Welcome to Our Website

Vrouwelijke seksuele fantasieën of wetteloosheid in bed

Aangenomen wordt dat de meeste vrouwen er alleen maar van dromen om behoorlijk geslagen te worden. Ze werden aan het haar gesleept, versierd met een paar vloeibare kneuzingen en, nadat ze de kleren eerder aan flarden hadden gescheurd, op de grond gegooid – zodat daar op de vloer met een gevecht werd gevochten om te nemen wat al van elke man behoort door natuurlijke wet.

Kortom, normale vrouwen hopen en wachten hun hele leven stiekem wanneer ze eindelijk verkracht zullen worden. Ze vinden het leuk, weet je?

En de daaropvolgende verklaringen aan de politie, hysterische oproepen tot psychologische diensten, tranen, depressies en zelfmoordpogingen kunnen alleen worden verklaard door natuurlijke vrouwelijke domheid. Omdat geweld een natuurlijke smaakmaker is voor het smakeloze en in feite saaie proces van voortplanting. Omdat dit proces in de levende natuur traditioneel gepaard gaat met een fascinerende achtervolging, een gevecht met een tegenstander en een oorverdovende klap in het gezicht, die als resultaat het gelukkige vrouwtje krijgt. En in het algemeen – liefde zou met vuisten moeten zijn. Veel mannen denken van wel en, weet je, in sommige opzichten hebben ze zelfs gelijk. In ieder geval worden ze herhaald door de harde statistieken van de International Association of Forensic Scientists: "Bij het plegen van een onrechtmatige daad tegen een vrouw, is het voor de dader veel gemakkelijker om het criminele oogmerk uit te voeren
in de vorm van verkrachting dan diefstal".

Dat wil zeggen, als je in het Russisch spreekt, is het veel gemakkelijker om de eer van een vrouw weg te nemen dan bijvoorbeeld een handtas. Omdat in het eerste geval een deel van haar bewegingen onbewust op de verkrachter gericht zal zijn, maar de dames vechten om de handtassen als gewonde leeuwen, maar ik raad je nog steeds niet aan om dit postulaat in de praktijk te checken. Het is beter om het probleem op een veilige manier op te lossen. Biologie is natuurlijk biologie, maar geen enkele normale vrouw wil behandeld worden als een sparringpartner in de ring in bed. Elke avond tenminste. Geloof me. En zelfs verstokte masochisten, die hun roze reet vrijwillig onder de zweep zetten, zullen waarschijnlijk niet blij zijn als ze zonder voorafgaande toestemming op en neer beginnen te slaan. Maar wat valt er te verslaan – formeel gezien wordt geweld beschouwd als elke seksuele handeling (zelfs met een constante, tot krampen in de jukbeenderen van een verveelde partner), die je riskeert te begaan zonder een goedkeurende loe: "Nou, naar de hel met jou, schat, gebruik het, maar word niet wakker". En tegelijkertijd voor heel, heel veel vrouwen – begrijp ze daarna! – geniet echt van het geweld in bed. Maar – in de vorm van vage fantasieën en niet volledig gerealiseerde dromen.

Een van mijn vrienden, een behoorlijk intelligent uitziende dame, bekende me bijvoorbeeld ooit onder cognac dat ze alleen een orgasme kon ervaren door zich voor te stellen hoe een vriendelijk team van schurken haar op een verfijnde manier verkrachtte, onder wie, zoals gewoonlijk , er is een zwarte man met een monsterlijke penis voor zich, een slordig topje in tatoeages en zelfs de oom van een vriend, een lieve kale dikke man, die de afgelopen dertig jaar vreedzaam scheikunde lesgeeft op een gewone middelbare school . Een vriend beweert dat ze van zo’n pittoreske combinatie van karakters – tot grote vreugde van haar naïeve echtgenoot – een genot ervaart dat ronduit onfatsoenlijk en absoluut zoölogisch is. En ik geloof haar graag. Omdat zij zelf van tijd tot tijd een zondige daad is. Het maakt echter niet uit. Het belangrijkste is dat ik heel goed weet dat mijn vriend, die in werkelijkheid een levende zwarte man ziet (zelfs zonder penis), die een zekere interesse in haar toont, gewoon zal sterven van angst en verontwaardiging. Ik zwijg over het algemeen over Urk en oom. En in je eigen slaapkamer, met begeleiding

snuffelen aan haar man en in het gezellige licht van een nachtlampje gaat groepsverkrachting voorbij "met een klap". Om zo te zeggen, met whoos en fluitjes. Maar wanneer ze wordt geconfronteerd met echt geweld en een echte verkrachter, kan een vrouw zich ongepast gedragen.

Dus probeer het niet eens. Of ze verminkt je van schrik, of je blijft niet zitten. Vraag natuurlijk rechtstreeks in het voorhoofd: "Schat, heb je ervan gedroomd om een ​​paar keer door een heel voetbalteam te worden gebruikt??" – doe het niet. Het is onwaarschijnlijk dat ze eerlijk zal antwoorden, omdat vrouwen, zoals u weet, volkomen idiote ideeën hebben over verlegenheid. Maar het is mogelijk om een ​​vaag gesprek te beginnen over geweld in het algemeen. Bespreek – zonder harde beoordelingen – dat er zulke gevallen en dingen in de wereld zijn. Als ze abrupt de dialoog verlaat of (wat minder vaak gebeurt) toegeeft dat ze geprobeerd hebben haar te verkrachten, of, erger nog, deze poging is gelukt. Alles. Kus haar, knuffel haar en sluit dit onderwerp voor eens en voor altijd af. Als je geen pijnpunten hebt gevonden, en de dame luisterde met abstracte interesse en vertelde als reactie verschillende grappige of beangstigende anekdotes, ga dan verder met de volgende fase. Stel dat u in uw leven zelden geluk heeft gehad en dat uw partner kan en houdt van lezen. Geef haar dan een passend boekje. Markies de Sade bijvoorbeeld. Beter nog – "Beul" Limonov. De ervaring leert dat dit boek vrouwen stimuleert die van dergelijk amusement houden, nou ja, net als een slok goede cognac bij slecht weer. Markeer van tevoren de meest pikante pagina’s met bladwijzers of een stift, en als ze erbij komt, ga je gang. Controleer alleen persoonlijk in hoeverre ze klaar is voor de strijd. Als het overal vochtig en warm is waar het zou moeten zijn, heel goed. Als niet. Misschien heeft ze haar voorliefde voor lezen ietwat overdreven. Word niet boos – ze wilde je gewoon nog meer een plezier doen – en kijk met haar naar een matig erotische film waarin iemand iemand verkracht, maar alles loopt goed af. Check nogmaals de reactie van het publiek. Niets weer? Harde hoes. Oké, probeer dan op een avond de jongedame en de pestkop te spelen. Nogmaals – zonder enige voorafgaande bespreking van het script. Er is niets dommer dan een naakte volwassen man die serieus een aanzoek doet aan een naakte volwassen vrouw: "Maar laat me nu een grijze wolf zijn, en jij – een schurkenhaas. Nu zal ik je inhalen". Het erotische spel ontwikkelt zich ofwel onmiddellijk, ofwel (wat veel vaker gebeurt) ervaren de partners niets dan pijnlijke schaamte voor elkaar. Let daarom halverwege de badkamer naar de keuken (of vice versa) op uw dame en besprenk haar met een rommelend.

Geen bed, geen voorspel – naakte seks en naakte seks. Maar pas op. Als je partner je na de eerste poging tot roofzuchtig omhulsel met een krachtige linkse hoek omhoog trekt, dan moet je hoogstwaarschijnlijk niet doorgaan. Zodat ze zelf zal verkrachten wie ze maar wil. Als de dame aangenaam begint te jammeren en wellustig begint te kronkelen, is dat een goed teken. Ze houdt dus nog steeds van geweld. Nou ja, of, als laatste redmiddel, jij. Wat is in dit geval niet belangrijk.

Val je partner niet onverwachts aan als ze iets gevaarlijks vasthoudt (dweil, zware zak) of heet (kokende ketel, steelpan met koolsoep).
In geen geval mag u de jurken, blouses en broeken van uw partner scheuren, wat zij om de een of andere reden als haar favoriet beschouwt. Beperk jezelf tot pesten en trekken.
Als u besluit uw partner bij het haar te slepen, moet u rekening houden met de eigenaardigheden van het kapsel. Helaas, je kunt je haar niet kort knippen – het is ongemakkelijk. Het is beter om lang haar om de arm te wikkelen en middellange krullen zo ver mogelijk van de haarwortels te pakken. Het doet niet zoveel pijn, maar het stelt haar partner nog steeds in staat veel van de meest tegenstrijdige gevoelens te ervaren..
Versla je partner heel voorzichtig. Sla op haar billen of dijen. Borst, onderarmen, rug – dit is al te pijnlijk. Sla nooit ergens met uw vuisten – u loopt het risico meegesleept te worden. Probeer nooit een vrouw te wurgen – zelfs niet als grap, hoeveel seksuologen van eigen bodem ook schrijven over de ongekende orgasmes die op dit moment plaatsvinden. En hoe dan ook – waarom verkracht je haar eigenlijk? Probeer beter te overtuigen.