Welcome to Our Website

Zodiacale erogene zones

Er wordt aangenomen dat niet alleen karakter, temperament en neigingen afhankelijk zijn van het teken van de dierenriem. Er zijn andere, specifieke kwaliteiten die door hem kunnen worden bepaald..

Zenuwuiteinden, vooral gevoelig bij Ram-mannen en -vrouwen, bevinden zich op het hoofd en gezicht. Ram reageert op zacht strelen van het voorhoofd of spelen met het haar op hun hoofd. Je kunt de bovenkant van je hoofd kammen of zachtjes strelen. Raak de tempel van Ram lichtjes aan of ren door je haar en je hebt het begin van een seksuele vriendschap..

De oorlellen zijn extreem gevoelig en vrouwen hebben een sterk verlangen als je in haar oor blaast. Lipbijten werkt goed, en lichte kussen van gesloten ogen veroorzaken om de een of andere reden aangename rugkrampen..

Het kussen van bebaarde mannen maakt Ram-vrouwen gek. Het zachte haar van de baard van een man – duizenden prachtige sensaties ontvangen door haar zenuwuiteinden. Maak je geen zorgen als je geen baard hebt. Gewoon haar lippen aanraken met uw vingertoppen zal een ongelooflijke sensatie creëren..

Als je met een Ram-man communiceert, zul je versteld staan ​​van het resultaat als je zijn lippen lichtjes aanraakt met je vingers – maar zeg dan niet dat je niet gewaarschuwd was!

Het gevoelige gebied van Stier is de nek. Begin met lichte aanrakingen
en streelde zijn vingers over de achterkant van zijn hoofd, langzaam naar beneden naar de nek. Blijf de keel kussen en Taurus zal snel ontbranden. Er zijn onbeperkte mogelijkheden voor "willekeurig" aanrakingen. Als u bijvoorbeeld de stropdas van een man recht trekt, kunt u zijn nek strelen of uw nagels er voorzichtig langs laten glijden. U zult versteld staan ​​van zijn snelle reactie..

Raak op het strand zachtjes de naakte nek van een vrouw aan, schud het zand van haar af en dit zal als een signaal voor haar dienen. Als je alleen in een kamer bent, moet de nek in het middelpunt van de belangstelling staan. Sensuele kussen, zacht liefdesbijten in de nek zullen vooral Stier prikkelen. Maar vergeet niet dat Stier de voorkeur geeft aan traagheid en natuurlijkheid. Wees daarom terughoudend en forceer gebeurtenissen niet..

Bijzonder gevoelige gebieden zijn de handen. Tweelingvrouwen reageren goed op handkusjes. Gemini-mannen houden erg van het een voor een kussen en zuigen op hun vingers.

Wees voorzichtig "rennen" vingers aan de hand, ongeacht het geslacht van de Tweeling. Dit zal een sterke indruk maken, het zal u lijken dat de zenuwuiteinden u uit zichzelf proberen aan te raken. Het per ongeluk strelen van de toppen van de hand kan extatische trillingen veroorzaken. Een speciale behandeling voor Tweelingen is het kussen van de binnenkant van de hand. Een meer provocerende optie is om lichtjes met je lippen en tong van de elleboog naar de oksel te rennen. Je voelt gewoon de signalen van verlangen die zijn ontstaan..

Voor zowel een man als een vrouw die onder dit teken zijn geboren, zullen diepe kussen met de tong en de tanden het grootste plezier brengen. Het is bekend dat ze zelfs tegelijkertijd een orgasme kunnen ervaren.!

Het meest gevoelige deel van het lichaam blijft echter de borst. Beide geslachten reageren zeer goed op orale en handmatige tepelstimulatie. Door uw borsten zachtjes met uw vingertoppen te strelen, wordt een sterk seksueel verlangen opgewekt. Ze vinden het ook leuk om met hun duim en wijsvinger in hun tepels te knijpen. Zelfs in het laatste deel van het voorspel kan het zachtjes knijpen in de borsten of tepels hun verlangen vergroten..

Advies voor vrouwen die de liefde bedrijven met een Kreeft-man: wrijf met je hand over zijn borst en raak hem zachtjes aan. Als je dit herhaaldelijk doet, zul je hem enorm kunnen opwinden..

Dus stel dat je Leo op het juiste moment van de instelling hebt geplaatst. Hoe begin je eraan? Je kunt naar de badkamer gaan. Wrijf Leo met een spons totdat zijn huid roze wordt. De achterkant is bijzonder gevoelig. Ga misschien langzaam van boven naar beneden langs je rug. Leo zal je aanbieden om ook in het bad te klimmen. Als je te maken hebt met een Leo-man tijdens het vrijen, krab dan zachtjes op zijn rug. Het zal een opwindend effect op hem hebben..

Neem een ​​sjaal (het beste van alles van kasjmier) en raak met de pony het naakte vrouwenlichaam aan – van de schouder tot de hele rug. Doe dan hetzelfde met een kwast zoals kappers gebruiken om poeder aan te brengen. Daarna verandert je dame in een gepassioneerde leeuwin..

TIP: Let bij voorspel met een Leeuw-vrouw op de mate van haar seksuele opwinding in roodheid van de huid, die begint in de buik en zich dan langzaam uitbreidt naar de borst en nek. De intensiteit van de kleur is recht evenredig met de mate van stimulatie. Zodra de nodige schaduw verschijnt, is deze van jou!

Wanneer je het punt hebt bereikt van openhartige liefkozingen in je relatie met Maagd, vergeet dan je buik niet. In Maagd reageert alles – van het kruis tot de borst – op de aanraking van de tong, licht strelen met de vingers of licht merkbare aanraking met het haar. Schuif uw vingernagel horizontaal over het lichaam – dit veroorzaakt buitengewone sensaties.

Het strelen van de buik met een spons, zeep en warm water stimuleert goed. Maagd vindt het erg leuk als de waterstroom uit de douche dezelfde plek binnenkomt. Vergeet dit niet als je voor het eerst onder de douche stond (wat heel goed is, sinds Maagd "idee repareren" – zuiverheid). Als de badkuip smal is, plaats dan de Maagd-vrouw op je schoot om haar van achteren binnen te gaan, terwijl je haar buik streelt met de douche.

Masseer de navel zachtjes terwijl u in bed ligt. Maak het af door met het puntje van je tong de navel zelf aan te raken. U zult zien hoe snel het werkt.

De meest gevoelige gebieden in Weegschaal zijn de onderrug en billen. In de samenleving, dansen of zelfs samen wandelen, raakt u de onderrug van uw Weegschaal lichtjes aan met uw vingers. Voor een meer intiem moment plaatst u uw handen op de blote billen van Weegschaal en maakt u kleine roterende bewegingen met uw handpalmen, geleidelijk naar boven op de rug en dan weer naar beneden. De echte Weegschaal zal in extase raken.

Als een Weegschaal een man is, zal hij gek worden door de zachte aanraking van je tepels op zijn onderrug. Je hoeft het niet twee keer te zeggen.

Alle Weegschalen hebben hun billen in een extreem erogene zone. Vrouwen houden ervan om gestreeld, geklopt en speels in hun billen te worden geknepen en seksueel opgewonden te raken. Ze geven ook de voorkeur aan posities zodat hun billen duidelijk zichtbaar zijn voor hun partner, bijvoorbeeld wanneer ze haar van achteren binnenkomen. Weegschalen van beide geslachten reageren op slagen op de billen met een hand, een zweep en andere voorwerpen. Trouwens. De schalen zijn gemakkelijk te onderscheiden door hun goed afgeronde billen..

De meest gevoelige delen van Scorpios zijn hun geslachtsdelen. Zelfs een lichte aanraking met je vingers kan een man in een vulkaan veranderen. Waarom niet? Een vrouw met dit teken kan opgewonden raken door gewoon haar benen te kruisen en in deze positie te wrijven "lippen" over elkaar. (Verschillende andere benaderingen van de gevoelige plekken van Schorpioen zijn al besproken.)

Niets geeft een Schorpioenman zoveel plezier als haar tong lichtjes aanraken met het puntje van zijn penis. Onnodig te zeggen dat vrouwen vooral blij zijn met cunnilingus.?

Als je met de geslachtsdelen van Schorpioen speelt, kun je letterlijk zeggen dat je een partner in handen hebt.!

Voor het negende teken van de dierenriem zijn de meest erotische zones de heupen en dijen. Maar voor vrouwen Streltsov is haar ook van hen. Speel met ze, strijk, kam. Ze zal spinnen als een kitten. Als het lang genoeg duurt, kan het haar sensualiteit doen ontwaken..

Het kwetsbare gebied bevindt zich naast de geslachtsorganen. Het zal hem plezieren om de binnenkant van je been te kussen of je tong lichtjes aan te raken van knie tot kruis. Hetzelfde kan gezegd worden voor het zachtjes strelen van de dijen. Homoseksuelen houden van hun partners om vaseline aan de binnenkant van hun dijen te smeren. Daarna kan het louter inbrengen van een lid tussen strak samengedrukte benen tot een orgasme leiden..

Mannen en vrouwen van Boogschutter worden in gelijke mate beïnvloed door wrijven met warme olie. Op de dijen moet dit worden gedaan met roterende bewegingen, op de dijen – met verticale bewegingen. Laat je nagels lichtjes langs de rondingen lopen, en dit zal een erotisch gevoel door het hele lichaam wekken. En wees niet verbaasd als het je niet lukt om de massage af te maken..

Mannen van Steenbokken houden van een vrouw met langzame glijdende bewegingen om met haar tepels zijn gezicht, mond, borst, buik, lies te raken. Het maakt hem gek.

De passie van een Steenbok-vrouw zal in een orkaan veranderen als haar partner haar op de buik of onder haar knieën kust. De huid rond de navel is vooral gevoelig bij vrouwen die onder dit teken zijn geboren. En de huid onder de knieën is gemakkelijker te stimuleren dan de dijen van andere vrouwen..

Zowel de Steenbokman als de vrouw reageren op massage van de onderrug naar de bovenkant door het lichaam langzaam met de tong aan te raken en cirkelvormige bewegingen te maken..

Een ongewoon groot aantal Steenbokken geeft er de voorkeur aan om de vagina (als bron van plezier) te vervangen door een oksel. Het oneens zijn.

Gevoelige gebieden – kuiten en enkels. Elke positie waarin u deze plaatsen aanraakt, zal het verlangen enorm vergroten. Klop voorzichtig met je voet vanaf de enkel om te spelen, heel voorzichtig. U zult verrukt zijn om de reactie van Waterman te zien.

Probeer de liefde te bedrijven terwijl je staat, wanneer de vrouw haar benen onder de knieën om de man heen wikkelt en zijn kuiten aanraakt. Tijdens de handeling zal er natuurlijke wrijving zijn van de erogene zones. (Vooral effectief in het zwembad.) Andere posities die contact met de kuiten en enkels mogelijk maken, zullen altijd de seksuele bevrediging verhogen..

Waterman is ontvankelijk voor zachte aanraking.

Als het gaat om het moment dat de perfecte setting voor vrijen vereist, overweeg dan het volgende: Vissen is blij met een warme plek en de beweging van het water. Dus probeer een verwarmde deken en een waterbed, of zoek een badkamer die comfortabel genoeg is voor twee..

Voeten. Vissen reageren op zachte massage en streling van hielen en voeten, zacht strelen van de zool met een veer en kussen van tenen. Gebruik je vingertoppen in een cirkelvormige beweging, beginnend bij de enkel, langs de wreef en tot aan de tenen, je tenen aaien met je handen of lichtjes erop bijten, je zult Vissen veel plezier bezorgen..

Vissenvrouwen houden ervan mannen met hun voeten te masturberen. Dit doet ze door voorzichtig met haar voeten in de penis te knijpen. Vissenmannen krijgen een bijzondere extra stimulatie door een teen in de vagina te steken of simpelweg met hun voet over het perineum te strijken. De prikkelbaarheid van Vissen neemt toe als ze hun benen laten zweven voordat ze seks hebben.