoveel mogelijk vrouwtjes moet bevruchten. En wat de welp ook zal zijn – hij doet er geen moeite mee. Van de tien welpen zullen er minstens een paar overleven. En hoe zit het met het vrouwtje? Het vrouwtje is op zoek naar de sterkste leeuw. Omdat IN HAAR een deel van dit mannetje binnen zal blijven, HAAR deze welp zal baren, HAAR hem zal grootbrengen en ze heeft het nodig dat het mannetje met zijn zaad een goede genenpool aan haar welp doorgeeft. Daarom blijkt dat het verraad van een man is "vast in-out".

De meeste vrouwen laten een man pas naar hen toe komen als ze zich energetisch, emotioneel met hem verbonden voelen. En als ze het heeft losgelaten, betekent dit dat de man die thuis is er niet meer is "alpha". Tenminste voor haar. De fee vinden

In dit geval gaat de man op zoek naar die fee en vlinder, waarvoor hij de tovenaar zal zijn. Degene voor wie zijn woord, zijn mening en zijn opvattingen de enige ware en fundamentele zullen zijn. Degene die naast hem zal gutsen van emoties, verzadigd van zijn energie en zijn ervaring, en zonder het zelfs maar te weten, hem aldus oplaadt. Omdat volwassen dames te slim worden. Niet eens dat. Ze hebben net geleerd om hun emoties en hun hormonen te gebruiken.. "Dat ik het zelf niet aankan? En ik zal niet verloren gaan zonder hem! Laat hem op zijn knieën kruipen!" En op zijn vraag na de ruzie: "Hoe is het met je?", ze zal met een trotse schouderophalen antwoorden: "het gaat goed met mij!" Thuis zal ze al huilen, haar neus in het kussen begraven zodat niemand het kan zien. Zodat HIJ haar tranen niet ziet. Omdat ze sterk en trots is.

Ja. Sterk. Ja. Trots. Maar HIJ wil sterk zijn. Hoe sterk en trots de leeuwin ook is, ze zal aan haar voeten liggen "alpha". Er is geen sterkere vrouw dan een leeuwin. Niemand zou deze kat zwak of zielig noemen. Maar ze ligt aan zijn voeten, hij hoeft alleen maar te grommen of de schoft te schudden.

Je hoeft niet sterk te zijn. Dit is de meest voorkomende misvatting bij vrouwen. Vrouwen proberen het "rij" mannen worden gedwongen op hun melodie te dansen, en dan vragen ze zich af waarom hij werd "vod".

Ik begrijp dat dit allemaal erg controversieel is. Dat er een storm van verontwaardiging zou kunnen komen "wat voor soort woningbouw?". Ik heb het nu over MANNEN. Niet zomaar een mens met een penis en eieren. En over de MAN. Die zich nooit in zijn leven tegen een leeuwin zal laten grommen en haar altijd het beste stuk vlees zal geven. Die haar zal respecteren en koesteren als zijn meest waardevolle schat. Maar dat zal hij alleen zijn als hij voor haar is "Alpha". Dus dat is het. Terug naar leeftijd. De praktijk leert dat op 20-jarige leeftijd een vrouw, een meisje, ervaring opdoet en leert om haar emoties in bedwang te houden. Ze houdt misschien van hem, maar ze toont niet langer haar emoties. En ze begint niet in hem te zien "Alpha mannetje", maar alleen de man die ze heeft "er zullen er nog duizend zijn".

Wat is er aan de hand
onder vrouwen?

Er is een populaire mening dat wanneer een meisje een volwassen man als haar metgezel kiest, ze op zoek is naar een vervanger voor haar vader. En dit betekent dat haar relatie met haar eigen vader niet is gelukt. Ik beargumenteer niet, in sommige gevallen wel. Maar men kan stellen dat in gezinnen met een ideale relatie tussen een dochter en een vader, soortgelijke situaties ook voorkomen. Want juist het meisje ziet in haar vader de maatstaf van een man, een echtgenoot en wil haar relatie volgens zo’n sjabloon opbouwen dat voor haar prettig is. Helaas is er in de moderne wereld een trieste tendens dat jonge mannen erg laat opgroeien. En meisjes daarentegen zijn erg vroeg. En als het meisje al klaar is voor een relatie, en mogelijk voor een gezin, zijn er jonge jongens "racen" stadia. Ze omringt hem met zorg, ze droomt van een gezamenlijke toekomst en hij ziet haar als een vervelende moeder die hem beheerst. Op een onbewust, psychologisch niveau komt hij met haar in conflict, verzet zich tegen haar woorden en verlangens, rebelleert. De gebruikelijke tieneroproer als hij dat wil "naar boven lopen".

Het ergste is als er zogenaamde huwelijken plaatsvinden "per vlucht". De vrouw wordt automatisch gepositioneerd als vijand, als iets dat HEM bedreigt. In dit geval kan de man blijven hangen "racen" stadia voor een zeer lange tijd. En op deze manier, mezelf verschillende keren verbrand hebben, mezelf verschillende keren voelen "een van de" met een jonge heer besteedt het meisje aandacht aan degenen voor wie ze Fake en Butterfly is. En ze geeft alles van zichzelf aan degene die haar beschermt en haar elke gril wil vervullen, als ze maar glimlacht. Ze lacht. Alleen voor hem. Ik ben het ermee eens, de foto is perfect. Maar het is er. En de hoeveelheid geld doet er niet altijd toe.

De meisjes antwoorden dat ze nooit hadden gedacht hoe interessant het is om met volwassen mannen te PRATEN. De man laat graag zijn wereld zien aan de jonge Fake, deelt zijn ervaring. En zij, die op zijn schoot zit en zijn hand vasthoudt, beseft dat ze veilig is, dat hij alle problemen kan oplossen. En zelfs als ze op het instituut, op het werk, een leider, een cheerleader, een beginner is "Zakenvrouw", maar met hem is ze een klein meisje, dat een sterke en grote persoon nergens heen wil laten gaan, ook al stort de hele wereld ineen in de hel. Wat dan?

Wat is het resultaat van deze relatie? Wat gebeurt er met de vrouw die zichzelf en haar jeugd aan een volwassen man heeft gegeven? Deze relatie zal op zijn best 20, nou ja, 30 jaar duren (tot, hoe eng het ook klinkt, de dood van een man). Dit klinkt natuurlijk utopisch. In onze wereld beginnen uitdrukkingen in principe al utopisch en ronduit komisch te klinken. "we zijn al 10 jaar samen", "zilveren bruiloft", "voor altijd samen", "voor eens en voor het leven". Maar wat zal er toch gebeuren met een veertigjarige weduwe die zich heeft opgedragen aan een alleenstaande man? Haar leeftijdsgenoten kijken naar de jongeren. En het is volkomen onbekend wat er zal gebeuren in (eng om te denken !!) 2040. Een beetje dromen

Ik geloof nog steeds dat een vrouw zichzelf door de jaren heen Fake kan dragen. Bernard Shaw zei: "Mensen worden nooit volwassen. Ze leren zich gewoon in het openbaar te gedragen.". Als je niet hebt geleerd hoe je je in het openbaar moet gedragen, wordt je infantiel genoemd. Als je volwassen werd, werd je ziel muf. Het is noodzakelijk, het is gewoon nodig om in plaats van een hoed een olifant in een boa constrictor te zien. Dit is de enige manier om de ouderdom te weerstaan..

En natuurlijk geloof ik dat liefde alles kan overwinnen. Alleen als je hem verzorgt als de meest kwetsbare vlinder, zodat het stuifmeel van zijn vleugels niet afbrokkelt. En dan weerstaat deze fragiele vlinder elk element, hij zal door elke storm heen gaan. Tijd, ruimte, alle beperkingen en sociale markeringen zullen breken. PS

Mannen! Zorg voor vrouwen en wees Leos! Dames! Laat de man sterk zijn en voel je als een leeuw.​Dit is de enige manier om echte harmonie te bereiken.

En nooit, hoor je, veroordeel NOOIT iets dat je niet bent tegengekomen of niet begrijpt! Er kan van alles gebeuren in dit leven!